Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
تریلری زیبا از Deus Ex 3 در GDC نشان داده شد که مشخص شد نام اصلی بازی Deus Ex: Human Revolution است. در این تریلر یکی از CGـهای متعدد بازی به نمایش درآمد. Square Enix قبلا گفته بود که کار ساخت CGـهای این بازی را برعهده میگیرد.

Deus-Ex-Human-Revolution.jpg

Eidos Montreal، سازنده بازی نیز مشخص کرد بازی فقط حاوی بخش تک نفرست و Multiplayerـی در آن وجود نخواهد داشت.
کارگردان بازی، Jean-Francois گفت: "Deus Ex: Human Revolution، اولین پروژه استودیو جدید Eidos Montreal است و کاملا به این سری وفادار است. این بازی، فقط دارای بخش تک نفره خواهد بود، زیرا تیم سازنده خواست فقط بر روی این بخش کار کند، تا از کیفیت محصولی که ارائه میدهد، مطمئن باشد.
Deus Ex: Human Revolution، از بازی اول این سری، که به طرز فوق العاده ای سبک اول شخص و RPG را با هم ادغام کرده بود، به عنوان منبع الهام خود استفاده می کند. پس شما باید منتظر تجربه ای شبیه به آن باشید.
هدف ما این است که به بهترین شکل این دو سبک (FPS و RPG) را با هم ادغام کنیم، و این انتخاب را به بازیکن بدهیم تا به شیوه دلخواه خود بازی کند. برای پیشروی در بازی، همیشه چندین راه و چندین راه حل وجود دارد. برای Costumize کردن کاراکتر و اسلحه نیز، تعداد بسیار زیادی آپشن وجود خواهد داشت."

Jonathan Jacques-Belletete، طراح هنری بازی گفت انتظار یک بازی با گرافیک خیلی واقع گرایانه (Photo-Realistic) نداشته باشید.
او گفت: " ما می خواهیم بازی قابل باور باشد اما انتظار یک شبیه سازی (Simulation) را نداشته باشید. بگذارید به جای اینکه جهان را شبیه سازی کنیم، آن را به تصویر بکشیم! "

ترجمه و تنظیم از بابی :دی.

WOW!!!!!!!! :eek::eek:

عجب چیز خفنی بشه این!! با شات هاش کلی حال کردم!! به نظر باید محیطش واقعا جذاب باشه و به دلایل نامعلومی (شاید چون گفتن فقط سینگل پلیر داره) حس می کنم که داستان جذابی هم خواهد داشت. امیدوارم Eidos به روزهای اوجش برگرده (به نظرم دور شده از اوج) .

تاریخ عرضه میفته برای 2011 درسته؟؟

یه کامنت جالب دیدم تو یکی از سایتها::

I've got a feeling that this will be ****ed up Because of Consolization
:eek:

این لینک تریلر E3 2010

مثل اینکه خیلی این بازی رو دست کم گرفتید:دی
دو شماره اول Deus EX جزو بهترین اکشن-نقش آفرینی های تاریخ هستند (بیشتر شماره اول).

البته بعیده که Human Revolution مثل اونها بشه ولی باز هم بازی فوق العاده ایه.

دوس اکس در یک کلمه یعنی ماتریکس بازیهای رایانه ای! مخصوصا این شمارش که بیش از گذشته ماورایی می زنه!!
شماره اول پایه ریز خیلی از بازیهای محبوب این دوره مثل مس افکت و فال آوت شد

فقط این تم سیاه و زردش اگر همون سیاه و آبی نسخه اول می موند بهتر نبود؟

دو شماره اول Deus EX جزو بهترین اکشن-نقش آفرینی های تاریخ هستند (بیشتر شماره اول).

شماره دوم یه اکشن-ماجرایی کنسولیزه شده مزخرف بود! اصلا جایز نیست اسمشو هم ردیف شاهکار نسخه اول بیارید

آخرین ویرایش:
دوستان شماره 1 و 2 رو اسم ببرید!! Invisible War کدوم نسخش بود؟؟؟؟ من خیلی تعریف IW رو شنیدم حالا نمی دونم یک بود یا دو.

ضمنا FPS و RPG رو چجوری با هم قاطی می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

دوستان شماره 1 و 2 رو اسم ببرید!! Invisible War کدوم نسخش بود؟؟؟؟ من خیلی تعریف IW رو شنیدم حالا نمی دونم یک بود یا دو.

ضمنا FPS و RPG رو چجوری با هم قاطی می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
IW شماره دوم بود که همه بدشون میاد :دی
تریلرش واقعا معرکه بود خیلی جو فوق العاده ای داشت. فقط یک چیز برای من جالب بود. توی قسمت اول هم کلی اعتراض شده بود سره همین augmentations. قسمت سوم هم که اتفاقاتش دقیقا همین هست. با توجه به اینکه قسمت جدید 25 سال قبل از قسمت اول هست توی این 25 ساله انگار هیچ تغییری به وجود نیومده :دی
ضمنا FPS و RPG رو چجوری با هم قاطی می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
مثل Mass Effect یا Alpha Protocol منتها اگه مثل قسمت اول باشه پیچیده تر. سیستم ارتقا دستگاه های بدن ( همون augmentations ) , کاستومایز کاراکتر .نامرئی شدن. سیستم ارتقا اسلحه ها و احتمالا mele-combat ها با توجه به تریلر . انتخاب راه ها مختلف به وسلیه دیالوگ و در اخر فرم گیم پلی که به هر شکلی قابل انجام هست. کلا inventory system خیلی پیچیده ای داشت قسمت اول که قراره قسمت سوم هم این شکلی باشه.

من با اين جو فانتزي/تاريك بازي خيلي حال ميكنم. يه جورايي يكي از most anticipated اي منه.
البته بعیده که Human Revolution مثل اونها بشه ولی باز هم بازی فوق العاده ایه.
اتفاقا برعكس. هرچند سروصداي (هايپ) به خصوصي تا حالا نداشته ولي من كاملا اميدوارم بهش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or