اولین اخبار از VGA 2011

بازی سال از نظر Spike VGA کدام خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    258

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Spike TV در 10 دسامبر برنامه Video Game Awards 2011 را شروع خواهد کرد
.به احتمال زیاد Metal Gear Solid: Rising در این برنامه حضور دارد
Geoff Keighley در tweet نوشته :
"واقعیت اینه که کوجیما بالاخره Metal Gear Solid: Rising را در VGA 2011 به نمایش در خواهد اورد "
و همینطور ادامه داد
"Alan Wake جدید معرفی خواهد شد . Bioware عنوان جدیدی رو از استدیو تازه کاری به نمایش در خواهد اورد
عکس هایی از این بازی در مجله Game Informer ماه دسامبر وجود خواهد داشت"
همچنین نامزد ها برای بهترین بازی سال عبارت اند از

The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Uncharted 3: Drake’s Deception
  • Batman: Arkham City
  • Portal 2
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • نامزد های بازی های مورد انتظار برای عرضه در 2012

• Halo 4
  • The Last Guardian
  • Diablo III
  • BioShock Infinite
  • Mass Effect 3

آخرین ویرایش:
اینقدر کورکورانه به U3 رای ندید !! :d شانسش از همه کمتره تو این لیست ! اگه U2 ی در کار نبود الان هم متاش بالای 95 بود هم شانس خیلی بالایی برای GOTY داشت ، ولی چون U2 سال 2009 اومد و اونجوری رکورد زد نمیان امسال دوباره نسخه بعدیش رو که خیلی هم دچار تحول نشده GOTY کنن .

اینقدر کورکورانه به U3 رای ندید !! :d شانسش از همه کمتره تو این لیست ! اگه U2 ی در کار نبود الان هم متاش بالای 95 بود هم شانس خیلی بالایی برای GOTY داشت ، ولی چون U2 سال 2009 اومد و اونجوری رکورد زد نمیان امسال دوباره نسخه بعدیش رو که خیلی هم دچار تحول نشده GOTY کنن .
منطق میگه SKYRIM و P2 و BATMAN شانسشون بیشتره اما وقتی U3 بازی میکنی دلت یه چیز دیگه میگه واقعا لذت بخشه یعنی از بقیه ی بازیای لیست بیشتر به آدم میچسبه برای همین همه دارن بهش رای میدنو منطقو در نظر نمیگیرن بازی بد جور به دل آدم میشینه حتی بیشتر از نسخه ی دوم

فنای U3 نظرسنجی رو به F بردن متاسفانه:|بخدا اگه U2 نبود شاید میشد ولی دیگه مطمئن باشید GOTY نمیشه;)انقدر از روی فن بازی رای ندید تروخدا اونوریا که کل VGA رو بردن زیر سوال اینوریام که گند زدن به نظر سنجی:|

فنای U3 نظرسنجی رو به F بردن متاسفانه:|بخدا اگه U2 نبود شاید میشد ولی دیگه مطمئن باشید GOTY نمیشه;)انقدر از روی فن بازی رای ندید تروخدا اونوریا که کل VGA رو بردن زیر سوال اینوریام که گند زدن به نظر سنجی:|
یعنی چی!؟وقتی بازی جزء یکی از گزینه هاست چرا نباید انتخاب بشه!؟:|چه چیزی کمتر از بقیه داره!؟گرافیک؟داستان؟گیم پلی؟

خیلی جالبه جدیدا رای دادن هم فشار داره!:-o
مگه به شما مربوطه کی به چه بازی رای میده؟:-/

یعنی چی!؟وقتی بازی جزء یکی از گزینه هاست چرا نباید انتخاب بشه!؟:|چه چیزی کمتر از بقیه داره!؟گرافیک؟داستان؟گیم پلی؟

خیلی جالبه جدیدا رای دادن هم فشار داره!:-o
مگه به شما مربوطه کی به چه بازی رای میده؟:-/
فن که میگن همینه ها8-|خوش باشید

مساله این جاست که عنوان نظر سنجی در مورد بهترین بازی از نظر شما نیست !
گفته به نظر شما VGA کدوم بازی رو GOTY میکنه که همونطور که نیما هم گفت به علت وجود U2 خیلی خیلی بعیده U3 امسال هم GOTY شه .

مساله این جاست که عنوان نظر سنجی در مورد بهترین بازی از نظر شما نیست !
گفته به نظر شما VGA کدوم بازی رو GOTY میکنه که همونطور که نیما هم گفت به علت وجود U2 خیلی خیلی بعیده U3 امسال هم GOTY شه .
نشد دیگه!وقتی بازی جزء 5 بازی برتر باشه یعنی هنوز شانس داره حتی 1%!
این تاپیک هم داستان تاپیک پیش بینی بهترین گرافیک سال رو داره,هر کس به u3 رای میداد فن خطابش میکردند و لی در آخر چیز دیگه ای رقم خورد!
تو پست قبلیم هم گفتم شانس بتمن رو از همه بیشتر میدونم.

نشد دیگه!وقتی بازی جزء 5 بازی برتر باشه یعنی هنوز شانس داره حتی 1%!
این تاپیک هم داستان تاپیک پیش بینی بهترین گرافیک سال رو داره,هر کس به u3 رای میداد فن خطابش میکردند و لی در آخر چیز دیگه ای رقم خورد!
تو پست قبلیم هم گفتم شانس بتمن رو از همه بیشتر میدونم.

مگه من گفتنم شانسش 0 درصده ؟
دارم میگم نظر سنجی از شما میپرسه VGA کدوم رو بهترین انتخاب میکنه . شما هم از دید VGA به قضیه نگاه کنی میبینی که شانس U3 خیلی کمه ، مساله اینه میلاد جان !
من خودم به شدت این بازی رو دوست دارم و فقط دارم شفاف سازی میکنم :d

نمیشه رای را عوض کنیم میخواییم به زلدا رای بدیم :d
وقتی Edge میاد بهش 10 میده دیگه بعید میدونم GOTY نشه چرا زودتر EDGE نمیزه نزاشت ما یک تجدید نظری کنیم :d

امیدوار باشیم میشه :d در هیچ شرایطی امیدت رو از دست نده :d
عمو جان نظرسنجی یعنی چی؟ یعنی هرکس نظر شخصیش رو بگه.اگر قرار باشه همه به بازی X رای بدن دیگه نظر سنجی برا چیه؟
دوستان هم که گفتن وقتی تو نظرسنجی هست یعنی شانس داره.شانسش هم من و شما تعیین نمیکنیم منتقدین VGA تعیین میکنن.
پ.ن : کاری نکنید حماسه ی تاپیک بهترین گرافیک کنسولی تکرار بشه که عملا 50% بازی های لیست رو بهتر از U3 میدونستن و هی مقایسه میذاشتن ولی وقتی اومد... ولش کن بیخیال گذشته ها گذشته... :d

چرته هنوز mw3 و بزرگترین بازی AC:R و NFS منتشر نشده چطور میگه آنچارتد بهترین بازی ماچرا جویی هست؟ امکان داره از همه لحاظ اساسین بهتر از این بازی ها باشه که امکانش هم خیلی بالاست

خیلی خندم میاد در مورد بازی های سال آینده اثری از بازی بزرگ gta v نیست!و یه چیزه دیگه اسکاریم که منتشر نشده از کجا میدونه بهترین بازی سال میشه؟

یعنی منتقد های vga این همه کم عقلند

چرته هنوز mw3 و بزرگترین بازی AC:R و NFS منتشر نشده چطور میگه آنچارتد بهترین بازی ماچرا جویی هست؟ امکان داره از همه لحاظ اساسین بهتر از این بازی ها باشه که امکانش هم خیلی بالاست

خیلی خندم میاد در مورد بازی های سال آینده اثری از بازی بزرگ gta v نیست!و یه چیزه دیگه اسکاریم که منتشر نشده از کجا میدونه بهترین بازی سال میشه؟

یعنی منتقد های vga این همه کم عقلند
شما پست ها رو نمیخونی و سوادت مشکل داره، به عقل VGA ارتباطی نداره !

بین زلدا و arkham city یکی انتخاب میشه... مطمئن باشید سال سال uncharted نیستش...
تقریبا موافقم. از عمق وجود امیدوارمZelda بشه.ولی بتمن هم ناراحتم نمیکنه.ولی Portal بیشتر خوشحالم میکنه. VGA معمولا غافلگیر میکنه. حالا ببینین کی گفتم. اگه Portal اول نشد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or