100 بازی برتر 2011

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی سال 2011 از نظر شما

• Batman: Arkham City

رای‌ها: 14 6.2%
  • Bulletstorm

رای‌ها: 2 0.9%
  • Crysis 2

رای‌ها: 7 3.1%
  • Dead Space 2

• Diablo III

رای‌ها: 10 4.4%
  • Dragon Age 2

• Forza Motorsport 4

رای‌ها: 4 1.8%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 31 13.7%
  • inFamous 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Killzone 3

رای‌ها: 8 3.5%
  • La Noire

رای‌ها: 20 8.8%
  • LittleBigPlanet 2

• Mass Effect 3

رای‌ها: 22 9.7%
  • Metal Gear Solid: Rising

رای‌ها: 12 5.3%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 6 2.7%
  • Portal 2

• Rage

رای‌ها: 3 1.3%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

رای‌ها: 8 3.5%
  • The Last Guardian

• Uncharted 3: Drake`s Deception

رای‌ها: 60 26.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    226
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
سلام
یک بار دیگر با لیست بهترین بازی های سال در خدمت شما هستیم ! امسال تغییراتی در نحوه امتیاز دادن به بازیها داشتیم و به جای 4 نفر , از 19 نفر استفاده کردیم تا سلیقه های بیشتری را شامل شده و آمار جامع تری داشته باشیم.
برای دیدن لیست بهترین بازی های سال 2011 اینجا را کلیک کنید.

دوستانی که در تهیه لیست 2011 همکاری داشتند به ترتیب الفبا :

619
Ali
Behzad
BoRiX_HiDeN
Cloud Strife
Dinosaur
Dreadlord
Ehsan
FaRd!N
HaM!DReZA
Hengameh
Kenji
Kourosh
Madridista
MaMaSaN
MANIX
Mʊrti
Navid
Nima
Wander

دوستانی که در نوشتن مطالب بازی ها همکاری کردند هم به ترتیب الفبا بعد از مشخص شدن هر بازی در لیست نمایش داده می شوند :

BoRiX_HiDeN
Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2
The Lord of the Rings: War in the North
Virtua Tennis 4
Trine 2
Sorcery
inFamous 2

Cloud Strife
Gun Loco
Dynasty Warriors 7
Armored Core 5
Tales of Graces F
White Knight Chronicles: Awakening of Light and Darkness
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Asura's Wrath
Catherine
Dungeon Siege III
Alice: Madness Returns
Disgaea 4
Xenoblade
Kid Icarus: Uprising
Hunted: The Demon's Forge
Ace Combat: Assault Horizon
Yakuza: Of The End
Final Fantasy Agito XIII
The Last Story
Shadows of the Damned
Dissidia 012 Final Fantasy
The 3rd Birthday
Okamiden
Ni No Kuni
Project Dark
Valkyria Chronicles III
Torchlight II
Ratchet & Clank: All 4 One
SOCOM 4
Final Fantasy Versus XIII
DotA 2
Patapon 3
Rayman Origins
Twisted Metal

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tomb Raider
Resistance 3
Diablo III
LittleBigPlanet 2
The Last Guardian

Dinosaur
Postal III
DC Universe Online
Outland
Child of Eden
Stronghold 3
Tropico 4

Might & Magic: Heroes VI
SSX: Deadly Descents
Age of Empires Online
Kingdom Under Fire II
From Dust
Journey
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Total War: Shogun 2
Guild Wars 2
Star Wars: The Old Republic
Tom Clancy`s Ghost Recon: Future Soldier

Dreadlord
Rage

Dragon Age II
Bulletstorm
Crysis 2
Dead Space 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Mass Effect 3

FaRd!N
Metal Gear Solid: Rising

Forza Motorsport 4

HaM!DReZA
Driver: San Francisco
Brink

Hengameh
XCOM
True Crime: Hong Kong
Duke Nukem Forever

Madridista
Bodycount
F.E.A.R. 3
DmC: Devil May Cry
Red Faction: Armageddon
MotorStorm: Apocalypse
Dirt 3
Mortal Kombat
Portal 2
Batman: Arkham City

MaMaSaN
Gears of War 3
Killzone 3

MANIX
Homefront

Spec Ops: The Line
Operation Flashpoint: Red River
Max Payne 3
Test Drive Unlimited 2
Silent Hill 8
Shift 2: Unleashed

Deus Ex: Human Revolution

The Witcher 2: Assassins of Kings
L.A. Noire

Navid
Conduit 2
De Blob 2

هر روز بترتیب 10 بازی به لیست اضافه خواهد شد.

از آریای عزیز به خاطر تلاش های بی منتش سپاس گذاریم که باعث شد این مقاله به ثمر برسد.
از مرتضی عزیز هم بابت تهیه عکس های این مقاله تشکر می کنیم.

امیدواریم لیست بهترین بازی های 2011 مورد قبول همه دوستان واقع شده و توجه شما عزیزان را به خود جلب کند !

موفق باشید

آخرین ویرایش:
آره واقعا ! این ps3 فنها همیشه میترکونن :d یعنی چشم بسته لازم نیست کدوم بازی هست یا نیست فقط همگی یه هدف داریم و به اون رای میدیم .
من به شخصه خودم به RAGE رای دادم همون کسی که متهم به 360 فن بودنه به یه بازی مولتی رای دادم .
راستی به این نظر سنجی ها خیلی اعتقاد داری فکر کنم ؟! خلاصه منم با تو هم عقیدم تو این مورد که U3 اول هم نباشه بین 3 تا اولیه :دی
کاش نظر سنجی عمومی بود که حداقل مشخص میشد کی ها به چی رای دادن . بالاخره به دست آریا شدنیه :دی
چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است :دی
ببین توی زندگیت به نظرت منطقی هستی؟؟؟الان سال آینده 360 چه بازی داره که بخواد بهترین باشه؟؟
البته geow3 به نظرم یکی از بهترین بازی های سال آینده هست و توی ضمینه گرافیک خیلی حرف برای گفتن داره اما بهترین بازی آینده نیست.
ببین به نظرت وقتی ادامه یه بازی که شماره دومش از خیلی از سایت ها تونسته بهترین بازی سال بشه. داره عرضه می شه لایق این نیست که بهترین بازی سال آینده باشه؟؟
یعنی این فن بازی هست؟؟
یعنی این که اون همه سایت بازی رو بهترین انتخاب کردن هم فن بودن؟؟؟
همین الان ببین چقدر برای این بازی توی سایت های مختلف بحث می شه و انتهای هر تریلر چقدر مردم توی کامنت هاشون تعریف می کنند!!!
تو داری توی کشوری زندگی می کنی که اکثریت 360 دارن بازم به این معتقدی طرفدار های ps3 بیشتر هستن؟؟؟
البته چیزی رو که نخوای قبول کنی احتمالا قبول نمی کنی!!!

من از روی تعصب و بدون فک کردن (!) ، فقط و فقط تعصب کور کورانه ، به متال گیر سالید : رایزینگ رای دادم ، دم هرکیم بهش رای داده گرم و دستش را به گرمی میفشاریم :دی :دی :دی
امّا ، اعتقاد قلبیم اینه ، و اگه بخوام عقلانی رای بدم (یعنی میدادم) به inFAMOUS 2 ری میدادم ...
واقعا لیاقتشو داره GOTY 2011 بشه .

ببین توی زندگیت به نظرت منطقی هستی؟؟؟الان سال آینده 360 چه بازی داره که بخواد بهترین باشه؟؟
البته geow3 به نظرم یکی از بهترین بازی های سال آینده هست و توی ضمینه گرافیک خیلی حرف برای گفتن داره اما بهترین بازی آینده نیست.
ببین به نظرت وقتی ادامه یه بازی که شماره دومش از خیلی از سایت ها تونسته بهترین بازی سال بشه. داره عرضه می شه لایق این نیست که بهترین بازی سال آینده باشه؟؟
یعنی این فن بازی هست؟؟
همین الان ببین چقدر برای این بازی توی سایت های مختلف بحث می شه و انتهای هر تریلر چقدر مردم توی کامنت هاشون تعریف می کنند!!!
تو داری توی کشوری زندگی می کنی که اکثریت 360 دارن بازم به این معتقدی طرفدار های ps3 بیشتر هستن؟؟؟
الان تو خیلی منطقی جواب دادی ؟ من ادعای منطقیم نمیشه مونده به این کی چطور بخواد منطق را برای خودش تعریف کنه ! OK ؟ ولی سعی میکنم منطقی جواب بدم .
حرف من اینه که قرار نیست یه بازی انحصاری بهترین بازی سال بشه و بازی های مولتی بسیار شاخی ما تو سال اینده داریم که میتونه براحتی GOTY بشن .
دوما U2 بازی خیلی عالی و خوبیه و بهترین بازی سال هم شد مبارکش باشه کسی بخیلی نیست ولی فکر نکن به همین راحتی میتونه این موفقیت را دوباره تکرار کنه .
مثلا همیت GEARS نسل را بهتر از انچارتد شروع کرده شماره 1 میانگینش 9.4 هست در مقایسه با شماره 1 انچارتد . ولی دلیل نشد شماره 2 گیرز هم بتکرکونه .
همین الان اگه U2 بین بازی های سال 2010 بود فکر نکن به این راحتی میتونست جایزه درو کنه با وجود بازیهایی مثل ME3 یا RDR و.......
الان تو ترافیک سال 2011 را نگاه کن ببین چه خبره ؟ پس از این خبرها نیست که به همین راحتی فکر کنی .نظر سنجی را هم که بیخیال بشیم بهتره تو هر تردی مشخص شده که واقعا چه به چیه .
کلا اینو برات بگم گذشته دلیل بر اینده نیست !

نوشته شده توسط mohammd007;1257352[B:
]
این بند هم خیلی جالب بود و کلا هرچی مربوط به PS3 و انچارتد باشه لیاقت اینو دارن بهترین بازی سال بشن مثلا همین شماره 1 انچارتد با میانگین 8.5 شماره بعدش را شما پیشبینی کرده بودید و الان شماره 3 هم حتما همینطوری میشه ولی نوبت به GEARS که رسید نمویتونه بهترین بشه . واقعا منطقتون دیوار بتونی سدها را هم میشکنه !

آخرین ویرایش:
یعنی یکی مثل من که از سری U خیلی خوشش میاد یعنی چشم بسته نظر داده ؟؟؟
یعنی حتما باید به RAGE رای بدم تا بشه عقلانی ؟ حالا تکلیف من که زیاد با FPS حال نمیکنم چیه؟ شدم کسی که چشم بسته رای میده؟
خوب بازیی که انقدر طرفدارشی بقیه اونقدر منتظرش نیستند! چرا الکی گیر میدی...

الان تو خیلی منطقی جواب دادی ؟ من ادعای منطقیم نمیشه مونده به این کی چطور بخواد منطق را برای خودش تعریف کنه ! OK ؟ ولی سعی میکنم منطقی جواب بدم .
حرف من اینه که قرار نیست یه بازی انحصاری بهترین بازی سال بشه و بازی های مولتی بسیار شاخی ما تو سال اینده داریم که میتونه براحتی GOTY بشن .
دوما U2 بازی خیلی عالی و خوبیه و بهترین بازی سال هم شد مبارکش باشه کسی بخیلی نیست ولی فکر نکن به همین راحتی میتونه این موفقیت را دوباره تکرار کنه .
مثلا همیت GEARS نسل را بهتر از انچارتد شروع کرده شماره 1 میانگینش 9.4 هست در مقایسه با شماره 1 انچارتد . ولی دلیل نشد شماره 2 گیرز هم بتکرکونه .
همین الان اگه U2 بین بازی های سال 2010 بود فکر نکن به این راحتی میتونست جایزه درو کنه با وجود بازیهایی مثل ME3 یا RDR و.......
الان تو ترافیک سال 2011 را نگاه کن ببین چه خبره ؟ پس از این خبرها نیست که به همین راحتی فکر کنی .
این که معلومه شاید اصلا crysis2 اومد بهترین بازی سال آینده شد یا شاید rage!!!
اما ما از روی چی باید قضاوت کنیم؟؟؟
lالان باید استخاره کنیم یا اینکه تاس بندازیم؟؟؟
تنها چیزی که می تونه ما رو کمک کنه اینه که به سابقه بازی توی همین نسل نگاه کنیم.به سابقه سازندگان توی همین نسل نگاه کنیم....
ما هم از روی همین چیز ها نظر می دیم و با توجه به اون پیشرفتی که u2 نسبت به u1 داشت می شه این پیشبینی رو داشت که u3 بهترین بازی سال آینده می شه اما هیچ چیز قطعی نیست.
این بند هم خیلی جالب بود و کلا هرچی مربوط به PS3 و انچارتد باشه لیاقت اینو دارن بهترین بازی سال بشن مثلا همین شماره 1 انچارتد با میانگین 8.5 شماره بعدش را شما پیشبینی کرده بودید و الان شماره 3 هم حتما همینطوری میشه ولی نوبت به GEARS که رسید نمویتونه بهترین بشه . واقعا منطقتون دیوار بتونی سدها را هم میشکنه !
البته اونجا اون تیکه به نظرم رو اشتباه نذاشتم.به نظرم gears این پتانسیل رو نداره بهترین بازی سال آینده بشه.حتی ممکنه بازی خیلی خوبی باشه اما به یه سری دلایلی که بهتره نگم این پتانسیل رو نداره!!!
به نظرم goty سال دیگه بین u3 و rage و kz3 و lanoir و infamous 2 می چرخه!!!

آخرین ویرایش:
این که معلومه شاید اصلا crysis2 اومد بهترین بازی سال آینده شد یا شاید rage!!!
اما ما از روی چی باید قضاوت کنیم؟؟؟
lالان باید استخاره کنیم یا اینکه تاس بندازیم؟؟؟
تنها چیزی که می تونه ما رو کمک کنه اینه که به سابقه بازی توی همین نسل نگاه کنیم.به سابقه سازندگان توی همین نسل نگاه کنیم....
ما هم از روی همین چیز ها نظر می دیم و با توجه به اون پیشرفتی که u2 نسبت به u1 داشت می شه این پیشبینی رو داشت که u3 بهترین بازی سال آینده می شه اما هیچ چیز قطعی نیست.

مثلا UNCHARTED1 با میانگین 8.5 و سابقه ای که داشت ( البته نمیگم بازی بدی بود ) شما چطور انتظار داشتی شماره 2 اینطوری بشه ؟ ولی همین GEARS 1 سابقش خیی بهتر بود !
منم گفتم اگه U2 همین 2010 میومد ایا به همین راحتی این همه جایزه میبرد ؟ پس سال 2011 را هم سوال کن ؟ یعنی خود بازی های انحصاریه PS3 هم برای خودشون رقیبن !
متاسفانه همون نگرشی که شما به بازی ها داری با سابقشون من اونو اشتباه میدونم .

یعنی یکی مثل من که از سری U خیلی خوشش میاد یعنی چشم بسته نظر داده ؟؟؟
یعنی حتما باید به RAGE رای بدم تا بشه عقلانی ؟ حالا تکلیف من که زیاد با FPS حال نمیکنم چیه؟ شدم کسی که چشم بسته رای میده؟
خوب بازیی که انقدر طرفدارشی بقیه اونقدر منتظرش نیستند! چرا الکی گیر میدی...

اصلا منظورم این نیست منظورم اینه کلا از هر دو طرف 360 , PS3 این وضعیت حاکمه و هر نظر سنجی راه افتاده این وضعیت دیده شده . یعنی تا 100 سال دیگه هم بازی GEARS و UNCHARTED باشه همه چشم بسته بهش رای میدند . مثلا من نمیتونستم به GEARS3 رای بدم ؟ با این همه ادعا که تو هر سایتی میری تو تاپ 5 بازی های 2011 قرار داره .

البته اونجا اون تیکه به نظرم رو اشتباه نذاشتم.به نظرم gears این پتانسیل رو نداره بهترین بازی سال آینده بشه.حتی ممکنه بازی خیلی خوبی باشه اما به یه سری دلایلی که بهتره نگم این پتانسیل رو نداره!!!

بله کلا انحصاری ها سونی مخصوصا UNCHARTED پتانسیل اتمی درشون نهفته است !
کلا این نظرت روی GEARS زیاده مثلا پتانسیل نداشتند اومدن شماره 3 این بازی در این نسل ! پتانسیل پیشرفت نکردنش هم نسبت به شماره قبلی هم که قبلا ثابت شد الانم شما ثابت کردید که پتانسیل GOTY شدن نداره ! و ....... کلا این GEARS خیلی بازی کم پتانسیلی هست کاریشم نمیشه کرد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GENE
باز هم منطق و باز هم PS3 فن ها :d
تهه منطق دراوردین شماها
الان تو ترافیک سال 2011 را نگاه کن ببین چه خبره ؟ پس از این خبرها نیست که به همین راحتی فکر کنی .
دقیقا
2011 مثل 2009 نیست که کلا 4 تا بازی ناب توش اومده باشه و راحت بشه U2 رو ازش کشید بیرون
2011 سیل بازی های AAA و نابه!!پس خواهشا این منطقتونو برای چند لحظه بذارید کنار و کله لیست رو ببینید
به نظر من The Last Guardian یا inFAMOUS 2 لایق Goty شدن رو دارن ولا غیر
#:-s:d

یعنی این فن بازی هست؟؟
اگه اینطوریه graes1 هم از اکثر سایتا تو 2006 جایزه گرفت و.. از این چیزا.
اینجا بازیسنتره نه ایران! نشون دادن اون نظرسنجی کاملا همه چیز رو مشخص میکنه.....

مطمئنا با توجه به بازی میشه سیاره ! نه فضای ! وگرنه منم میگم فاصله مرگ !!!!! هزار تا معنی میتونه بده یه بازی ولی باید دید که اون بازی چیه !
الان مثلا من مسخره شدم !! ای بابا ...کدوم پافشاری ؟ اگر پافشاری می کردم که میگفتم همتون غلط میگین من درست میگم !

دوستان شرمنده . شما درست میفرمایید . من اشتباه کردم .

شرمنده من دوم راهنمایی ام .
دوست عزیز فرقی نداره که.
به نظر من هر دو تون درست میگید.
یک بازی حتما نباید یک معنی بده اسمش که
مثلا left4dead یک نمونه دیگه است که معنی های زیادی از اسمش میکنن.
دیگه اسم بازی ارزش لجبازی نداره که

مثلا UNCHARTED1 با میانگین 8.5 و سابقه ای که داشت ( البته نمیگم بازی بدی بود ) شما چطور انتظار داشتی شماره 2 اینطوری بشه ؟ ولی همین GEARS 1 سابقش خیی بهتر بود !
متاسفانه همون نگرشی که شما به بازی ها داری با سابقشون من اونو اشتباه میدونم .
من اون سال انتظار یه بازی که goty بشه رو از پارسالش نداشتم!!
اما با نزدیکی به زمان عرضه انتظارم بیشتر شد.همون طوری که انتظار بهتر بودن rage رو ندارم اما بانزدیک تر شدن به عرضه شاید نظرم عوض بشه!!!
باز هم منطق و باز هم PS3 فن ها
تهه منطق دراوردین شماها
من الان نگفتم که 100 درصد u3 هترین بازی سال آینده هست.و کسی هم متهم نکردم که هرکی به بازی رای نداده 360 فن هست اما این پست به نظرت دیگران رو متهم نمی کنه؟؟
البته من فکر می کنم هر کسی می تونه هر جوری دوست داره نظر بده و هیچ کس حق نداره بگه چرا به اون بازی رای دادی.اما پست زید به نظرت یه کم توهین نکرده به طرفداران u2 که شاید خیلی هاشون 360 هم داشته باشند!!یعنی هرکی به بازی اختصاصی ps3 رای بده ps3 فن هست؟؟
آره واقعا ! این ps3 فنها همیشه میترکونن یعنی چشم بسته لازم نیست کدوم بازی هست یا نیست فقط همگی یه هدف داریم و به اون رای میدیم .

من به شخصه خودم به RAGE رای دادم همون کسی که متهم به 360 فن بودنه به یه بازی مولتی رای دادم .

• Like
Reactions: Fëanor
این وسط یه عده از دوستان مثل اینکه کلا یه بازی رو یادشون رفته

Mass Effect 3

بدون شک ME3 یکی از برترین بازی های سال 2011 هست و مطمئنا لیاقت GOTY رو داره همونطوری که خیلی از سایتها و مجلات امسال نسخه دوم بازی رو GOTY کردن سال بعد هم به نظر من سال Bioware و شپرد هست

• Like
Reactions: SHePArd
اما پست زید به نظرت یه کم توهین نکرده به طرفداران u2 که شاید خیلی هاشون 360 هم داشته باشند!!یعنی هرکی به بازی اختصاصی ps3 رای بده ps3 فن هست؟؟

گنده نکن لطفا ! من توهین کردم ؟! هرکی به بازی PS3 رای بده فن نیست ولی اکثرا همینطوره یعنی حقیقته دقیقا برای 360 هم صدق میکنه .

فقط دیابلو 3 :d البته هنوز معلوم نیست 100% امسال بیاد 99/99% امسال میاد ولی بلیزارد دیگه ولی امیدوارم امسال بیاد چون انقدر ازش عکس و تریلر گرفتم خسته شدم بهترین بازی سال هم بدون شک میشه البته اگه حق خوری نشه :d
البته باید بگم برای بازی هایی مثل:Gears of War 3-DRAGON AGE II-ME3 و فورزا 4 هم گزینه ها بعدی هستند

ای کامبت باز های کامبت فروش درسته Kz3 , UC3 , Portal 2 , MGS , LBP2 , Forza , InFamuse , Dead space diablo , GeOW , ...... هست ولی چرا به Mortal Kombat رای نمی دیدید شجاع باشید ! :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or