برنده مسابقه دهمین سالگرد سری DMC مشخص شد + آپدیت !!!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
20111102dmc.jpg

خب همونطوری که در جریان هستید چند ماه قبل کاپکام مسابقه طراحی Artwork از سری DMC و شخصیت های اون رو به مناسبت دهمین سالگرد این سری بازیه ترتیب داده بود که هم اکنون نتایج آن اعلام شده است

قرار است اثر انتخاب شده ( برنده شده ) در یکی از پروژه های معرفی نشده از سری بازی های DMC و با نام طراح اصلی آن استفاده شود و علاوه بر آن به شخص برنده یک نسخه رایگان از بازی مذکور نیز داده خواهد شد

موضوع عجیب در مورد این انتخاب این است که اثر انتخاب شده مربوط به طراحی کارکتر جدید سری DMC ، نیرو میباشد که تنها در نسخه 4 حضور داشته است

از آنجایی که نیرو در 3 نسخه ابتدایی DMC حضور نداشته پس احتمال این که این طرح مربوط به DMC HD Collection باشد زیاد نیست ، از طرف دیگر احتمال این که این شخصیت در نسخه جدید و در حال ساخت این سری حضور یابد نیز بسیار کم است زیرا زمان وقوع DmC نیرو اصلا وجود نداشته است

آیا نسخه دیگری از سری بازی های DMC با محوریت نیرو در حال ساخت است ؟! آیا بزودی خبری از ادامه سری اصلی بازی ها و Devil May Cry 5 خواهیم شنید یا این طرح فقط به عنوان پوسته ایی در HD Collection استفاده خواهد شد ؟!

طرح برنده شده :

-----------------------------------------------------------
آپدیت :متاسفانه خبر از پایه اشتباهه ( از همینجا از همه دوستان عذر خواهی میکنم ) ، اون Art Work نرو رو توی توییتر بازی به عنوان برنده نشون دادن ولی الان نتایج اصلی رو توی سایت Capcom گذاشتن :

رتبه اول :
US_gs-illustrations.jpg

رتبه دوم :

US_goushinryuken.jpg

رتبه سوم :
Ger_MetalHeadOdinn.jpg

قراره از این طرح ها توی کالکشن بازی استفاده بشه

منبع

آخرین ویرایش:
یه چیزی هست اونم اینه که هنوز امید برای ساخت 5 و بازگشت به سری اصلی وجود داره. یعنی فقط این آشغالی که دارن میسازن یه بازی با اسم DmC باشه و فرنچایز اصلی DMC و همون دانته سابق برگردن. حالا یه دلیل هم هست که یه خورده تخیلی هست ولی کپکام از همون دانته قدیمی برای MVC3 و نسخه های بعدش استفاده کرد. یه جورایی هنوز اون دانته قدیم زندس برای کپکام!

این چه جوری انتخاب شده !؟
من هم تو مسابقه شرکت کردم
کار من حرفه ی نیست اما این . . . :(
مال من :

راد ناراحت نشو بابا اینا همشون یه مشت احمقن بخدا :دی

اتفاقا میخواستم بیام بگم راد ما بهتر از این بابا میکشه که دیدم پست دادی :دی خدایی آخه اونم طرحه کشیده؟ بچه دبستانی بهتر از اون می کشه. خودشونو مسخره کردن.

یادمه اول دبستان مسابقات نقاشی رفته بودم طرح و ایدمو از این بهتر رو کاغذ پیاده کرده بودم.!
دعا میکنم پروژه DMC به اصطلاح ریبوت شده با کله بخوره زمین متوقف شه.شکل و قیافه و موضوع از بس داغون از کابوس اوون ورتره.این چیه آخه ؟!!!:|

خدایی آخه اونم طرحه کشیده؟ بچه دبستانی بهتر از اون می کشه. خودشونو مسخره کردن.
یادمه اول دبستان مسابقات نقاشی رفته بودم طرح و ایدمو از این بهتر رو کاغذ پیاده کرده بودم.!
کُنتُر که نمیندازه، بگید!!!

منم موافقم طرح راد خیلی قشنگتر از این طرح برنده شده است ، ولی فکر کنم مسابقه فقط برای بریتانیایی ها برگزار شده و طرح های دیگه رو شرکت ندادن

ماشالا سلیقه :))
نِرو :biggrin1:
گرفتن مارو بابا اینا ...... DMC با سرعت نور به طرف درّه حرکت میکنه :biggrin1:
به سلیقه همه باید احترام گذاشت مگه هرکی طرفدار نیرو بد سلیقس و هرکی دانته دوسته خوش سلیقس!! اتفاقا خیلی از طرفدارای بازی از نیرو طرفداری میکنن. به سایت دویل می کرای و deviantart و فیس بوک سر بزنین.
اگه دانته جدیده این باشه بابا همون نرو رو بیارن.
نقاشی های اینرو ببینن چی میگن اینقدر حرفه ایه!
Nero_04_by_Son_of_Sparda_Vergi.jpg

[
Nero_04052010_by_Son_of_Sparda_Vergi.jpg

Vergil_13042010_by_Son_of_Sparda_Vergi.jpg

:d امید وارم این خبر حقیقت داشته باشه ممنون علی!

من فکر میکنم دلیل اینکه این آرت برنده شده، نزدیک بودن آرت های طراحی شده واسه بازی هستش. یعنی ماله این رفیقمون کلا میخوره این آرت رو :دی. منتها شاید اون چون سبکش بیشتر شبیه به آرت های بازی هستش برنده شده. مثلا این عکس:
devil-may-cry-4-art-nero-01.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or