قسمت جدید سری Medal of Honor به صورت رسمی معرفی شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
mohlogo.jpg

شرکت EA پرده از قسمت جدید سری Medal of Honor برداشت. این شماره به عنوان یک بازسازی کلی از این سری یاد شده است و وقایع ان دیگر ربطی به جنگ جهانی دوم ندارد. وقایع قسمت جدید در افغانستان می گذرد.

داستان بازی راویت گر یک گروه از سربازان رده بالا امریکای ( Tier 1 Operator ) است که به ماموریت هایی می روند که هیچ کس نمی تواند از پس ان بر بیاید. این قسمت بازی هم FPS خواهد بود و توسط EA LA ساخته می شود. نکته جالب این است که EA برای بالا بردن کیفیت بازی بخش تک نفره بازی به EA LA و بخش چند نفره را به استودیو DICE محول کرده است.

EA برای ساخت بازی با فرماندگان واقعی ارتش امریکا همکاری کرده است. طبق گفته EA این بازی در سال اینده عرضه خواهد شد. اولین تریلر این بازی در مراسم VGA امسال عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه کسری.
چه خبره ریختید سر Airborne؟!:biggrin1:
من خیلی این بازیو دوست داشتم. توهین نکنید لطفا.:biggrin1:
من همه قسمتای MOH رو بازی کردم و از همشون خوشم میاد. (حالا کمتر و بیشتر داره). البته دوس داشتم باز جنگ جهانی باشه ولی دیگه انگار زیاد خریدار نداره. پس NP.:biggrin1:
از الان Waiting for new MOH...

موفق باشید، همه تا دیروز طرفدار سینه چاک CoD بودن حالا برای اینکه از قافله عقب نیوفتن باید بگن که آره اون موقع سال 40 ما MoH (سال 40 MoH خیلی Pro نشان بوده) بازی میکردیم شما n00b ها نمیدونستید FPS چیه

موفق باشید، همه تا دیروز طرفدار سینه چاک CoD بودن حالا برای اینکه از قافله عقب نیوفتن باید بگن که آره اون موقع سال 40 ما MoH (سال 40 MoH خیلی Pro نشان بوده) بازی میکردیم شما n00b ها نمیدونستید FPS چیه
حالا محمد چرا قاطی میکنی:d
والا من به شخصه فقط شماره دوم COD رو شاهکار میدونم از این 2تای آخری زیاد خوشم نمیاد نه اینکه بازیه بدی باشند اما سلایق متفرقه:d
COH هم والا AA رو هیچ وقت یادم نمیره!اولین بازی روی PC خودم که نصب کردم بود و برای همین خاطرست دیگه:d
پ.ن:چقدر رشد بازی سریعه!باک شاتشم اومد:d

حالا محمد چرا قاطی میکنی:biggrin1:
والا من به شخصه فقط شماره دوم COD رو شاهکار میدونم از این 2تای آخری زیاد خوشم نمیاد نه اینکه بازیه بدی باشند اما سلایق متفرقه:biggrin1:
COH هم والا AA رو هیچ وقت یادم نمیره!اولین بازی روی PC خودم که نصب کردم بود و برای همین خاطرست دیگه:biggrin1:
پ.ن:چقدر رشد بازی سریعه!باک شاتشم اومد
حالا چرا به خودت میگیری همیشه گفتن پیش گیری بهتر از درمان است:دی

حالا چرا به خودت میگیری همیشه گفتن پیش گیری بهتر از درمان است:d
آخه من باید سریعا اتهاماتو از خودم دور میکردم فردا بر علیهم استفاده نشه:d
این تیزرش باحاله:dیارو شبیه استاد چمران هستش:d

من از شماره 4 به بعد کال اصولا زیاد باهاش حال نکردم!(نظر شخصی و مولتی پلیر باز هم نیستم!) ولی از اکثر شماره های MOH لذت بردم.شاید بخاطر عشق به جنگ جهانی باشه.در ضمن به نظر من شماره آخر MOH بهترین بازی جنگ جهانی این نسل بود(در مقابل کال 3 و 5)
باکس شات خیلی خفنی داره.به امید یه MOH در حد Medal of Honer Allied Assault:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or