امتیازات سایت ها و مجلات به SUPER MARIO GALAXY 2

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
این بازی یک نمره عجیب گرفته دیدم تاپیک نداره دست به کار شدم
مجلهEDGE به این بازی نمره کامل 10 از 10 داده
Mario-Galaxy-2-BO.jpg

منبع

• Like
Reactions: robofal
من به شخصه خودم عاشق اینجور بازی ها هستم که میان بازی هایی که فقط خون و گرافیک دارن رو کنار میزنن :دی ! ولی هیچ وقت نتونستم با ماریو کنار بیام :دی . ولی خب از تریلر و اینا فک نکنم به جذابیت شماره یکش برسه :دی .

واقعا اگه برای دومین بار ماریو بشه بهترین بازی سال ، از نظر من با وجود این همه بازی شاخ امسال ، واقعا تاسف باره برای شرکتهای دیگه!:biggrin1:
که نینتندو با این خرج کم بازیها ، در برابر بازیهایی که خرجی هنگفت میکنن برتره !

واقعا اگه برای دومین بار ماریو بشه بهترین بازی سال ، از نظر من با وجود این همه بازی شاخ امسال ، واقعا تاسف باره برای شرکتهای دیگه!:biggrin1:
که نینتندو با این خرج کم بازیها ، در برابر بازیهایی که خرجی هنگفت میکنن برتره !

آخه کلا مقایسه ی اینا با هم غلطِ
ولی احتمالا امسال دیگه نشه چون هم بازیِ شاخ زیادِ و هم چندان نسبت به نسخه ی قبل نوآوری نداشته

1up هم A داده! کلا ترکونده
I like games with rich, branching narrative paths, and opportunities for character growth and change. Games that give you an open world to explore, or have a single driving narrative. Super Mario Galaxy 2 does none of those things. It's a game that makes no assumptions about being anything other than a colorful romp through surreal worlds with bright, nonsensical characters. And this sequel to Super Mario Galaxy takes everything its predecessor did and maintains that urgent sense of wonder and discovery, creating a world that copies its past self, yet keeps the freshness that made it so exciting when the first game debuted two years ago.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or