C catman کاربر سایت Mar 18, 2010 #1 )x)x)x)x)x)x)x)x)x)x آخرین ویرایش: Nov 20, 2010 Reactions: nihilnigritude
only_crysis کاربر سایت Mar 18, 2010 #3 دمت جیز واقعا.اگر عکس ها رو خودت انداختی که دمت double جیز:biggrin1: این پدرسوخته های چینی هم مونده فقط آدم تقلبی بزنن:biggrin1:
دمت جیز واقعا.اگر عکس ها رو خودت انداختی که دمت double جیز:biggrin1: این پدرسوخته های چینی هم مونده فقط آدم تقلبی بزنن:biggrin1:
Kevingamer441 کاربر سایت Mar 18, 2010 #4 نوشته شده توسط only_crysis: دمت جیز واقعا.اگر عکس ها رو خودت انداختی که دمت double جیز:biggrin1: این پدرسوخته های چینی هم مونده فقط آدم تقلبی بزنن:biggrin1: بیشتر... cATMAN جان حال دادی داداش
نوشته شده توسط only_crysis: دمت جیز واقعا.اگر عکس ها رو خودت انداختی که دمت double جیز:biggrin1: این پدرسوخته های چینی هم مونده فقط آدم تقلبی بزنن:biggrin1: بیشتر... cATMAN جان حال دادی داداش
B3hDad کاربر سایت Mar 28, 2010 #6 ای بابا من دستمو تکون میدم جلیق جلیق می کنه اصل نیست ؟ همون دسته ای که تو پک بود !
C catman کاربر سایت Mar 28, 2010 #7 نوشته شده توسط z4: دوستان این دسته هایی که دو چراغ می شن ، راهی برای تعمیرشون نیست؟ بیشتر... نه راهی نداره نوشته شده توسط B3hDad: ای بابا من دستمو تکون میدم جلیق جلیق می کنه اصل نیست ؟ همون دسته ای که تو پک بود ! بیشتر... از 6 پیچ بودن آن اطمینان پیدا کن
نوشته شده توسط z4: دوستان این دسته هایی که دو چراغ می شن ، راهی برای تعمیرشون نیست؟ بیشتر... نه راهی نداره نوشته شده توسط B3hDad: ای بابا من دستمو تکون میدم جلیق جلیق می کنه اصل نیست ؟ همون دسته ای که تو پک بود ! بیشتر... از 6 پیچ بودن آن اطمینان پیدا کن
SHePArd کاربر سایت Mar 28, 2010 #10 نوشته شده توسط B3hDad: 5 تاست پس اصله ؟ بیشتر... اگر میخوای مطمئن شی و ریسکش رو میپذیری یک فریمور جدید روی دستگاهت نصب کن اگر اصل بود کار میکنه:laughing:
نوشته شده توسط B3hDad: 5 تاست پس اصله ؟ بیشتر... اگر میخوای مطمئن شی و ریسکش رو میپذیری یک فریمور جدید روی دستگاهت نصب کن اگر اصل بود کار میکنه:laughing:
C catman کاربر سایت Mar 28, 2010 #12 نوشته شده توسط B3hDad: 5 تاست پس اصله ؟ بیشتر... تبریک دسته شما اصله
artin کاربر سایت Apr 22, 2010 #13 نوشته شده توسط catman: تبریک دسته شما اصله بیشتر... واقعا دمت گرم اسيدي
erfan_ کاربر سایت Apr 22, 2010 #14 آقا یه سوال,دسته ی من هم 5تا پیچ داره هم نوشته سونی روش سفید نیست,ولی دوتا چراغش روشن میشه,اینو چطور باید تشخیص میدادم؟
آقا یه سوال,دسته ی من هم 5تا پیچ داره هم نوشته سونی روش سفید نیست,ولی دوتا چراغش روشن میشه,اینو چطور باید تشخیص میدادم؟