از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟چقدر کار می ده؟

از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
من 4 تا باتری سونی 3800mAH دارم(شارژِی)
اولا خیلی ماه جواب میداد ولی الان زود به زود شارژش تموم میشه
بعد 3-4 ساعت بازی

Persian Creed جان واقعا cfl ها 42 ساعت کار می ده!!!سری اولش منظورته یا کلا هر سری بعد شارج؟
من خودم energazer که انقدر تبلیغشو می کنه با دو برابر قیمت 4 برابر از باطری های دیگه طول عمر داره.الان هر 7-8 ساعت تموم می کنه.البته نا گفته نمونه که 2 ماه پیش که من خریدمش سری اول 1 ماه دقیق روزی 4 ساعت باش بازی کردم!!!ولی سری دوم به بعد که شارج کردم بین 6تا 10 ساعت تموم می کنه!
Play & charge kit اسم باطریشه!؟من درست متوجه نشدم ؟بهتره energizer یا sony , duracel هست؟؟

یک نوع باطری که به جای کنونی باطری دستت وصل میشه ومثل باطری موبایل میشه
وتوسط دستگاه شارژمی شه :)
در ضمن اگر وسط بازی شارژ تمام بشه با کابل usb که داره میتونی دوباره به بازیت ادامه بدی:)
یعنی دستت هم سیمی هم بی سیم:eek:

201975266.jpg

ILM-PlayAndCharge.jpg

من 4 تا باتری سونی 3800mAH دارم(شارژِی)
اولا خیلی ماه جواب میداد ولی الان زود به زود شارژش تموم میشه
بعد 3-4 ساعت بازی

خوب دوست عزیز:cheesygri
هر چیزی یک عمری داره:((
منم ازاین باطری داشتم اما عمرش تمام شدرفتمPlay & charge kit خریدم:cheesygri
وخیلی راضی هستم;)

نوشته شده توسط pcgamer
Persian Creed جان واقعا cfl ها 42 ساعت کار می ده!!!سری اولش منظورته یا کلا هر سری بعد شارج؟
من خودم energazer که انقدر تبلیغشو می کنه با دو برابر قیمت 4 برابر از باطری های دیگه طول عمر داره.الان هر 7-8 ساعت تموم می کنه.البته نا گفته نمونه که 2 ماه پیش که من خریدمش سری اول 1 ماه دقیق روزی 4 ساعت باش بازی کردم!!!ولی سری دوم به بعد که شارج کردم بین 6تا 10 ساعت تموم می کنه!
Play & charge kit اسم باطریشه!؟من درست متوجه نشدم ؟بهتره energizer یا sony , duracel هست؟؟
من چند نوع باتري شارژي گرفتم ولي هيچكدوم مثل CFL نشد.
سوني هم بايد بره جلوش لنگ بندازه.:biggrin1:
تازه بره من 2700هه. الان 4600ش اومده كه فكر كنم يه ماهي دووم مياره.:biggrin1:
من كه خيلي راضيم. البته اگه عمرش تموم شد ميرم از همين Play%Charge Kit ها ميگيرم.

راستی انرژایزر چه قدر میخرین؟!
من 6 تاییش رو 2 تومن...

از نوع غیر شارجیش منظورته!؟:confused:
من انرژایزر هارو 2 تاشو 6 تومن خریدم.
من شارجرم نشون نمی ده که چه موقع باطری کاملا شارج می شه کسایی که انرژایزر دارن معمولا چقدر طول می کشه کاملا شارج شه؟البته منظورم سری اول نیست که 15 ساعت باید شارج شه سری دوم به بعد چقدر می زارین شارج شه؟
دو حالت دیگه باید به نظر سنجی اضافه بشه camelion و play & sharge kit فروم همچین قابلیتی داره چون من چیزی پیدا نکردم!؟اساتید یه راهنمایی کنن که این دو نوع هم به نظر سنجی اضافه بشه .در ضمن قیمت play & sharge kit چقدر از کجا باید تهیه کرد؟

آخرین ویرایش:
از نوع غیر شارجیش منظورته!؟:confused:
من انرژایزر هارو 2 تاشو 6 تومن خریدم.
من شارجرم نشون نمی ده که چه موقع باطری کاملا شارج می شه کسایی که انرژایزر دارن معمولا چقدر طول می کشه کاملا شارج شه؟البته منظورم سری اول نیست که 15 ساعت باید شارج شه سری دوم به بعد چقدر می زارین شارج شه؟
دو حالت دیگه باید به نظر سنجی اضافه بشه camelion و play & sharge kit فروم همچین قابلیتی داره چون من چیزی پیدا نکردم!؟اساتید یه راهنمایی کنن که این دو نوع هم به نظر سنجی اضافه بشه .در ضمن قیمت play & sharge kit چقدر از کجا باید تهیه کرد؟

بستگی داره چون 3 نوع :
1-2100mah قیمتش 13تا 18 پیدا میشه
2-4000mahقیمتش 20 تا 28 هزار تومان
3-برای خود شرکت مایکرو سافت که 35 تا45 هزار تومانه
البته شماره 1و 2 هم خوبه من خودم از شمارهی 2دارم ولی شماره ی 3 اصل
و می تونی از next jen یا در توپخانه پیدا کنی:biggrin1:

بستگی داره چون 3 نوع :
1-2100mah قیمتش 13تا 18 پیدا میشه
2-4000mahقیمتش 20 تا 28 هزار تومان
3-برای خود شرکت مایکرو سافت که 35 تا45 هزار تومانه
البته شماره 1و 2 هم خوبه من خودم از شمارهی 2دارم ولی شماره ی 3 اصل
و می تونی از next jen یا در توپخانه پیدا کنی:biggrin1:

مرسی از توضیحات.:love:
بچه ها کسی انرژایزر شارجی نداره بم بگه چقدر باید تو شارج بزارم؟؟من 2 ساعت می زارم کمه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or