PSP Custom Firmware 4.01 M33 Released ( نحوه ی نصب ، سوالات ، مشکلات )

sAsAn.K

کاربر سایت
سلام دوستان عزیز .
بالاخره 4.01M33 منتشر شد .
تغییرات این نسخه :
Code:
- Bug fix: vshmenu didn't let change camera mode due to camera_plugin using select button.
  Fixed, now vsh menu will not be loaded when using the camera.
- Recovery can now be translated, See how below. Translation to spanish is autoincluded.
- Updated the M33 SDK with a new function and sample, and released the psp-packer tool to
  compress prx's and PBP's in the ~PSP format.
- The folder of 4.01 and highre homebrew will be GAME4XX so it won't need change on update.
توجه : برای نصب این نسخه نیاز به PSP با نسخه ی 3.52M33-3 به بالا دارید ، همچنین باطری باید بالای 78 درصد باشه .

راهنمای نصب

ابتدا 4.01M33 رو از اینجا دانلود کنید :

دانلود 4.01M33 :
Code:
http://exophase.com/files/psp/401M33.rar
فایل EBOOT مربوط به نسخه ی 4.01 رو از اینجا دانلود کنید :
Code:
http://exophase.com/files/psp/401.PBP
برای نصب ابتدا پوشه ی UPDATE رو از فایل 401M33 به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید .

سپس فایل EBOOT مربوط به نسخه ی 4.01 رو که دانلود کردید به پوشه ی PSP/GAME/UPDATE در مموری کارد کپی کنید .

سپس از قسمت GAME --> Memory Stick در PSP اجرا کنید و مراحل نصب رو دنبال کنید .

و در آخر هم طبق معمول به 4.01M33 خوش آمدید !

نکته اینکه بعد از نصب حتما ، حتما و حتما دکمه ی X رو بزنید .

کرنل 1.50 برای PSP Fat امشب یا فردا منتشر خواهد شد .

=============================================

4.01M33 Update 2 Released

تغییرات این نسخه:
Code:
- Nids resolver: Fixed scePowerGetCpuClockFrequency issue. This is the same bug that happened in 3.80 M33-1, it won't happen again ¬¬

- Fixes recovery problems that have apperared in prior version (incorrect position of back string in language others than english, enable, and disabled strings not translated in plugins, hide pic0+pic1 couldn't be changed, language file in flash1 wasn't working..

- Spanish recovery translation typos fixed.
دانلود:
Code:
http://www.dark-alex.org/401M33-2.rar

=============================================

کرنل 1.50 برای ورژن 4.01M33 منتشر شد ( فقط برای PSP Fat )

دانلود :
Code:
http://www.dark-alex.org/150k_addon401.rar
راهنمای نصب

پوشه ی 150k_installer رو به پوشه ی PSP/GAME4XX در مموری کارد کپی کنید و از PSP اجرا کنید .

موفق باشید .

;)

منبع : انجمن های تخصصی PCNetwork

Last edited by a moderator:
@karizma
سلام دوست عزیز پاندورا؟؟؟ مگه 3.80M33-5 یا 3.90 M33-3 نیست ورژن PSP ??? اگه هست این 2 فایل رو بگیر نیازی به پاندورا باتری هم نداری موفق باشی.;)

مبارک باشه !
بلاخره اومد
ما که پاندورا نداریم اونا که دارن نصب کنن بگن ما نصب کنیم یا نه !
با تشکر از شما اقا ساسان

دوست عزیز شما مطمئنا نسخه ای زیر 4.01M33 دارید دیگه و احتمالا هم بالای 3.52M33-3 ، پس این نسخه رو با خیال راحت نصب کنید ، احتیاجی هم به پاندورا نیست .
;)

دوستان من تازه PSP گرفتم و Firmware نسخه 3.71 M33-2 هست.آیا لازمه این آپدیت رو نصب کنم؟این که میگن بعضی از بازیا با نسخه جدیدتر کار نمی کنن درسته؟

فکر نمی کنم بازی های قدیمی مشکل سازگاری داشته باشن .
اگر 3.71M33-2 دارید پیشنهاد می کنم سریعا به این نسخه یا هر نسخه ی بالاتر آپگرید کنید چون 3.71M33-2 تنها ورژنیه که در بعضی مواقع باعث برک هایی میشه که دیگه قابل برگشت نیست !
;)

فکر نمی کنم بازی های قدیمی مشکل سازگاری داشته باشن .
اگر 3.71M33-2 دارید پیشنهاد می کنم سریعا به این نسخه یا هر نسخه ی بالاتر آپگرید کنید چون 3.71M33-2 تنها ورژنیه که در بعضی مواقع باعث برک هایی میشه که دیگه قابل برگشت نیست !
;)

اوه.ممنون از اون جایی که فعلا از هیچی سر در نمیارم یه ۳.۷۱ بالاتر نصب می کنم تا ببینم چی میشه.اگه اشتباه نکنم M33-4 توی همین انجمن دیدم.فعلا به اون آپگرید کنم تا بعد.

راستی من اسلیم دارم.فرقی که نمی کنه؟

دوست عزیز مثل اینکه اصلا نخوندین !

تغییرات اعمال شده در نسخه ی 4.01M33 نسبت به 3.90M33-3 :
Code:
- Bug fix: vshmenu didn't let change camera mode due to camera_plugin using select button.
  Fixed, now vsh menu will not be loaded when using the camera.
- Recovery can now be translated, See how below. Translation to spanish is autoincluded.
- Updated the M33 SDK with a new function and sample, and released the psp-packer tool to
  compress prx's and PBP's in the ~PSP format.
- The folder of 4.01 and highre homebrew will be GAME4XX so it won't need change

تغییرات انجام شده در نسخه ی 4 :
Code:
* [Internet Search] has been added as a feature under [Network].

* You can now change viewing speed during video playback by pressing the UP/DOWN buttons. Use this feature if you want to watch a video quickly, or if you want to slow down playback and listen to the dialogue carefully.

تغییرات انجام شده در نسخه ی 4.01:
Code:
* Display of search results under Internet Search has been improved for certain languages.
* Playback of video content under Video has been improved for certain file types.

من رفتم تو این تاپیک باز گیج شدم.جریان این کرنل و ... رو نمی دونم.توصیه می کنید از 3.71 M33-2 به 3.71 M33-4 آپدیت کنم یا به نسخه دیگه ای؟تنها چیزی که شنیدم این بود که می گفتن که ۳.۷۱ بهترین Firmware برای اجرای بازی هاست.البته فقط شنیدم!

@karizma
سلام دوست عزیز پاندورا؟؟؟ مگه 3.80M33-5 یا 3.90 M33-3 نیست ورژن PSP ??? اگه هست این 2 فایل رو بگیر نیازی به پاندورا باتری هم نداری موفق باشی.;)
دوست عزیز شما مطمئنا نسخه ای زیر 4.01M33 دارید دیگه و احتمالا هم بالای 3.52M33-3 ، پس این نسخه رو با خیال راحت نصب کنید ، احتیاجی هم به پاندورا نیست .
اینو میدونم :biggrin1:
منظورم این بود که کسایی که پاندورا دارن نصب کنن که اگه افت فریمی ، باگی ماگی چیزی داره بتونن برگردونن و به ما هم اطلاع بدن !
به هر حال ممنون :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or