امتیازات بازی Kane & Lynch 2: Dog Days

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

Kane_And_Lynch_2_Dog_Days_PC_Box-351x500.jpg

این بازی اولین امتیازش را گرفت Official Xbox Magazine UK به بازی امتیاز 9.0 از 10 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.
==
این مجله به شماره اول امتیاز 7.0 از 10 داده بود.

منم حدود 2 هفه پیش دمو رو بازی کردم و خیلی لذت بردم. Kane & Lynch 2 یه عنوانیه که هر سلیقه ای اونو نمیپسنده!یه بازی با خشونت بالا که برخلاف بازیهای دیگه، سازنده سعی داره اون خشونت رو کاملا طبیعی نشون بده! جالب ترین و نوآورانه ترین نکته برای من دوربین منحصر بفرد بازی بود؛ با این نمراتی که داره میگیره فکر میکنم کل بازی مثل همون دمو عالی باشه!

بازی در یک کلام معرکه هست دوستان الکی رو گرافیک بازی گیر نذارید بازی هیچ کم کسری نداره جز این بشی از حد کوتاه هست:(
تو 6 ساعت تموم میشه :دی

!:d

باو من با گرافیکش کنار میام، اتفاقا توی صحنه های شلوغ بــــد نیست! :d مهم این گیمپلی و هوش مصنوعی شاهکارش هست که واقعا غیر قابل تحمله! فردین واقعا ازش خوشت اومده!؟:-o
والا ما هم بازی کردیم و گرافیکش خیلی خوب بود و اصلا جوری نبود که آدم بخواد باهاش "کنار بیاد"...واقعا بازی پیشرفت داشته نسبت به نسخه قبلی و به نظر من هم همین نمرات ها لایقش هست...

فکر کنم داره به سایت ها میلیون میلیون پول میده تا 4 رو بکنن 8.5 و 9! آخه چجوری بهش این امتیازارو دادن!؟

دیگه چهار هم نمی گیره ولی به نظر من story mode چندان دلچسبی نداره ولی در عوض بخش مولتیش بشدت زیباس حداقل arcade mode رو که من بازی کردم فوق العادس و فک کنم انلاین موفقش در گرفتن این نمرات خوب بی تاثیر نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or