ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
اخه بدبختی بازی رو تازه گرفتم یعنی سرم ـو کلاه گذاشتن اصلا خبر نداشتم
قیمت بازی شما چیزی بین 5 تا 10 هزار تومانه...اگه بیشتر گرفتن ازت عین کلاه برداریه!!
اخه بدبختی بازی رو تازه گرفتم یعنی سرم ـو کلاه گذاشتن اصلا خبر نداشتم
قیمت بازی شما چیزی بین 5 تا 10 هزار تومانه...اگه بیشتر گرفتن ازت عین کلاه برداریه!!
واقعا !! من با Call Of Duty : Black Ops تعویضش کردم
سرم کلاه رفت
واقعا !! من با Call Of Duty : Black Ops تعویضش کردم
سرم کلاه رفت
عزیز شاید طرف مقابل هم مثل شما از این قضیه اطلاع نداشته. چرا همیشه سراغ بدترین احتمالات میرین؟تو همین سایت عوض کردید؟ اگر اره که باید اسم فردی که این کار رو کرده به نوید اعلام کنید. تا بررسی بشه.
تو همین سایت عوض کردید؟ اگر اره که باید اسم فردی که این کار رو کرده به نوید اعلام کنید. تا بررسی بشه.
عزیز شاید طرف مقابل هم مثل شما از این قضیه اطلاع نداشته. چرا همیشه سراغ بدترین احتمالات میرین؟
شاید ارزش یه بازی کامل رو نداشته باشه، اما همچین اشتباهاتی پیش میاد.
تو B-spec شما در نقش کمک راننده و یه جورایی مدیر تیم بازی میکنی اما راننده نیستی.سلام.آقا این قسمت b-spec چه جوریه.من که هیچ دستوری نمیدم ولی اون خودش میپیچه.اگه میشه کامل در مورد این قسمت واسم توضیح بدید:excited:
اون قسمت سمت راست ون هدفون که یه چیز آبی و قرمز هستو یه شاخص روشون حرکت میکنه اون چیه؟سمت راست اونم دو تا نموددار هست که خالی میشه.تو B-spec شما در نقش کمک راننده و یه جورایی مدیر تیم بازی میکنی اما راننده نیستی.
مثلا راننده استخدام میکنی، در تعیین مقدار سرعت به راننده کمک میکنی (یعنی زیاد کردن سرعت، کم کردن، سرعت ثابت کردن و سبقت گرفتن) و چندتا چیز دیگه.
اصلی ترین کاری که باید بکنی اینه که با توجه به قدرت فیزیکی و ذهنی راننده ت، در مواقع مورد نیاز سرعتشو تعیین کنی. اگر همش بهش دستور بدی، ممکنه به دلیل بی تجربگی کاملا از جاده هم منحرف بشه.
(راستی برای دستور دادن، روی علامت هدفون پایین صفحه کلیک و گزینه موردنظر رو انتخاب کن)
توبخش A-spec خودت راننده هستی.
زیاد به بقیه ش کار نداشته باش، حتما لازم نیست همه کارا رو حرفه ای انجام بدیم. (حداقل فعلا)اون قسمت سمت راست ون هدفون که یه چیز آبی و قرمز هستو یه شاخص روشون حرکت میکنه اون چیه؟سمت راست اونم دو تا نموددار هست که خالی میشه.
حرف اصلي كه حرف داش امير-هاون قسمت سمت راست ون هدفون که یه چیز آبی و قرمز هستو یه شاخص روشون حرکت میکنه اون چیه؟سمت راست اونم دو تا نموددار هست که خالی میشه.
تو GT Auto آخرين گزينه هست : Racing Modification ، كه خيلي تعداد ماشينايي كه ميشه اين كار رو روشون انجام داد محدودهتو این بازی چجوری میشه ماشین اسپورت کرد کناراش چیزی نوشت ایا ماشین های خاصی باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟