لیست اسلحه هارو میشه بدین ؟!
داستان بازی مشخص شده ؟!
درود
این لیستو یکی از بچه ها تو قسمت 360 گذاشته بود:
[QUOTE=AMIQ;752538]آخرین آپدیت اسلحه ها ، گرفته شده از سایت Infinityward و تقریبا کاملا معتبر :
متن پنهان:
نقل قول:
Complete update of guns, seen from gameplay, trailers or screens.
*This thread will be updated the same day more information is given out. Check back every once in awhile.
*Also, keep note that a lot of this could very well change. This is not a final gun list for MW2. More will be added, as well as subtracted. MW2 does not come out until November 10th 2009
*The stats for each individual gun below do not represent the stats that will be used in Modern Warfare 2. Also, Many of the guns below have different variants in Caliber,Magazine Capacity, Effective Range & so on. What's listed are examples of what each gun is capable of. If you want more info you can click the info links under each guns gameplay photo.
خیلی این لینک ها عجیبن؟ کسی باورش نمیشه؟
حالا یکی به ما بگه چجوری و کی Release شد؟
مشخضات:
Publisher: Activision
Developer: Infinity Ward
Genre: Modern First-Person Shooter
Silent dance with death , Everything is lost
Torn by the arrival of Autumn , The blink of an eye, you know it's me
You keep the dagger close at Hand , And you saw nothing
False love turned into pure hate
نمیدونم! راستش خیلی خودم سعی کردم متوجه بشم اینا لینک چیه که به نام Modern Warfare 2 پیدا کردم! منم خودم اینجا گذاشتم که اگر کسی تایید میکنه که خود بازی هستش دانلود کنیم!
البته بگم که 14 گیگ نیست و 11400 مگابایت هست
کی جرات دانلود داره که تست کنه؟
در ضمن یعنی با این اوضاع نسخه اصلی میخواد در 3 DVD بیاد؟
اینطوری که از دانلودش باید ناامید شد!!!
نمیدونم! راستش خیلی خودم سعی کردم متوجه بشم اینا لینک چیه که به نام Modern Warfare 2 پیدا کردم! منم خودم اینجا گذاشتم که اگر کسی تایید میکنه که خود بازی هستش دانلود کنیم!
چنین چیزی امکان نداره. حتی من بیرون هم از مغازه دار ها پرسیدم هیچ کس اطلاعاتی از این لینک هایی که گذاشتید نداشته. بهتره دانلود نکنید چون یه چیز سر کاری هست.
114 تا پارت 100 مگی یا 95 مگی ، حدودا میشه 11 گیگ من اول تعدار پارت ها رو 141 ـی دیدم به هر حال بازم میشه 11 گیگ !
False love turned into pure hate
اگر قرار باشه قسمت Multi بازی ازش beta ـی پخش بشه توسط خود IW اعلام میشه و مثل پارسال باید توی فرومش عضو بشید و وقتی عضو باشید بهتون CD-Key میده و این کارم زودتر از ماه October اتفاق نمی افته.
الان هم اصلا مشخص نیست که قراره کدوم قسمت بازی Beta داشته باشه( یعنی Single یا Multi ) در کنارش اصلا مشخص نیست قرار باشه که بازی beta داشته باشه!!!
I'm ready to heal
I'm ready to feel