سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من نمیدونم شما چرا خودت تنظیم لنز رو انجام نمیدی؟؟
یه موقعی بود من روزی 50-60 دفعه لنزمو دستکاری میکردم.
میدونی مشکل اینکه بدی بیرون برات تنظیم کنن چیه؟ گاهی مجبور میشی 4 یا حتی 5 دفعه اون پتانسیومتر رو تغییر بد تا بهترین نتیجه رو بگیری.
توصیه م اینه که شما اول خودت تنظیمش کن، اگه نتیجه نگرفتی، بده تعویض.
در ضمن اول اون بازی هایی رو که باهاشون مشکل داری، روی دیسکهای دیگه امتحان کن.

آقا من نمیدونم شما چرا خودت تنظیم لنز رو انجام نمیدی؟؟
یه موقعی بود من روزی 50-60 دفعه لنزمو دستکاری میکردم.
میدونی مشکل اینکه بدی بیرون برات تنظیم کنن چیه؟ گاهی مجبور میشی 4 یا حتی 5 دفعه اون پتانسیومتر رو تغییر بد تا بهترین نتیجه رو بگیری.
توصیه م اینه که شما اول خودت تنظیمش کن، اگه نتیجه نگرفتی، بده تعویض.
در ضمن اول اون بازی هایی رو که باهاشون مشکل داری، روی دیسکهای دیگه امتحان کن.
واقعا دستت طلا و واقعا من احمق که از اول نپرسیدم ولی در هر صورت میتونی یه آموزش عالی بزاری یا بگی کجا آموزش داده و اینکه تو که این کارو کردی نتیجه داده بهت؟ ممنون:(:((

کمکمکمکمکمکمکمکمکمکمکممکم کمکمکممکم کنید

من نمی دونم مگه میشه cpu xbox بسوزه بعد بزنه کله مادربورد رو بسوزونه؟؟؟
تو رو خدا یه آدم متخصص جواب بده:(( :confused:

کمکمکمکمکمکمکمکمکمکمکممکم کمکمکممکم کنید

من دستگاهم سه چراغ قرمز داد . دادم مگا گیم تعمیر کنه چند روز بعد گفت سی پی یو ایکس باکست سوخته زده کل مادربوردم سوزونده . حالا می خواستم بدونم اصلا همچین چیزی میشه یا نه ؟:(( . و میگه باید بندازیش دور؟

واقعا دستت طلا و واقعا من احمق که از اول نپرسیدم ولی در هر صورت میتونی یه آموزش عالی بزاری یا بگی کجا آموزش داده و اینکه تو که این کارو کردی نتیجه داده بهت؟ ممنون:(:((

دوستان لینکش رو دادن!
دیگه من چرا چیزی اضافه بگم؟؟!
در ضمن نتیجه هم خیلی عالی بود.
در اولین قدم، DVD رو عوض کردم. دومین کاری هم که کردم، لنز رو یکمی تنظیم کردم.
نتیجه ش بیشتر شدن سرعت لود بازی ها و رفع مشکل با یه سری از HP ها بود. (همون دوتایی که دارم)

من دستگاهم سه چراغ قرمز داد . دادم مگا گیم تعمیر کنه چند روز بعد گفت سی پی یو ایکس باکست سوخته زده کل مادربوردم سوزونده . حالا می خواستم بدونم اصلا همچین چیزی میشه یا نه ؟:(( . و میگه باید بندازیش دور؟

به نظر من ایشون حرف بیخودی زدن. ;)
من نمیدونم چرا دوستان کنسول رو پیش یه تعمیر کار حسابی نمیبرن؟؟! :(
آخه وقتی آقا طاهر و IranXbox هست، چرا آدم باید پیش کس دیگه ای ببره؟؟ :confused:

اولا خونسردباش ثانیا دراولین فرصت ببرش پیش طاهر(نکست جن)طاهرتو کارش وارده این ارور هاهم اکثرا
مربوط به gpuهستن وبا روش ایکس کلمپ درست میشن هزینه این عمل جراحی هم میشه30000تومن
من هم کنسولم هنک میکرد 3چراغ میداد دوباره روشن میشد وهنگ میکرد کلا قاطی کرده بود بردم پیش
طاهرباهمین روش ایکس کلمپ درستش کرد حالا هم مثل ساعت کار میکنه روزی 3-4ساعت هم باهاش
بازی میکنم البته استراحت هم بهش میدم;)

خوب به نظرتون من الان خودم برم دستگاه رو از تمیر گاه بگیرم و خودم تنظیم لنز بکنم راستی اینم بگم که نکست جن گفت لنزت باید عوض بشه حالا من چی کار کنم؟:confused:

نمیدونم چرا به همه همینه میگه ( مگا گیم)! یادمه به یکی دیگه هم همینجوری گفته بود بهتره یجا معتبر تر نشون بدی

خوب به نظرتون من الان خودم برم دستگاه رو از تمیر گاه بگیرم و خودم تنظیم لنز بکنم راستی اینم بگم که نکست جن گفت لنزت باید عوض بشه حالا من چی کار کنم؟:confused:

عجله نکن اول تنظیم کن اگه درست نشد اونوقت عوضش کن .

من هم کنسولم هنک میکرد 3چراغ میداد دوباره روشن میشد وهنگ میکرد کلا قاطی کرده بود بردم پیش
طاهرباهمین روش ایکس کلمپ درستش کرد حالا هم مثل ساعت کار میکنه روزی 3-4ساعت هم باهاش
بازی میکنم البته استراحت هم بهش میدم;)

کنسول من هم همین مشکل رو داره می یاد بالا هنگ می کنه بعد 5 دقیقه بعدش سه چراغ می ده. دوباره بعد 30 دقیقه درست کار می کنه!:confused:

دستگاه شما چه اروری می داد؟ ارورش رو در آورده بودی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or