سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کنسول من هم همین مشکل رو داره می یاد بالا هنگ می کنه بعد 5 دقیقه بعدش سه چراغ می ده. دوباره بعد 30 دقیقه درست کار می کنه!:confused:

دستگاه شما چه اروری می داد؟ ارورش رو در آورده بودی؟
من که متوجه نشدم ولی خودطاهر هم که عیب یابی میکرد متوجه ارورش نشد ولی باایکس کلمپ حلش کرد
درضمن تا کنسولت تموم نکرده ببرش تعمیر:cheesygri

آخه نکست جن میگفت تعویض 60 تومن ولی گفت دو هفته دیگه لنز واسم میاد منم عجله داشتم دادم دست توپ خونه بهم گفت 45 تومن تعویض لنز میکنه حالا چیکار کنم؟:confused:

60 تومن واسه تعویض لنز :eek: شما اول یه تنظیم میکردی احتمالا درست میشد . امکان داره لنز خودتو تنظیم کنن بعدش بعنوان تعویض لنز ازت تیغ بزنن /:)

60 تومن واسه تعویض لنز :eek: شما اول یه تنظیم میکردی احتمالا درست میشد . امکان داره لنز خودتو تنظیم کنن بعدش بعنوان تعویض لنز ازت تیغ بزنن /:)

نه این رو بگم تو بعضی از مواقع لنز اینقدر ضعیف می شه که درست نمی شه. و این رو هم اضافه کنم که من چند سالی هست که طاهر و می شناسم اصلا به هیچ وجه همچین آدمی نیست و به نظر من مطمئن ترین و حرفه ای ترین تعمیر کار ایکس باکس هست.

من که متوجه نشدم ولی خودطاهر هم که عیب یابی میکرد متوجه ارورش نشد ولی باایکس کلمپ حلش کرد
درضمن تا کنسولت تموم نکرده ببرش تعمیر:cheesygri

والا برای من ارور 0020 می ده. یک بار روشنش کردم ببینیم ارورش چیه که بعد 5 دقیقه فریز کرد. از اون روز هم روشنش نکردم. از شنبه تا حالا می خوام ببرم پیش طاهر وقت نکردم:-":blushing:

من وارد نیستم میتر سم بزنم لنزو بسوزونم بعدشم من خودم تعجب کردم آقا طاهر اینو گفت البته شاید همکاراش بودنا!!!

بده یه جا که کارشون هست . آخه 60 تومن خیلیه . اینطوری حتما خود درایو بالای 100 تومنه :eek: در صورتی که قیمتهای درایوهای توی بازار خیلی از این قیمتها پایینتره .
البته من تجربه ای توی لنز ندارم ولی نمیشه که یه درایو دیویدی بخری لنزشو باز کنی بذاری روی درایو 360 ؟ قیمت dvd rom حدود 25 تومنه که خیلی ارزونتره . دوستان نظر بدن plz ;)

کسی میتونه کمکم کنه و بگه که چند نمونه لنز تو بازاره بهترین و بدترینش چیه و قیمتا رو هم بگه؟:(

بابا اینقدر خودتو اذیت نکن . ببر پیشه یکی که اینکارس. حالا ودت مثلا برای اینکه 10 تومن ارزون تر در بیاد می زنی یک بلایی دیگه سرش میاری . انوقت بیل گیتس بیارو باقالی بار کن:cheesygri;)

نه بابا من اگه همون روز نکست جن گفته بود لنز دارم اصلا همون موقع داده بودمش حالا می خام کلا یاد بگیرم تنظیم لنز کنم اونجا که عکس نداره میتونی کمکم کنی تو آموزش تنظیو لنز چون همیشه من دستگاهم بازه بازه و با 7 تا فن به قطب جنوب بردمش:)

نه بابا من اگه همون روز نکست جن گفته بود لنز دارم اصلا همون موقع داده بودمش حالا می خام کلا یاد بگیرم تنظیم لنز کنم اونجا که عکس نداره میتونی کمکم کنی تو آموزش تنظیو لنز چون همیشه من دستگاهم بازه بازه و با 7 تا فن به قطب جنوب بردمش:)
والا من خودم تنظیم لنز نکردم تا حالا. به نکس جن یک پی ام بده و درخواست کن مقالش رو برات بفرستن ;)

ولی من پیشنهاد میکنم ببری تعمیر میزنی یه بلایی سرش میاری اونوقت دیگه راهی نیست وپشیمونی سودی نداره :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or