25 بازی برتر PS3 از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Kenshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kenshi

کاربر سایت
درود

طبق اعلام رسمی سایت IGN ، لیست 25 تایی از بهترین بازی هایی که تا به حال بر روی پلتفرم PS3 میباشد را اعلام میکند.

به نقل از سایت IGN ،از بیست و پنج عدد بهترین های PSN هم چشم پوشی شده و در این لیست جایی ندارند.
top25_083010_176.jpg

1. برترین بازی از نگاه IGN به صورت ویدیو نشان داده میشود. ***Uncharted 2 : Among Thives***
  2. Mass Effect 2
  3. Fallout 3
  4. Portal 2
  5. Heavy Rain
  6. Red Dead Redemption
  7. Infamous 2
  8. Batman: Arkham Asylum
  9. LittleBigPlanet 2
  10. Grand Theft Auto IV
  11. God of War III
  12. Uncharted: Drake's Fortune
  13. BioShock
  14. Catherine
  15. Vanquish
  16. Infamous
  17. Dead Space 2
  18. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  19. Fallout: New Vegas
  20. Valkyria Chronicles
  21. Borderlands
  22. Resistance: Fall of Man
  23. Ratchet & Clank: A Crack in Time
  24. Demon's Souls
  25. Burnout Paradise

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PHOENIX47
احسنتم که HR از MGS و RDR و GTA و GOW بالاتره . بسیار پسندیدیم لیست رو ...
فقط تو یه مورد نظر من با همه ی دوستان مخالفه اونم MGS هست . به نظرم MGS برای سال 2008 یا 2009 خیلی خوب بود ولی الان که میشینم بازی میکنم میبینم کنترل اسنیک در حد خیلی بالایی نیست (به نظر من که خیلی بده ولی خب اینجوری میگم که فنا نزننمون!) . مثلا من وقتی SC:C رو بازی میکنم کنترل شخصیت برام واقعا عالی طراحی شده و اون کاری که میخوام انجام میدم باهاش اما حرکات اسنیک , نشونه گیریش و ... نرم نیست اصلا . من وقتی بازی رو اول بار بازی کردم اومدم اینجا گفتم از 100 باید 101 بگیره اما الان بعد چند سال ...
مسلما جلوی U2 یا Little big planet 2 یا HR یا Infamous 2 کم میاره از لحاظ تکنیکی . کلا ناجوانمردانست رقابت MGS با اینا اما اگه قرار باشه بهترینو انتخاب کنیم , نظر بنده به ایشان (IGN) نزدیکتر است ! :d

کلاً یه جوی توی نت و سایت ها گیم خارجی بوجود اومده که هرکی بگه MGS4 اَخه، خیلی خفن میشه. فقط نمیدونم اون موقع که کفشون بریده بود و هی 10 میدادن چرا متوجه نشده بودن بازی مسخره ـس و تازه الان فهمیدن.

کافیه یه سر به چندتا فروم بزنید تا بفهمید اوضاع از چه قراره، IGN هم استثنا نیست مثل اینکه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or