Battleield:Bad Company 2f در 30 فریم اجرا می شود ؟!!

• Thread starter Thread starter ricosev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ricosev

کاربر سایت
با سلام

امروز مقاله ای رو در eurogamer مطالعه می کردم با عنوان Face-Off: Battlefield: Bad Company 2

به طور کلی سایت eurogamer مقاله های تخصصی زیادی درباره گرافیک کنسولی داره و مقایسه های تخصصی زیادی بین عنوان های ملتی پلتفرم انجام داده و من همیشه پای ثابت این مقالات هستم
ولی امروز نکته جالب و هیجان انگیزی در مقاله مربوط به Battleield:Bad Company 2f مشاهده کردم

بدون شرح بخشی از مقاله مورد نظر :

Results reveal that in the heat of gameplay, there is very little to tell the two version of Bad Company 2 apart. Both are capped at30FPS and both will drop v-sync before losing frames, the idea being to maintain controller response and keep overall frame-rate as high as possible. In the clips above, lowest frame-rate was 25FPS on PS3, and 26FPS on 360: the difference essentially unnoticeable when averages are at 29.4FPS and 29.8FPS respectively

.
همین طور در بخش دیگه ای از مقاله مقایسه جالبی بین BF:bc2 و MW2 وجود داشت که نقل قول می کنم :
Infinity Ward's aim is to go for 60FPS and provide an arcade feel that only the highest frame-rates can give. It's a hugely worthwhile philosophy, and it's obviously paid dividends, but going down that path incurs plenty of technical limitations in the overall scope of the game's make-up.
Bad Company 2 drops down to 30FPS, but in many ways it is leaps and bounds more ambitious than Modern Warfare 2. The destruction model is simply unrivalled: no other game makes you feel so immersed in what feels like an actual warzone: it's the next-gen evolution of Criterion's Black that we've been waiting for and it all takes place in levels with a sense of scale and wonder reminiscent of Crysis.

و البته در منبع می تونید ویدئو های دقیق مقایسه رو مشاهده کنید
واقعا شگفت آور هست که این عنوان با این سرعت بالا در Gameplay بر روی 30 فریم اجرا می شود دقیقا مثل Killzone 2

منبع

آخرین ویرایش:
من یه سوال دارم.
میشه بفرمائید این بازی که انقدر گند و آشغال هست چرا مالتی پلایرش انقدر بازیباز و کاربر داره؟!:confused:

اصلا حرف شماها درست.mw2 یه بازی آشغال با هایپ فراوان بود.و همین باعث فروش بالاش شد.چون اگر اینجوری بود که شماها میگید این همه آدمی که این بازی رو خریدن باید بعد از بازی کردن single playerش بازی رو به زباله دان تاریخ می انداختن و دیگه طرفش هم نمیرفتن.نه اینکه عین قوم مغول دارن حمله میکنن سمت مالتی پلایرش.(که یکی از این افراد خود بنده هستم)

خوب اگر این حرف شما درست باشه پس بعد از مدتی باید استقبال از مالتی این بازی کم بشه.

پس میشه بگید چرا اینطور نشد و نمیشه و نخواهد شد و روز به روز به تعداد طرفداران مالتی این بازی گند و آشغال اضافه میشه.
خوشحال میشم پاسخ روشنی دریافت کنم.

به قول یه دوستی.همین که ea داره خودش رو میکشه که بگه بازی ما mw 2 رو شکت خواهد داد.نشان از بزرگی و عظمت این بازی داره.
چون همیشه برای اینکه چیزی بزرگ جلوه کنه باید با یک چیز بزرگ مقایسه بشه.مثل این همه بازی که ساخته میشن و میگن بازی ما رقیب god of war میشه.و در نهایت همین که از روزی که این بازی گند و آشغال اومده تو هر تاپیک سرش بحث میشه نشان از بزرگی و عظمت بازی داره.
والسلام

آخرین ویرایش:
! همین یه علامت تعجب واسه مقایسه بین Bad Company 2 و Modern Warfare 2 کافیه .
MW2 چی داشت که نخواد 60 فریم باشه ؟! واقعا چی داشت ؟ فیزیک که نداشت ، Texture که به هیچ وجه نداشت ، Draw Distance نداشت ، محیط بزرگ نداشت و ... . MW2 هیچی نداشت جز Hype که با مهندسی تبلیغات و بازی های روانی اونجوری فروش کرد . بعدش هم با Multiplayer ضعیف و داستان Update ها و Cheater ها و Glitcher ها سر و تهشو هم آورد . واقعا MW2 چه پیشرفتی نسبت به MW1 داشت ؟! یه بخش تک نفره 5 ساعت ِ با استفاده از تکنیک های تکراری و قدیمی و یه بخش MP که سعی کردن با اضافه کردن دو تا دونه عکس و Tittle و ... مثلا تغییرش بدن !

خیلی ببخشید من هرچی دلیل بیارم نمیشه . همین امتیازات سایت ها فقط به بخش گرافیکی هر دو بازی حرف منو 100% تائید میکنه . حتی به خود بازی که امتیاز دادن . بالاخره دوست داری بگی کل سایتها جوگیر شدن . حتی سایت ign هم حاضر میشه فقط به بخش گرافیک 10 بده که به معدود بازی داده که از تعداد انگشتهای دست کمتره ! که حتی به killzone2 و gears2 نداده .
دقیقا دستت را گذاشتی روی نکته ای که مورد تحسین همگان بود .
mw2 هیچی گرافیکش نداشت که باعث شد خیی از سایتها به بخش گرافیکش نمره کامل بدن ! سایتها حاضر شدن فقط به بخش گرافیک بازی بیشتر از بخش دیگش امتیاز بدن ! سایتها حاضر شدن در تمام کاندیدا ها گرافیک نامزدش کنن ! واقعا چرا ؟!
بالاخره بعد از کامل شدن امتیازات به بازی سعی میکنم بخش نمرات گرافیکی هر دو بازی را بزرام تا حتما یه مقایسه انجام بدیم البته همین الانم میتونی انجام بدی !

واقعا MW2 چه پیشرفتی نسبت به MW1 داشت ؟!

همین mw1 به نظر من و به نظر خیلی ها بهترین شوتر این نسله ! حداقل روی کنسولها . حالا mw2 هم پیشرفتی به نظر شما نکرده همون شیر قبلیه !از قدیم هم گفتن شیر همیشه شیره به دمش هم نباید دست زد !
اگر mw2 این همه اشغال بود چرا ea هی تلاش میکرد بازیش را با این اشغاله مقایسه کنه ؟! فکر کنم اشغال بزرگی بوده ؟!

آخرین ویرایش:
بخدا mw2 هیچی نداره!
بازی خیلی خوبه ولی خیلی گندش کردن! هم سایت ها و هم کاربران...
بماند که مولتیش هم خیلی از کاربران تست نکردند!
فیزکش خیلی بد بود...! با شات گان از پشت به طرف تیر میزنی به جای اینکه جلو پرت شه عقبی پرت میشه!
مردن ها و پرت شدن ها بر اثر انفجار هم که چی بگم...!
گرافیکش هم که آرش اشاره کرد!
اون فروشش هم بخاطر موفقیت نسخه قبلیش بود...تمام!

بخدا mw2 هیچی نداره!
بازی خیلی خوبه ولی خیلی گندش کردن! هم سایت ها و هم کاربران...
بماند که مولتیش هم خیلی از کاربران تست نکردند!
فیزکش خیلی بد بود...! با شات گان از پشت به طرف تیر میزنی به جای اینکه جلو پرت شه عقبی پرت میشه!
مردن ها و پرت شدن ها بر اثر انفجار هم که چی بگم...!
گرافیکش هم که آرش اشاره کرد!
اون فروشش هم بخاطر موفقیت نسخه قبلیش بود...تمام!

حالا مجبور نیستی قسم بخوری عزیزم:biggrin1:جواب صحبتاتون در پستهای قبلی هست.رجوع بفرمایید:biggrin1:

فصل الخطاب

MW2 هیچی نداشت جز Hype که با مهندسی تبلیغات و بازی های روانی اونجوری فروش کرد . بعدش هم با Multiplayer ضعیف و داستان Update ها و Cheater ها و Glitcher ها سر و تهشو هم آورد . واقعا MW2 چه پیشرفتی نسبت به MW1 داشت ؟! یه بخش تک نفره 5 ساعت ِ با استفاده از تکنیک های تکراری و قدیمی و یه بخش MP که سعی کردن با اضافه کردن دو تا دونه عکس و Tittle و ... مثلا تغییرش بدن !
این بازی هیچی جز پسرفت نسبت به نسخه اولش نداشت . MW1 کجا و MW2 کجا . مشکل جاه طلبی ِ Activision ِ که فکر میکنه هر چرت و پرتی با عنوان Call of Duty بده دست مردم میرن میخرن که متاسفانه همینطور ِ . خدا رو شکر دیگه از این به بعد هر سال شاهد یه Call of Duty خواهیم بود .
درود

ببین آرش داری کم لطفی میکنی دیگه. بله به نظرم من هم MW 1 تجربه ی لذت بخش تری بود. اونم به این دلیل بود که تک بود و واقعا سرشار از ایده های ناب و جذاب که واقعا باعث میشد کار IW رو تحسین کرد.

خب وقتی یه بازی انقدر پر باشه از نسخه ی دومش چه انتظاری میشه داشت؟ جز اینکه نسخه ی دوم هم طوری ظاهر بشه که بتونه آبروی نسخه ی اول رو به خوبی حفظ کنه و همچنین حس و حال نسخه ی قبلی رو توی خودش پیاده کنه؟ (که الحق MW 2 این کار رو به بهترین وجه ممکن انجام داد)

MW 2 رو به عنوان یه بازی مستقل در نظر بگیر (یعنی اصلا به نسخه ی اولش کار نداشته باش). آیا صرفا خود بازی MW2 بازی ِ بدیه؟ اگه آره چیش بده؟ گیم پلیش؟ صداگذاریش؟ جو سازی و شبیه سازی جنگش؟ جذابیت و هیجان نبردهاش کمه؟ تنوع سلاح مثلا نداره؟ گرافیکش پایینه؟ شیوه ی روایتش بده؟ صحنه های غیر مترقبه و اتفاقیش کمه؟ قسمت های سینماییش کمه؟ ماموریت های جنگیش تکراری و مزخرفه؟ نه واقعا چه چیز بدی داره این بازی عزیز من؟

من هم معتقدم که این بازی هایپ داشت ولی اگه هم داشت واقعا هایپش به جا بود چون بازیش بسیار عالی از آب در اومد. اگه بگی هایپ داشت و بازیش بد بود باز یه چیزی ولی به نظرم بازی ای در این سطح ارزش این همه هایپ رو داشت...

بعد در مورد فروش بالای بازی: بله بازم معتقدم که هایپ تاثیر زیادی توی فروشش داشته ولی نکته ی جالب اینه که هنوزم که هنوزه و چند ماه از اومدن بازی میگذره بازم این بازی دارای فروش بالاییه. آیا اینم میشه به هایپ نسبت داد؟ یا اینکه بازیش انقدر خوبه که تونسته این همه بفروشه؟ کجا دیدی یه بازی بد انقدر پرفروش باشه؟!

من یه سوال دارم.
میشه بفرمائید این بازی که انقدر گند و آشغال هست چرا مالتی پلایرش انقدر بازیباز و کاربر داره؟!:confused:

اصلا حرف شماها درست.mw2 یه بازی آشغال با هایپ فراوان بود.و همین باعث فروش بالاش شد.چون اگر اینجوری بود که شماها میگید این همه آدمی که این بازی رو خریدن باید بعد از بازی کردن single playerش بازی رو به زباله دان تاریخ می انداختن و دیگه طرفش هم نمیرفتن.نه اینکه عین قوم مغول دارن حمله میکنن سمت مالتی پلایرش.(که یکی از این افراد خود بنده هستم)

خوب اگر این حرف شما درست باشه پس بعد از مدتی باید استقبال از مالتی این بازی کم بشه.

پس میشه بگید چرا اینطور نشد و نمیشه و نخواهد شد و روز به روز به تعداد طرفداران مالتی این بازی گند و آشغال اضافه میشه.
خوشحال میشم پاسخ روشنی دریافت کنم.

به قول یه دوستی.همین که ea داره خودش رو میکشه که بگه بازی ما mw 2 رو شکت خواهد داد.نشان از بزرگی و عظمت این بازی داره.
چون همیشه برای اینکه چیزی بزرگ جلوه کنه باید با یک چیز بزرگ مقایسه بشه.مثل این همه بازی که ساخته میشن و میگن بازی ما رقیب god of war میشه.و در نهایت همین که از روزی که این بازی گند و آشغال اومده تو هر تاپیک سرش بحث میشه نشان از بزرگی و عظمت بازی داره.
والسلام
ُدوست عزیز من حاضرم 24 ساعت به شما Acount خودم رو میدم بازی کنید اصلا من مشکلی ندارم جناب KING OF THE WIND هم بازی میکنن آنلانین با خیلی از بچه های که حداقل رو PC بازی میکنن 76 درصد ناراضی هستن نه از بازی از سیستم لن کردن آنلاین بازی کردن نبود Decied Server ببین شما اگه بخوای به غیر ابرانی بازی کنی حداقل 4 تا 5 دقیقه تو لابی الاف میشد آدم حالا این به کنار 10 تا ایرانی میخوان آنلاین بازی کنن یکی میشه هاست ببین 10 تا ایرانی به شدتی بعضی وقتا لگ دارن که آدم اعصابش خورد میشه یا مثلا میگم شما تو یه جایی بخوای َCAMP کنی:biggrin1: بعضی وقتا پات پیداست ببین بازی MULTISH خیلی لگ داره من دارم از نقل کسایی میگم که دارن این بازی رو میکنن ولی من هیج اطلاعی ار نسخه کنسولی ندارم ولی تا لول 25 رفتم رو XBOX بعدش بن شدم:دی اونجا هم از لحاظ صبر کردن تو لابی فرقی نداشت :biggrin1: در کل شما تا بازی نکردی زیاد طرف بازی رو نگیر ;)الان من دارم BC2 رو بازی میکنم نسخه ارجینال واقعا MUltish عالیه نظر شخصی من روی PC این بازی BC2 عولیه که به این راحتیا از پا در نمیاد ;)
چون همیشه برای اینکه چیزی بزرگ جلوه کنه باید با یک چیز بزرگ مقایسه بشه
OPS

آخرین ویرایش:
لطفا از دوستانی که دارن بحث میکنن یکی بیاد رابطه بخش انلاین bc2 و mw2 رو با اجرای 30 فریم bc2 روی کنسولها توضیح بده ما هم مستفیذ شیم:biggrin1:

در کل شما تا بازی نکردی زیاد طرف بازی رو نگیر
شما ظاهرا علم غیب هم داری.نه؟این psn id بنده هست.modern_killer_26
بنده الان لولم 50 هستش.تمام این چیزائی هم که میگی رو بنده میدونم.منم هر موقع میخوام بازی کنم 4-5 دقیقه تو لابی الاف میشم.اما من بیشتر فکر کنم این موضوع بخاطر سرعت اینترنت ذغالی ما هست.

بنده تا چیزی رو تجربه نکرده باشم نظری هم راجبش نمیدم.مثل battlefield که من هیچ وقت مالتیش رو بازی نکردم و برای همین نظری هم نمیدم.

اما من مالتی mw2 رو بازی کردم.و واقعا دارم لذت میبرم.درسته خیلی وقتها اعصابم از خیلی چیزهاش هم خورد میشه.بیشترین مشکلی که دارم با مپهاش هست.چون در کل به نظرم 4 تا مپ به درد بخور بیشتر نداره.

اما شماها دارین از کل و از ریشه این بازی رو نابود میکنن.این بازی مثل تمام بازیهای دیگه عیب و ایراد داره.به قول فرخ اگر قرار باشه همه بازیها بی عیب باشن که همه شرکتها باید درشون رو تخته کنن.

شما هم اگر جواب درست و منطقی داشتی میدادی.نه اینکه یه ops بذاری و پیش خودت فکر کنی تونستی منو ضایع کنی.

قبلا هم گفتم.البته از دوستانی که این بازی رو دوست دارن و بازی میکنن عذر میخوام.بلا نسبت اونا.

تمام کسانی که بازی رو خریدن و یکیش خود من که 8-9 بار سری داستانی رو بازی کردن و حالا دارن شب و روز رو با مالتی سپری میکنن خر و گوش داراز تشریف دارن+تمامی سایتها و منتقدینی که اون نمرات عالی رو به بازی دادن کلا به علت دراز بودن بیش از حد گوشهاشون به این مشکل دچار شدن و این امتیازها رو دادن.و در این بین فقط و فقط تعداد معدودی از بچه های بازی سنتر هستن که حرفشون fact هست.و همه باید دربست قبول کنن.(عجب منطقی دارید شماها:eek:)

خیلی بامزست.تو همین mw2 تو مرحله ایی که شب هست و داره بارون میاد تمام عالم و آدم از گرافیک خیره کننده اونجا صحبت میکنن.حالا یه عده در میان میگن گرافیک این بازی آشغال بود.

اون دوستی هم که میگه از پشت به یارو شات گان میزنی به عقب پرت میشه خوشحال میشم یه ویدیو از این مشکل نشون بده.چون من که زندگیم رو گذاشتم پای این بازی تا حالا همچین مشکلی ندیدم.و به جرات میگم انیمیشن ها مرگ این بازی واقعا کم نظیر بود.

bad company2
فیزیکش عالیه
گرافیک بسیار خوب
محیط بزرگ
صدا گذاری بسیار خوب

فقط گیم پلی سریعی نداره

نمیدونم چرا

آخرین ویرایش:
شما ظاهرا علم غیب هم داری.نه؟این psn id بنده هست.modern_killer_26
بنده الان لولم 50 هستش.تمام این چیزائی هم که میگی رو بنده میدونم.منم هر موقع میخوام بازی کنم 4-5 دقیقه تو لابی الاف میشم.اما من بیشتر فکر کنم این موضوع بخاطر سرعت اینترنت ذغالی ما هست.

بنده تا چیزی رو تجربه نکرده باشم نظری هم راجبش نمیدم.مثل battlefield که من هیچ وقت مالتیش رو بازی نکردم و برای همین نظری هم نمیدم.

اما من مالتی mw2 رو بازی کردم.و واقعا دارم لذت میبرم.درسته خیلی وقتها اعصابم از خیلی چیزهاش هم خورد میشه.بیشترین مشکلی که دارم با مپهاش هست.چون در کل به نظرم 4 تا مپ به درد بخور بیشتر نداره.

اما شماها دارین از کل و از ریشه این بازی رو نابود میکنن.این بازی مثل تمام بازیهای دیگه عیب و ایراد داره.به قول فرخ اگر قرار باشه همه بازیها بی عیب باشن که همه شرکتها باید درشون رو تخته کنن.

شما هم اگر جواب درست و منطقی داشتی میدادی.نه اینکه یه ops بذاری و پیش خودت فکر کنی تونستی منو ضایع کنی.

قبلا هم گفتم.البته از دوستانی که این بازی رو دوست دارن و بازی میکنن عذر میخوام.بلا نسبت اونا.

تمام کسانی که بازی رو خریدن و یکیش خود من که 8-9 بار سری داستانی رو بازی کردن و حالا دارن شب و روز رو با مالتی سپری میکنن خر و گوش داراز تشریف دارن+تمامی سایتها و منتقدینی که اون نمرات عالی رو به بازی دادن کلا به علت دراز بودن بیش از حد گوشهاشون به این مشکل دچار شدن و این امتیازها رو دادن.و در این بین فقط و فقط تعداد معدودی از بچه های بازی سنتر هستن که حرفشون fact هست.و همه باید دربست قبول کنن.(عجب منطقی دارید شماها:eek:)

خیلی بامزست.تو همین mw2 تو مرحله ایی که شب هست و داره بارون میاد تمام عالم و آدم از گرافیک خیره کننده اونجا صحبت میکنن.حالا یه عده در میان میگن گرافیک این بازی آشغال بود.

اون دوستی هم که میگه از پشت به یارو شات گان میزنی به عقب پرت میشه خوشحال میشم یه ویدیو از این مشکل نشون بده.چون من که زندگیم رو گذاشتم پای این بازی تا حالا همچین مشکلی ندیدم.و به جرات میگم انیمیشن ها مرگ این بازی واقعا کم نظیر بود.
به خدا دارم فارسی حرف میزنم PC PC PC PC من هیچ گونه تجربه ای روی PS3 از این بازی ندارم
بعدم عزیزه من مگه من میگم مالتی پلیر بازی بده؟ من خودم 2 بار پرستیژ کردم ولی میگم اصلا شما میدونید رو چی بحث میکنید؟ اصلا نقل 20 30 فرم بود نه مالتی پلیر بهتر یا بدتر
بعد نقل این شات گان تو آی دی دوستم توی XFIRE به اسم AMIR11 شما نمونه های زیادی خواهی دید ;)
روز شب بازی میکنی LEVELET 50 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا باید 10 بار پرستیژ رفته باشی خیلی جالبه که 50 گیر کردی
در رابطه با OPS شما ببین BATELLFIELD نیازی به بزرگ کردن نداره که شما اینجوری میگی احتمال زیاد تو زندگیت کلا BF بازی نکردی که میگی EA میخواد با این کارش مثلا با بازیهای بزرگ مقایسه کنه BF رو . کلا من نظر نمیدم آدم بی منطق بی منتطق میمونه
در ضمن bad company 1 رو بازی کردم و رسما حالم بهم خورد.و به شخصه هیچ fps ی رو با mw عوض نمیکنم.
GOOD FOR U MY FRIEND

آخرین ویرایش:
به خدا دارم فارسی حرف میزنم PC PC PC PC من هیچ گونه تجربه ای روی PS3 از این بازی ندارم
بعدم عزیزه من مگه من میگم مالتی پلیر بازی بده؟ من خودم 2 بار پرستیژ کردم ولی میگم اصلا شما میدونید رو چی بحث میکنید؟ اصلا نقل 20 30 فرم بود نه مالتی پلیر بهتر یا بدتر
بعد نقل این شات گان تو آی دی دوستم توی XFIRE به اسم AMIR11 شما نمونه های زیادی خواهی دید ;)
روز شب بازی میکنی LEVELET 50 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا باید 10 بار پرستیژ رفته باشی خیلی جالبه که 50 گیر کردی
در رابطه با OPS شما ببین BATELLFIELD نیازی به بزرگ کردن نداره که شما اینجوری میگی احتمال زیاد تو زندگیت کلا BF بازی نکردی که میگی EA میخواد با این کارش مثلا با بازیهای بزرگ مقایسه کنه BF رو . کلا من نظر نمیدم آدم بی منطق بی منتطق میمونه
نسخه کنسولی من با اینکه احتمال میدادم به دلیل سرعت خراب وایرلسم بدجور در بیاد ولی من خیلی کم مشکل داشتم و در مورد pc نظری نمیدم.
در ضمن وقتی ظرف 3روز و اونهم بدونه اینکه کوچکترین تجربه ای از مولتیش داشته باشی به لول 50 برسی فکر میکنم خیلی خوبه.
ببین من نمیگم bc نیازی به بزرگ کردن داره ولی این حقیقت بیزینس و فروش هست و یه جوری هایپ حساب میشه که شرکتها برای تعریف و بزرگ کردن بازیشون وقتی با یه ابربازی مواجهن اون بازیو رقیب رو معیار قرارا میدن د ائم میگن بازیه ما میترکونه نمونش تو همین چندماهه زیاد بوده که بعضی شرکتها بازیهاشونو با uncharted2 یا mw2 مقایسه کردن.

در ضمن bad company 1 رو بازی کردم و رسما حالم بهم خورد.و به شخصه هیچ fps ی رو با mw عوض نمیکنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or