سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب اکثرا کنسول های جدید گرفتن و میزان خرابی کم هست وگرنه ...

فکر میکنید چند نفر اینجا مادربوردشون زیفر یا فالکونه ؟ بهت قول میدم به 10% هم نمیرسه . اینکه امار خرابیا کم شده اینه که اگاهی بچه ها در نحوه استفاده از کنسول زیاد شده و راههای موثر تری برای تهویه بهتر و تعمیر اون پیدا شده . یه مسئله ای رو هم بگم 360 کنسولی نیست که همچین الکی هم خراب بشه ، کنسول من یه بار بمدت 15 دقیقه فن gpu ش از کار افتاده بود و من نفهمیده بودم که 2 چراغ داد ولی مشکلی واسش پیش نیومد .درسته که از نظر تهویه مشکل داره ولی الان دیگه با روشهای موثری این مشکل حل شده .

سلام به همه بچه های. من بازی کال اف 4 رو گرفتم وقتی تو دستگاه گذاشتم 5 دقیقه بعد تصویر رفت و صفحه سیاه شد بعدش که کنسول رو خاموش کردم و روشنش کردم سه چراغ داد،ارور 0021 رو داد، بلافاصله که خاموشش کردم و دوباره روشن کردمش 0020 داد. بعد از 20 دقیقه هم که امتحان کردم دستگاه سالم و ردیف بالا میاد . مشکل از چیه؟ ( این رو هم بگم که وقتی Dvd تو دستگاه می چرخید احساس می کردم سرعتش با بقیه دی وی دی ها زیاد تره) - دی وی دی ها هم مالزی هست. اگه امکان داره کمک کنید چون جمعه هست و آقا طاهر هم گوششیش رو برنمی داره
اتفاقا برای من هم ارور 0020 رو داد دادم نکست جن تعمییر شد و به احتمال قوی قابل تعمییره هزینه اش 40 تومن
یه توصیه به همه دوستان اگه کنسولتون ارور داد سریع پیگیر باشید ممکنه بعدش یه روشن خاموش درست باشه ولی بعدش میره تو خاموش مطلق

ببخشید من میخام درایو کنسول رو باز کنم و یه بررسیش بکنم البته به هیچی دست نمیزنم اگه بازش کنم و ببندمش مشکلی پیش نمی اد؟
کسی چیزی بهمون نمیگه:(

ببخشید من میخام درایو کنسول رو باز کنم و یه بررسیش بکنم البته به هیچی دست نمیزنم اگه بازش کنم و ببندمش مشکلی پیش نمی اد؟
درایو دستگاه رو باز کنی و ببندی ... دست به هیچیشم نمی زنی ....... این کار چه فایده ای داره؟؟؟؟؟

مشکل درایوت چیه ؟

اگه میخوای دستگاهت روبترکونی وکلا لهش کنی راههای زیادی هست که خیلی هم سخت نیست:cheesygri
حالا چرا میخوای اینقدر خودت رواذیت کنی البته ببخشیدا سوتفاهم نشه ولی من دلیل اصرارت رو درک
نمیکنم:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or