بي ارزش ترين و با ارزش ترين بازيهاي 360

هردو برادر
گیم پلی در حد مدال PS1
گرافیک در حد مدال PS1 ( از اون هم ضعیف تره )
همونطور که گفتم اصلا بازی نیست = ارزش DVD خام از بازی بیشتره ;)
ببین الان به مدال توهین کردیا!:biggrin1:گیم پلی مدال اینو قورت میده
یک کلام گیم پلی و گرافیک در حد مرغ!:biggrin1:
به نظرمن بدترینش HOUR OF SH*T!:sick::sick:
از NFS:carbon خوشم نیومد
بازیهای خوبش هم Forza 2 و GEOWوّForza3 وCOD series
alone in the dark هم خوب بود:smile:

عزیزان سلام، ببخشید اگه سوالم روجای درستی مطرح نمیکنم هر چی فکر کردم به عقلم نرسید جایی بهتر از اینجا مطرح کنم.
حقیقت اینه که من برای بچه داداشم میخوام هدیه چندتا بازی بخرم فقط چون خودم ایکس باکس ندارم با بازی هاش آشنا نیستم، اسم یه چندتا بازی تو مایه های Devil may cry و God of war میخواستم.اگه ممکنه راهنماییم بفرمایید.ممنون.

عزیزان سلام، ببخشید اگه سوالم روجای درستی مطرح نمیکنم هر چی فکر کردم به عقلم نرسید جایی بهتر از اینجا مطرح کنم.
حقیقت اینه که من برای بچه داداشم میخوام هدیه چندتا بازی بخرم فقط چون خودم ایکس باکس ندارم با بازی هاش آشنا نیستم، اسم یه چندتا بازی تو مایه های Devil may cry و God of war میخواستم.اگه ممکنه راهنماییم بفرمایید.ممنون.
تو مایه های دویل می کرای بازی بایونتا (Byonetta ) هستش و تو مایه های خدای جنگ بازی Dante`s inferno هستش تو بازار و مخلوطی از این دو تا هم بازی Darksiders هستش.;)

تو مایه های دویل می کرای بازی بایونتا (Byonetta ) هستش و تو مایه های خدای جنگ بازی Dante`s inferno هستش تو بازار و مخلوطی از این دو تا هم بازی Darksiders هستش.;)
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
نه. ای بابا اقا گفتن واسه بچه میخوان این بازی ها که گفتی +18 هستن اونم چه +18 ای .همون Darksiders باز یه چیزی . ناقولا بچه مردم رو به راه بد نکش:cheesygri

نه. ای بابا اقا گفتن واسه بچه میخوان این بازی ها که گفتی +18 هستن اونم چه +18 ای .همون Darksiders باز یه چیزی . ناقولا بچه مردم رو به راه بد نکش:cheesygri
اصلا اون جور چیزا یادم نبود. (حالا چه دیدی شاید بچه برادرش سنش کم نیست:biggrin1:)

ایشوم خودش گفته GOW شما می گید بچه است؟
سلام به دوستان عزیز یه بازی ماشین دو نفره ی توپ از لحاظ گرافیک و همه چیز سراغ دارید معرفی کنید مرسی
بهترینش froza 3 هست.
در ضمن dirt 2 دو نفره نمی شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or