راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من از فلشم سیو ها مو ترنسفر (cut) کردم تو ایکس باکس بعد دیدم که تو ایکس باکس زده corrupted به خاطر همین پاکشون کردم تا دوباره از فلش بریزم تو ایکس باکس بعد یادم اومد که همه رو ترنسفر کرده بودم . راهی داره که این اطلاعات رو برگردونم ؟ یا خودم یا ببرم جایی ؟

آقا من از فلشم سیو ها مو ترنسفر (cut) کردم تو ایکس باکس بعد دیدم که تو ایکس باکس زده corrupted به خاطر همین پاکشون کردم تا دوباره از فلش بریزم تو ایکس باکس بعد یادم اومد که همه رو ترنسفر کرده بودم . راهی داره که این اطلاعات رو برگردونم ؟ یا خودم یا ببرم جایی ؟

تو رو خدا جواب بدین .

شاید شما منظورتون کابل های سه فیشه ی معمولیه
من منظورم کابل ها ی پنج فیش که تا 1080p هم ساپورت می کنه
من برای ps3 از این کابل به جای HDMI استفاده می کردم
چون یک LCD داشتم که HDMI بهش نمی خورد

تو رو خدا جواب بدین .

می تونی با استفاده از برنامه های بازیابی اطلاعات دوباره اطلاعات فلش رو بدست بیاری. البته تا موقعی که روی فلش چیز تازه ای نریختی!چونکه اطلاعات توی هارد یا مموری ها هیچوقت پاک نمی شن بلکه روی هم می شینن.
کارسختی هم نیست ولی ور رفتن داره اگه خودت نتونستی بکنی ببر بیرون بده برات انجام بدن.
برای برنامه ها هم الان دقیقا اسمش یادم نیست ولی اگه یه سرچی بزنی می تونی دانلود کنی.

بچه ها یه کابل اچ دی ام آی خوب با قیمت مناسب معرفی می کنید ؟
بعد این دسته های هیلو ریچ قیمت توپخونشو می دونید ؟ یا جایی رو می شناسین که بفروشن قیمتشم مناسب باشه ؟
دسته جدید ( دی پدش تغییر کرده ، برای اسلیمه ) سادش چنده ؟

بچه ها یه کابل اچ دی ام آی خوب با قیمت مناسب معرفی می کنید ؟
بعد این دسته های هیلو ریچ قیمت توپخونشو می دونید ؟ یا جایی رو می شناسین که بفروشن قیمتشم مناسب باشه ؟
دسته جدید ( دی پدش تغییر کرده ، برای اسلیمه ) سادش چنده ؟

با قیمت مناسب همون کابل HDMI 360 رو xbox خوب جواب میده ... قیمتش هم حدود 17-18 تومنه ... بیشتر لوازم کامپیوتریا و مغازه هایی که کنسول میفروشن هم دارن ...

سلام به همه اعضای بازی سنتر.

من یک آرکید گرفتم، این خیلی درایوش سر و صدا می کنه، عادیه؟؟

بله ... عادیه ... چون هارد نداری و بازی داره از رو درایو اجرا میشه ...
پیشنهاد میکنم یه هارد 120 بگیر ، اگه همیشه اینجوری استفاده کنی عمر درایوت خیلی پایین میاد ...
اسلیم هم که کلا کپی خور شدنش منتفی شد =(( و باید تا آخر با همین بسازی ...

سلام دوستان من می خواستم برای پسرم X BOX بخرم ولی اطلاعات کافی ندارم:(
البته پسرم 4 سالشه ولی بابا و مامانش که بزرگن:p
دارم سعی می کنم تو اینترنت اطلاعاتی جمع کنم ولی خیلی سخته من میخوام هم دسته بازی داشته باشه هم بدون دسته بشه بازی کرد که فکر کنم مدل کنیکت بشه یعنی باید X BOX را بخرم ودستگاه کنیکت را جدا بخرم؟
من نمی دونم چه کار کنم ؟ از کجا بخرم ؟ چی بخرم؟
کسی هست بتونه تلفنی کمکم کنه ؟
راستی مدل لایو و اسلیم چیه ؟ چه فرقی داره؟
اگر لطف کنید ممنون میشم:rose:
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or