Phoenix555
کاربر سایت
اتفاقا مخفی کاری تو بازی هیچ مشکلی نداره فقط روش انجام دادن مخفی کاری کاملا با u2 عوض و سختر شده!تنها ایرادی که من دیدم تو بازی کم رنگ شدن قسمت مخفیکاریش هستش
من تو 2 تقریبا لشکریو رو با مخفی کاری زمین گیر کردم هاب از اب تکون نخورد
کاورها و مکان های حرکتی کم داشت نمیشد ما تدبیر جلو رفت بعضی جاها باید دلو میزدی به دریا
این دلیل زیاد شاخ نیست ولی تو قسمت دوم خیلی عالی تر بود
آره دقیقاً مثلاً من توی اون مرحله ی قلعه توی سوریه بار اول اصلاً نتونستم مخفی کاری برم ولی بار دوم که بازی میکردم خودم شاخ در آوردم چه جوری همه رو با مخفی کاری فرستادم اون دنیا ! کلاً خیلی دقت و ظرافت می خواداتفاقا مخفی کاری تو بازی هیچ مشکلی نداره فقط روش انجام دادن مخفی کاری کاملا با u2 عوض و سختر شده!
بازی سر جمع سه یا چهار جا اجازه مخفی کاری میده که تو هر 4 مورد میتونی با یک استراتزی خوب از پسشون بر بیای.
تنها جایی که مخفی کاری نصفه نیمه میمونه سالن اصلی کشتیه.
دوستانی که بازیشون ریجن 2 ـه و کد مالتی پلیر رو توی اکانت اروپاشون وارد کردن تونستن با اکانت US هم مالتی پلیر رو بدون فریز شدن بازی کنن ؟
تا اونجایی که من میدونم این جریان فریز شدن بیشتر به ISP مربوط میشه چون من خوذم بازیم ریجن 2 و اکانت US ولی تا حالا فریز نداشتمدوستانی که بازیشون ریجن 2 ـه و کد مالتی پلیر رو توی اکانت اروپاشون وارد کردن تونستن با اکانت US هم مالتی پلیر رو بدون فریز شدن بازی کنن ؟
WOWWWWWWWWWW
تفاوت خاصی نداره به اون صورت مثلا تو ریجن 1 یه کد برای بتا استار هوک داره حالا اگه چیز دیگه ای هم هست دوستان بگن ....................سلام بچه ها...
من هم یکی از طرفدارای شدید این بازیم... ولی هنوز بازیش نکردم. چند روز پیش اومدم برم کپیش رو بخرم که نشستم دوباره تریلرشو دیدم... کف کردم. گفتم حتما باید Originalش رو بخرم...
راستی یه سوال... میشه لطفا یکی به طور کامل برای من راجع به "region"ها صحبت کنه و تفاوتشونو بگه... اصلاً 1 - 2- 3 یعنی چی؟
---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------
WOWWWWWWWWWW
ببین رفیق قیمتش تو ایران چنده؟ از کجا میشه پیدا کرد این کالکتور ادیشن رو؟
WOWWWWWWWWWW
ببین رفیق قیمتش تو ایران چنده؟ از کجا میشه پیدا کرد این کالکتور ادیشن رو؟
مباركت باشه
ممنون دکتر...تفاوت خاصی نداره به اون صورت مثلا تو ریجن 1 یه کد برای بتا استار هوک داره حالا اگه چیز دیگه ای هم هست دوستان بگن ....................
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-oمن این رو چهارصد خریدم :d:d:d توی ایران ریجن یکش زیاد نیست هر چی هست دو ه که اونم قیمتش حدود سیصد ایناست :d:d