نقل قول:
|
دوستان قضیه این ساخت و ساز چیه؟ میسازی بعد چیکار میکنی؟ بازی مرحله ایه؟ اکشنه؟ rpg یه؟ adventure? یا مثل سیمز سراغش نرم اصلا؟
|
راستش خودمم درست نمیدونم ولی چیزهایی که راجع بهش فهمیدم اینه که شما به وسیله این فایلی که دانلود میکنی میتونی با فکر و تخیل خودت هر جونوری بخوای بسازی ( از مار و فیل و لک لک بگیر تا توت فرنگی و لینک ( شخصیت زلدا ) و دسته X360 و ... ) یعنی اولش بهت یه شکم (!) میده که میتونی کشش بدی یا جمعش کنی و روی ستون فقراتش تسلط داشته باشی. بعد روی این شکم کله و چشم و پا و دست و ... اضافه میکنی ولی هرجور بخوای. مثلآ یکی 5 تا چشم برای جونورش میزاره یا یکی کلآ 5 تا گردن براش میزاره با یه پا و ...
کلآ امکان ساختن جونور توی این ادیتور بینهایت هست و همیشه میشه چیز جدیدی ساخت. ( برای اثبات حرفم (!) همین الآن رفتم توی Spore.com و جدیدترین جونوری که یه نفر ساخته رو میزارم اینجا )
وقتی با این ادیتور جونور رو ساختی , توی بازی نهایی که 60 , 70 روز دیگه میاد , اون طور که فهمیدم به شبکه وصل میشی و یه حالت MMO پیدا میکنه و میتونی با بقیه کاربرها ارتباط برقرار کنی , به سیاره اونها بری , حتی سفینه بسازی ( احتمالآ اونم ادیتور مخصوص داره ) و با سفینه سیاره اونها رو نابود کنی , باهاشون صلح کنی و متحد بشی و ... ( توی بعضی عکسها به نظر میاد حتی همون سیاره و درخت و گل و گیاهش هم ادیتور داره ) به جز اینها برای خودت تمدن میسازی و شهرت رو گسترش میدی و ...
توی این ادیتور که برای جونور اومده یه سری دکمه هم هست که مثلآ خشم و عصبانیت و خوشحالی ناراحتی و ترس و عشق و ... رو نشون میده و احتمالآ توی بازی نهایی کاربردهای زیادی داشته باشه.
توی این مدتی که این ادیتور اومده هم 503480 نفر اون رو فقط از سایت Spore دانلود کردن و عضویتشون رو تکمیل کردن و احتمالآ چند برابر این تعداد Spore رو گرفتن ولی هنوز عضوش نشدن.
تا حالا هم 1291632 تا مخلوق و جونور توی سایت آپلود شده.
راستی به نظر من این بازی شبیه The Sims نیست چون اگه بود من الآن این تاپیک رو نمیساختم !