چرا از PES 2011 ناراضی هستید !!!؟؟؟

والا ما هم هرچی خوندیم و نوشتیم از دوست آشنا شنیدیم همه گفتن PES قهوه ای شده ... دیدیم نه مث که خودم تنها این حسو ندارم همه هم شاکین از PES ولی حالا اینجا ... این عزیزان نمیخوان قبول کنن ...

شما هم بیا بگو PES تو خوبی که این عزیزان بیخیال بشن ...:))

به تمسخر گرفتن همدیگه اصلا چیز خوبی نیست!! من یه سوال دارم از هواداران فیفا؟ شما به چی میگید گیم پلی؟ فیفا به غیر از لایسنس و به قول خودتون تکسچر بهتر نسبت به pes چی داره؟ بزارید یکم از مزایا pes نسبت به فیفا بگم:
1- جام باشگاها با کیفیت و شبیه سازی واقعی به طوری که در فیفا به غیر از نحوه برگزاری هیچیش شبیه واقعیت نیست!!
2-موسیقی این مسابقات به صورت کاملا شبیه سازی شده در pes ( جام باشگاها، لیگ اروپا و لیبرتادورس)
3- ادیتینگ قوی بعد از نسخه اصلی که هرچی لایسنس یا ضعف در بازی اصلی هست رو جبران میکنه( به قول یه دوستی pes هست و پچ هایی که براش میاد)
4- به شخصه مستر لیگ pes رو خیلی بیشتر به فیفا ترجیح میدم در |pes حکم مالک و مدیر باشگاهو داری اما در فیفا حکم شما سرمربیه که من اولی بیشتر میپسندم
5- در مستر لیگ بازیکن هایی که بعد از چند فصل وارد می شوند بسیار خوب و متنوع و خلاقانه هستند( بازیکن های امروزی در سن 16 سالگی دوباره میاییند و حس نوستالژیکی دارند) البته من نمیدونم چنین چیزی در فیفا هست یا نه
6-گیم پلی pes در کل بسیار قوی تر از فیفاست که نمود آن در پاس هاست که بسیار طبیعی تر کار شده( پاس های فیفا رادار داره یعنی 90 درصد به مقصد میرسد!!)
در کل این ها به نظرم برتری های pes که اگه یکم فقط یکم منطق داشته باشیم اینهارو میبینیم و فن بازی در نمیاریمو بگبم فیفا 11 خداستو این حرفا!!
من نمیگم pes بهتر از فیفاست همونطور که فیفا بهتر از pes نیست این 2 دو بازی متفاوتن!!
من هیچ جای متنم نگفتم لایسنس مهم نیست اول متنو با دقت بخون بعد اون شاستی های کیبرد فشار بده و بگو با کجای مغزم گفتم!! توهین کردن خیلی راحته دوست عزیز....

آقا یه نظر سنجی بزنید :

PES2011 یا FIFA2011 ؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم بهترن و یا اینکه کدوم بیشتر طرفدار دارن ....

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

به تمسخر گرفتن همدیگه اصلا چیز خوبی نیست!! من یه سوال دارم از هواداران فیفا؟ شما به چی میگید گیم پلی؟ فیفا به غیر از لایسنس و به قول خودتون تکسچر بهتر نسبت به pes چی داره؟ بزارید یکم از مزایا pes نسبت به فیفا بگم:
1- جام باشگاها با کیفیت و شبیه سازی واقعی به طوری که در فیفا به غیر از نحوه برگزاری هیچیش شبیه واقعیت نیست!!
2-موسیقی این مسابقات به صورت کاملا شبیه سازی شده در pes ( جام باشگاها، لیگ اروپا و لیبرتادورس)
3- ادیتینگ قوی بعد از نسخه اصلی که هرچی لایسنس یا ضعف در بازی اصلی هست رو جبران میکنه( به قول یه دوستی pes هست و پچ هایی که براش میاد)
4- به شخصه مستر لیگ pes رو خیلی بیشتر به فیفا ترجیح میدم در |pes حکم مالک و مدیر باشگاهو داری اما در فیفا حکم شما سرمربیه که من اولی بیشتر میپسندم
5- در مستر لیگ بازیکن هایی که بعد از چند فصل وارد می شوند بسیار خوب و متنوع و خلاقانه هستند( بازیکن های امروزی در سن 16 سالگی دوباره میاییند و حس نوستالژیکی دارند) البته من نمیدونم چنین چیزی در فیفا هست یا نه
6-گیم پلی pes در کل بسیار قوی تر از فیفاست که نمود آن در پاس هاست که بسیار طبیعی تر کار شده( پاس های فیفا رادار داره یعنی 90 درصد به مقصد میرسد!!)
در کل این ها به نظرم برتری های pes که اگه یکم فقط یکم منطق داشته باشیم اینهارو میبینیم و فن بازی در نمیاریمو بگبم فیفا 11 خداستو این حرفا!!
من نمیگم pes بهتر از فیفاست همونطور که فیفا بهتر از pes نیست این 2 دو بازی متفاوتن!!
من هیچ جای متنم نگفتم لایسنس مهم نیست اول متنو با دقت بخون بعد اون شاستی های کیبرد فشار بده و بگو با کجای مغزم گفتم!! توهین کردن خیلی راحته دوست عزیز....

عزیز من متن شما رو خوندم و نظر دادم قربونت !!! شما خودت گفتی لایسنس مهم نیست ... خودت یه بار دیگه بخون ... انقدرهم مثل بچه دبستانیا توهین توهین نکن !!! توهین ندیدی تا حالا !! خیلی هم ناراحتی به ناظم بگو آقا این به من حرف بد زده ... چند سالته شما اصلا ؟؟!!!!!

و اما در مورد این چیزایی که این بالا نوشتی :

من با تمامش موافقم به جز مورد 6 ... همش درسته ولی 6 نه !!!! منم خودم با بقیش حال میکنم ...

راستی زنگ آخر وایستا اگه راست میگی .... ( شوخی کردما !!! نگی دوباره توهین کردی ):))

آقا یه نظر سنجی بزنید :

PES2011 یا FIFA2011 ؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم بهترن و یا اینکه کدوم بیشتر طرفدار دارن ....

---------- نوشته در 11:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

عزیز من متن شما رو خوندم و نظر دادم قربونت !!! شما خودت گفتی لایسنس مهم نیست ... خودت یه بار دیگه بخون ... انقدرهم مثل بچه دبستانیا توهین توهین نکن !!! توهین ندیدی تا حالا !! خیلی هم ناراحتی به ناظم بگو آقا این به من حرف بد زده ... چند سالته شما اصلا ؟؟!!!!!

و اما در مورد این چیزایی که این بالا نوشتی :

من با تمامش موافقم به جز مورد 6 ... همش درسته ولی 6 نه !!!! منم خودم با بقیش حال میکنم ...

راستی زنگ آخر وایستا اگه راست میگی .... ( شوخی کردما !!! نگی دوباره توهین کردی ):))

نظر سنجی هیچ وقت جواب نداده به خصوص در اینجور ضمینه ها. یه چند تا مثال سینمایی میزنم بیشتر متوجه شی
اگه از تمام مردم دنیا بپرسی فیلمی مثل هالک بهتره یا همشهری کین مطمئن باش اکثریت به هالک رای میدهند
یا اگر در همین ایران بخوای پر طرفدار ترین فیلم رو معرفی کنی اخراجی هاست....
مطمئنا طرفدار داشتن چیزی به خیلی دلایل بستگی داره که میتونه توی اون دلایل کیفیت جایی نداشته باشه......

در رابطه با قسمت دوم متنت هم چیزی ندارم بگم..... ایشالا شما هم کمی بزرگ شوی همین......

ممنون از نظراتون. لایسنز نشدن بازی بخاطر امتیازاتی که فدراسیون فیفا به PES نمیده !! اینکه نشد دلیل!!
دوست عزیز فلسفه این بازی FREEDOM هست! یعنی آزادی کامل برای گیمر!
سیستم شوت زنی فوق العاده داره! اگه قرار بود با یک X یا دو بار زدن روی X مثلا یک شوت زمینی بزنه که در دراز مدت خسته کننده و یکنواخت میشد!
ضربات ایستگاهی هم که خیلی خوب کار شده! من رو ایکس باکس بازی میکنم کلی ضربه آزاد دارم که همشون رو هم با CR7 زدم از فاصله 40 متری تا 18 متری!
گل زدن از وسط زمین هم فکر نمیکنم غیر طبیعی باشه!؟ هست!؟ روبرتو کارلوس از زاویه بسته ( کرنری ) گل زد! مشخصه که فوتبالی نیستی یا حداقل فوتبال رو هنوز نتونستی کاملا درک کنی! یادت باشه که توپ گرده!
سیستم پاس بد!؟ بهتر بگی فوق العاده !! چون به 360 درجه می تونی پاس بدی! اگه اوتوماتیک باشه خوبه!؟;)

در مورد داور و هوش مصنوعی بازیکنا قبول دارم اما اگه پچ جدیدش رو دانلود کرده باشید این مشکل تا حدودی برطرف شده! این رو هم فراموش نکنید که سازنده بازی عوض شده و برای سال اولش که انقلاب کرد تو PES خیلی خیلی خوب بود! PES 2012 بی شک میترکونه دیگه....
سلام من xbox دارم میشه برا xbox تو pes 2011 پچ دانلود کنم تا نقلو انتقالا انجام بشه این امکان هست میشه راهنماییم کنید اگه هست لینکشو بزارین بعد چطور پچشو بریزم ممنون میشم کمکم کنین .

نظر سنجی هیچ وقت جواب نداده به خصوص در اینجور ضمینه ها. یه چند تا مثال سینمایی میزنم بیشتر متوجه شی
اگه از تمام مردم دنیا بپرسی فیلمی مثل هالک بهتره یا همشهری کین مطمئن باش اکثریت به هالک رای میدهند
یا اگر در همین ایران بخوای پر طرفدار ترین فیلم رو معرفی کنی اخراجی هاست....
مطمئنا طرفدار داشتن چیزی به خیلی دلایل بستگی داره که میتونه توی اون دلایل کیفیت جایی نداشته باشه......

در رابطه با قسمت دوم متنت هم چیزی ندارم بگم..... ایشالا شما هم کمی بزرگ شوی همین......

عزیز من 32 سالمه و 2 تا هم بچه دارم ... معمولا با یکی از بچه هام بازی میکنم البته نه فوتبال ... بازیای دیگه ...

و اما پست شماره 30 رو بخون که یادت بیاد کجا گفتی لایسنس مهم نیست ...

بیشتر از این هم کمی بزرگ شوم به قول شما :)) دیگه خجالت میکشم جلو بچه ها بشینم فوتبال بازی کنم ...

خوب نظر سنجی :

تو نظر سنجی و یا رای گیری همیشه اکثریت نمود میکنه نه اقلیت ... حتی اگر اون اکثریت بی سواد باشن ! این قانونه ...
( توی بیزینس گیم سازی کمیت افراد مخاطب مهمه نه کیفیتشون ) یعنی وقتی EA میاد میبینه که طرفداراش و فروشش از KONAMI بیشتره میدونه که موفقه .. حالا کاری نداره که مثلا شمایی که فن PES هستی مهندسی و فن فیفای خودش بی سواده ... (مثال بودا به کسی بر نخوره ) میگه خوب من میام دوتا فن بی سواد خودمو به یه فن مهندس PES ترجیح میدم و برای اون دوتا بی سواد بازی میسازم چون میخوام پول دربیارم ... هرچی بیشتر بهتر ... به دوتا بی سواد بفروشم دوتا میفروشم ولی به مهندسه یه دونه ...
امیدوارم تفهیم شده باشه ...

اونی هم که فیلم میسازه به قول شما داره برای مخاطب میسازه مثل EA و KONAMI که برای گیمر بازی میسازن .. خوب اگر میخوان موفق باشن و رقیب رو از بازار کنار بزنن و یا کم رنگش کنن باید برای اکثریت کار کنن ... اینم قانونه بیزینسه که EA داره رعایت میکنه ... حالا این وسط اگر اون فیلم ساز بیاد برای اقلیت کار کنه خودشو بد بخت کرده ...
کار بازی سازی هم همینه دوست عزیز , شما الان در اقلیت قرار دارید و کونامی هم کم کم بیچاره میشه , مگر اینکه یه فکری بکنه ...

درحال حاضر هم اکثریت به فیفا رو اوردن چون بیشتر بهشون حال میده ... حالا کونامی هم اگه کاری بخواد بکنه باید یا بهتر از EA کار کنه و حداقل در حد EA باشه ( به عبارتی کپی برداری کنه )

یه وقت دیدی لایسنسو درست کرد ولی دیگه چمپیون لیگ رو با اون جزابیتش حذف کرد ... که بشه مثل فیفا .... شایدهم هم لایسنسو گرفت هم چمپیون لیگو گذاشت که اگر اینجوری کار میکرد خوب میشد ....

آخرین ویرایش:
سلام . چند تا دلیل میخوای بهت بگم برای مذخرف بودن pes ؟؟؟

1- بازیکن قرمز بشه مثلا حیوون میشه :d ( مثلا کری رونالود تو پرو قرمز بشه هیچ کی نمیتونه بگیرتش یا زلاتان ابراهیمو ویچ ،، اما تو فیاف اصلا اینطور نیست )

2- تو پرو ساکر بازیکن قرمز بشه شوت = گل ،، اما فیفا بستگی به چیزهای زیادی داره
3- مذخرف ترین انیمیشن ها رو داره پرو ساکر ( فقط کافیه به طرز دویدنشون نگاه کنی ،، استیل حرکتیشون و کلا انیمیشن های بازی ) ،،، در مقابل فیفا سوسک میشه .
4- تو پر. هنگام زدن کرنر اگر توپ رو تو یه ناحیه خاص ارسال کنی همیشه گل میشه !!!!! اما فیفا اصلا اینطوری نیست .
5- تو پرو اگر از ناحیه توپ ها رو برا ضربه سر زدن ارسال کنی همیشه گله !!!!! اما فیفا اینطوری نیست .
6- هوش مصنوعی مذخرف در پرو ساکر ،، اما فیفا هوش مصنوعیش خیلی بهتره
7- نداشتن فیزیک توپ ،، فیزیک بدنی و کلا فیزک در پرو ساکر ( مثلا تو ساکر مسی اگه قرمز باشه فردیناند و پویول و ... رو سوسک میکنه تو قدرت بدنی و همه رو میندازه !!!! اما تو فیفا اصلا نمیتنه از نظر فیزیکی این 2 مدافع رو رد کنه )
8-حرکات تکراری و مشابه زیاد همه بازیکن ها به دلیل کمبود انیمیشن ،،، فیفا اینطور نیست .
9- دربازبان احمق ( دربازبان های پرو گلهای فوق العاده مصخره میخورن ،، چیزی که و فیفا خیلی به ندرت اتفاق می افته که گل مصخره بخوره )
10 - طراحی مذخرف بازی تو ساکر ( مثلا انگار زمین خیلی بزرگه ،، بازیکن ها پهن اند و همیشه هم دفاع خالی میشه ) ،،، این چیزا تو فیفا نیستن
11- لایسنس نداشتن تیمها و لیگ ها و نداشتن جام باشگاه ها ،، و لیگ های هر کشور و نداشتن لایسنس چهره ها و ...

اما فیفا مثلا تو لیگ انگلیس حتی جام اتحادیه رو هم برای لیگ انگلیس گذاشته و لیگ انگلیس 4 جامم داره . سوپر جام داره ، جام در جام اروپا رو هم داره ، لایسنس تمام لیگ ها رو داره ، لایسنس چهر ه ها رو داره ( مثلا تو پرو ایرانی هارو مثلا ژاپنی اه ساختن از نظر چهره !!!! اما فیاف اینطوری نیست )
12- زمین چمن با قابلیت تغییر در نوع چمن در فیفا و نوع دوریبن فیلم برداری مثل همون دوربین واقعیت بازی ،،ف چیزی که تو پرو ساکر اصلا نیست .)
حتی ورزشگاه ها هم لایسنس ندارن .
13- صدا گذاری مذخرف ،،، که فیفا صد برابر پرو بهتره .

بازم بگم ؟؟؟؟
من خودم خوراکم پرو یاکر بود تا قبل از فیفا 10 ،،، فقط 1 بار فیفا رو بازی کردم و دیدم که چه قدر بهتر از زپرو ساکره ،، از همه نظر . زمانی میتونی به حرفم برسی که فقط بری تو کلوبها و مسابقه بدی ( من تو ساکر از بس گلهای مذخرف و مصخره خوردم ،، گلهایی که به خاطر سوتی های خود بازی و باگ هاش بود نه به خاطر بازی من ،،، برای همین حالم از پرو بهم خورد . در صورتی که فیفا از این جور سوتی ها نداره . چون میتونی طوری مدافع و تیمت رو بچینی که حریف از وسط زمین هم جلوتر نیاد !!! ) .

قضاوت نهایی هم با خودته .
شدیدا موافقم بخصوص گلهای الکی که واقعا چند بار آبروم رفته هرچی میگم باگ هست میگه باگ چیه بازیتو بکن واقعا که ....

به خاطر وجود هزار و یک دلیل.:dنقل و انتقالات ناقص.لیسانس نشدن تیم های های باشگاهی.هوش مصنوعی افتضاح داور و بازیکنان.لیسانس نشدن ورزشگاها.بی روح بودن و خشک بودن بازی.وجود چهر های افتضاح برای بازیکنان.و اینکه Pes 2011 یه تقلید ناقص از Fifa 11 بودش.
Pes هر چيش بد باشه چهره هاش از فيفا كاملا بهتره
شما بايد به چهره ي اينيستا در fifa نگاه كني تا به عمق فاجعه پي ببري
.................................................................................................

PES فقط هوش مصنوعيش مثله جلبك (:d)عمل مي كنه. وگرنه سيستم شوت و پاس و ضربه آزاد عالي داره

ببین داداشِ خودت گفتی با عدالت باید حرف بزنیم...پس عین بچه دو ساله ها جوابه منو نده!!حرف کلیشه ایت درسته که هر اتفاقی توو فوتبال میفته ٌ فوتبال 90 دقیقسو از این حرفا....امّا این اتفاقات به دفعات نمی یفته,مثلاً تا حالا شده تو 5 تا بازی پشت سر هم ببینی بعد تو همش از فاصله 40 متری یکی گل زده باشه؟؟!نه دیگه عزیز من در کل من نمیدونم هدفت چیه از را انداختن این تاپیک,واقعیت معلومه دیگه داداش حالا شما هی بیا اینجا جوابه همرو بده هی حریف بطلب!!pes طرفدارای خودشو داره fifa ام طرفدارای خودش اما فنای fifa خییییلی بیشترن چون کسایی که به فوتبال خالص و واقعی علاقه دارن بیشترن.....
شما برو تو يك بازي از وسط زمين 5 تا گل بزن Replay ـشو ذخيره كن اينجا بزار ما هم ببينيم(اگه نميشه(!) با fraps فيلم بگير)

آخرین ویرایش:
من خودم هم فیفا 11 و هم pes 111 رو بازی کردم و میخوام مشکلات pes 11 رو بگم.
1-اولا با یک گزارشگری فوق العاده خسته کننده طرف هستیم که بعد از گل انگار تازه از خواب بیدار شده(مثل سرهنگ علیفر).خودم توی جام لیبرتادورس این رو دیدم.ولی فیفا کلی اطلاعات مثل اطلاعات در مورد باشگاه و مربی و بازیکن میده و همچنین خیلی پر انرژی هست مخصوصا اگر گزارشگری رو روی اسپانیایی بزارین.
2-لاینسس تیمها که واقعا اعصاب آدم رو به هم میریزه.آخه یعنی چه منچستر سیتی با یه لباس مسخره و همچنین با اسم man blue شناخته بشه(کلا لیگ انگلیس رو در نظر بگیرید).ذر حالی که فیفا تیم های دسته دو ی همه ی لیگ ها هم لاینسس کرده و واقعا به جذابیت بازی اضافه کرده.
3-نکته ی بعدی اینه که در حالی که pes (البته 2011) حدود یک ماه بعد از فیفا منتشر میشه ولی چرا نقل انتقالات درستی نداره و مثلا اوزیل توی رئال نیست. درحالی که من انتظار دارم وقتی با تمی محبوبم رئال بازی میکنم با اوزیل حمله کنم که فیفا کاملا به نقل و انتقالات توجه کرده.
4-بخش بعدی مورد نظر من بخش آنلاین هست که برای من خیلی مهمه.توی pes واقعا ایم بخش به نظر من بد کار شده و واقعا کم و کاستی داره ولی توی فیفا هرنوع بازی ای که فکر کنی توی بخش آنلاین وجود داره(ساختی لیگ و کل کل و...).
5-آخرین بخش حاشیه ای هم بخش داوری هست که توی pes افتضاحه.برای مثال من توی زمین حریف یه تکل متوسط رفتم که یهو میبینم داور کارت قرمز میده ولی توی محوطه ی خودم خطا میکنم داور یه تذکر یا یه کارت زرد میده.
حالا به گیم پلی میرسیم:
من در صفحات قبل خوندم که توی فیفا فقط بازی تیمی مهمه و دریبل نقش زیادی نداره ولی pes چرا.از این جمله واقعا خنده ام گرفت و مطمئن شدم فیفا بازی نکردند چون توی فیفا هرکس میتونه با ده ها روش بازی کنه و روش هر نفر با شخصی دیگر متفاوته ولی در pes روش ها کاملا محدود هستش چون سانتر و پاس و چیپ پاس واقعا ضعیف کار شده و اصلا حالت واقعی نداره در حالی که فیفا پاس ها به خوبی و طبق توانایی های بازیکنان تنظیم شده اند.(برای مثال پاس های اوزیل و گرانرو رو مقایسه کنید).
نکته ی بعدی سرعت واقعا الکی بالای pes و همچنین دروازبانی ضعیف هست که روی مخه.مثلا دروازبان شما چه کاسیاس باشه و چه دودک یه سری ضربه ها براشون فرقی ندارند.کلا یه ضرب توی pes دروازه بان خیلی کم میگیره و وقتی هم میگیره خیلی غیر واقعی هستش.
قسمت بعدی قدرت های الکی بازیکنان هستن که خیلی خنده داره.
من نکاتی که فعلا توی ذهنم بود رو گفتم وگرنه اینها نصفی از اشکالات pes نیست.
هرکس هم که قصد صحبت در مورد این بازی و کل بین این دو رو داره حاصرم با دلایل منطقی قانعش کنم که فیفا بهتره.
من خودم یک سال هست که فیفا بازی میکنم ولی هر روز یه چیز بهتر و کارآمدتر یاد میگیرم و هیچ وقت هم خسته نمیشم

من خودم هم فیفا 11 و هم pes 111 رو بازی کردم و میخوام مشکلات pes 11 رو بگم.
1-اولا با یک گزارشگری فوق العاده خسته کننده طرف هستیم که بعد از گل انگار تازه از خواب بیدار شده(مثل سرهنگ علیفر).خودم توی جام لیبرتادورس این رو دیدم.ولی فیفا کلی اطلاعات مثل اطلاعات در مورد باشگاه و مربی و بازیکن میده و همچنین خیلی پر انرژی هست مخصوصا اگر گزارشگری رو روی اسپانیایی بزارین.
2-لاینسس تیمها که واقعا اعصاب آدم رو به هم میریزه.آخه یعنی چه منچستر سیتی با یه لباس مسخره و همچنین با اسم man blue شناخته بشه(کلا لیگ انگلیس رو در نظر بگیرید).ذر حالی که فیفا تیم های دسته دو ی همه ی لیگ ها هم لاینسس کرده و واقعا به جذابیت بازی اضافه کرده.
3-نکته ی بعدی اینه که در حالی که pes (البته 2011) حدود یک ماه بعد از فیفا منتشر میشه ولی چرا نقل انتقالات درستی نداره و مثلا اوزیل توی رئال نیست. درحالی که من انتظار دارم وقتی با تمی محبوبم رئال بازی میکنم با اوزیل حمله کنم که فیفا کاملا به نقل و انتقالات توجه کرده.
4-بخش بعدی مورد نظر من بخش آنلاین هست که برای من خیلی مهمه.توی pes واقعا ایم بخش به نظر من بد کار شده و واقعا کم و کاستی داره ولی توی فیفا هرنوع بازی ای که فکر کنی توی بخش آنلاین وجود داره(ساختی لیگ و کل کل و...).
5-آخرین بخش حاشیه ای هم بخش داوری هست که توی pes افتضاحه.برای مثال من توی زمین حریف یه تکل متوسط رفتم که یهو میبینم داور کارت قرمز میده ولی توی محوطه ی خودم خطا میکنم داور یه تذکر یا یه کارت زرد میده.
حالا به گیم پلی میرسیم:
من در صفحات قبل خوندم که توی فیفا فقط بازی تیمی مهمه و دریبل نقش زیادی نداره ولی pes چرا.از این جمله واقعا خنده ام گرفت و مطمئن شدم فیفا بازی نکردند چون توی فیفا هرکس میتونه با ده ها روش بازی کنه و روش هر نفر با شخصی دیگر متفاوته ولی در pes روش ها کاملا محدود هستش چون سانتر و پاس و چیپ پاس واقعا ضعیف کار شده و اصلا حالت واقعی نداره در حالی که فیفا پاس ها به خوبی و طبق توانایی های بازیکنان تنظیم شده اند.(برای مثال پاس های اوزیل و گرانرو رو مقایسه کنید).
نکته ی بعدی سرعت واقعا الکی بالای pes و همچنین دروازبانی ضعیف هست که روی مخه.مثلا دروازبان شما چه کاسیاس باشه و چه دودک یه سری ضربه ها براشون فرقی ندارند.کلا یه ضرب توی pes دروازه بان خیلی کم میگیره و وقتی هم میگیره خیلی غیر واقعی هستش.
قسمت بعدی قدرت های الکی بازیکنان هستن که خیلی خنده داره.
من نکاتی که فعلا توی ذهنم بود رو گفتم وگرنه اینها نصفی از اشکالات pes نیست.
هرکس هم که قصد صحبت در مورد این بازی و کل بین این دو رو داره حاصرم با دلایل منطقی قانعش کنم که فیفا بهتره.
من خودم یک سال هست که فیفا بازی میکنم ولی هر روز یه چیز بهتر و کارآمدتر یاد میگیرم و هیچ وقت هم خسته نمیشم
سيستم پاس PES خيلي دقيق و بهتره.اينكه شما بلد نيستي دليل نميشه بد باشه.
شما اگه به دروازه باني كاسياس دقت كني مي فهمي كه دروازه بانيش خيلي هم خوبه.دروازه بان هاي ديگه هم عالي هستن.

شما چرا میگی سیستم پاس pes بهتره چون بلد نیستم؟؟؟لطفا دلیل بیار.
دروازره بان های دیگه عالی هسنن.خودت جواب من رو دادی.به نظر من فرقی بین دروازه بان ها نیست.برای مثال توی توی فیفا چک تک به تک راحت گل میخوره ولی چیپ خیلی سخت چون قدش خیلی بلنده.
خوشبختانه توی فیفا قابلیت personality واقعا به آدم حس همون بازیکن رو میده.مثلا یه سری دریبل ها رو فقط میشه با بازیکنان 5 ستاره بزنی در حالی که توی pes اینطور نیست و همه مسی یا رونالدو ان.
یل چرا به سیستم دریبلینگ فیفا اشاره نمیکنی که واقعا یه سر و گردن از pes بالاتره.
یا مثلا برای ضربه بغل پا یا رو پا دکمه ای طراحی شده؟؟؟در حالی که فیفا این هم در نظر گرفته و برای حالت های مختلف شوت دکمه در نظر گرفته.

عزیز من 32 سالمه و 2 تا هم بچه دارم ... معمولا با یکی از بچه هام بازی میکنم البته نه فوتبال ... بازیای دیگه ...

و اما پست شماره 30 رو بخون که یادت بیاد کجا گفتی لایسنس مهم نیست ...

بیشتر از این هم کمی بزرگ شوم به قول شما :)) دیگه خجالت میکشم جلو بچه ها بشینم فوتبال بازی کنم ...

خوب نظر سنجی :

تو نظر سنجی و یا رای گیری همیشه اکثریت نمود میکنه نه اقلیت ... حتی اگر اون اکثریت بی سواد باشن ! این قانونه ...
( توی بیزینس گیم سازی کمیت افراد مخاطب مهمه نه کیفیتشون ) یعنی وقتی EA میاد میبینه که طرفداراش و فروشش از KONAMI بیشتره میدونه که موفقه .. حالا کاری نداره که مثلا شمایی که فن PES هستی مهندسی و فن فیفای خودش بی سواده ... (مثال بودا به کسی بر نخوره ) میگه خوب من میام دوتا فن بی سواد خودمو به یه فن مهندس PES ترجیح میدم و برای اون دوتا بی سواد بازی میسازم چون میخوام پول دربیارم ... هرچی بیشتر بهتر ... به دوتا بی سواد بفروشم دوتا میفروشم ولی به مهندسه یه دونه ...
امیدوارم تفهیم شده باشه ...

اونی هم که فیلم میسازه به قول شما داره برای مخاطب میسازه مثل EA و KONAMI که برای گیمر بازی میسازن .. خوب اگر میخوان موفق باشن و رقیب رو از بازار کنار بزنن و یا کم رنگش کنن باید برای اکثریت کار کنن ... اینم قانونه بیزینسه که EA داره رعایت میکنه ... حالا این وسط اگر اون فیلم ساز بیاد برای اقلیت کار کنه خودشو بد بخت کرده ...
کار بازی سازی هم همینه دوست عزیز , شما الان در اقلیت قرار دارید و کونامی هم کم کم بیچاره میشه , مگر اینکه یه فکری بکنه ...

درحال حاضر هم اکثریت به فیفا رو اوردن چون بیشتر بهشون حال میده ... حالا کونامی هم اگه کاری بخواد بکنه باید یا بهتر از EA کار کنه و حداقل در حد EA باشه ( به عبارتی کپی برداری کنه )

یه وقت دیدی لایسنسو درست کرد ولی دیگه چمپیون لیگ رو با اون جزابیتش حذف کرد ... که بشه مثل فیفا .... شایدهم هم لایسنسو گرفت هم چمپیون لیگو گذاشت که اگر اینجوری کار میکرد خوب میشد ....

من تو زندگیم یاد گرفتم بزرگی هیچوقت به سن و سال نبوده و نیست و اینکه شما 32 سالته برای من هیچ فرقی با یک بچه 10 ساله ندارید که مخاطبتونو بخاطر دیدگاهش به تمسخر میگیرید من کل پستم رو در انتهای همین پیام کپی میکنم و یکی به من نشون بده کجای پستم من گفتم لایسنس مهم نیست؟ کجاش؟
در ارتباط با بحث نظر سنجی من کاملا با شما موافقم فیفا برای آدم هاییست که نمیخواهند سختی بکشند و صرفا می خوان یک فوتبالی بازی کرده باشند که کمی شبیه واقعیت باشه.... اما برای کسی که عاشق فوتبال بیش از هر چیز گیم پلی بازی مهم نه رنگ لباس طرح لباس یا چیزی که شما بعهش میگی لایسنس!! اری من اگر در اقلیت هم باشم ترجیح میدهم فیلمی ببینم که به من چیزی اضافه کنه نه صرفا منو گه گاهی بخندونه و بازی رو انجام میدم که بیش از هر بازی دیگری به فوتبال واقعی نزدیک باشه و دوست دارم پاسی بدهم شوتی بزنم که وقتی این شوت و این پاس را میدهم از سرنوشت توپ نا آگاه باشم.....
ما اینجا هم اقتصاد دان نیستیم که راجب سود و ضرر بازی ها قضاوت کنیم. به شخصه هیچ جا ندیدم کسی از ضرر کردن pes بخواد حرفی بزنه اما قبول دارم که کونامی زیاد به pes بها نمیده که اگه میداد شاید کسی سمت و سوی فیفا هم نمیرفت......
اینم اون پست من خیلی خوشحال میشم بگی من کجای متنم گفتم که لایسنس مهم نیست؟

کی گفته ملت از pes ناراضین؟ اینا حرف کساییه که یا طرفدار فیفان یا چون pes نسبت به فیفا بازیش سختتره پاس دادن سختره و گل زدن سختره به pes ایراد میگیرن!! تنها نقطه ضعف pes داوریشه که انصافا ضعیفه!! لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! و هزار دلیل ریز و درشت دیگه!! خوبه پاس هاش مثل فیفا راداری باشه که هر پاسی که میدی به مقصد برسه؟ من نمیدونم کی میگه توی pes از وسط زمین همش میشه گل زد؟ کی میگه کاشته زدن سخته و این حرفا..... الکی چون بازی باب میل یه عده نیست که اصل بازی زیر سوال نمیبرن!! منم خیلی راحت میتونم هزار تا عیب روی فیفا بزارم نظیر مصنوعی بودن شوت هاش اسان بودن در نحوه گلزنی و پاس دادن این حرفا!! بعدام دوستان یه نکته ای رو یادشون رفته فیفا یک بازی بر مبنای فوتبال واقعی و شبیه سازی شده!! اما pes یه بازی freedom و اگه دقت کرده باشید حتی در انتخاب های نمایشگاه های متفاوت pes در بخش بازی های ورزشی حتی قرار هم نمیگیره و معمولا فیفا چون حریفی قدرت مند نداره برنده میشه دلیلش فقط اینه که تنها بازی که شبیه سازی از روی فوتبال واقعیعه فیفا که همچی دست اونه نه pes. اما واقعیت اینه که pes به قدری در این سالها(از سال 2007 به بعد) خوب کار کرد همهگان pes رو شبیه سازی از فوتبال واقعیت میدانند.
اون دوستانی هم که می گویند با مسی و رونالدو میشه همه رو دریبل کرد هم بگم که اصلا امکان چنین چیزی خیلی ضعیفه به خصوص در درجه top player بازی بعدام شما واقعا نمیدونید چرا به این 2بازیکن میگن بهترین بازیکن های جهان؟

آخرین ویرایش:
من تو زندگیم یاد گرفتم بزرگی هیچوقت به سن و سال نبوده و نیست و اینکه شما 32 سالته برای من هیچ فرقی با یک بچه 10 ساله ندارید که مخاطبتونو بخاطر دیدگاهش به تمسخر میگیرید من کل پستم رو در انتهای همین پیام کپی میکنم و یکی به من نشون بده کجای پستم من گفتم لایسنس مهم نیست؟ کجاش؟
در ارتباط با بحث نظر سنجی من کاملا با شما موافقم فیفا برای آدم هاییست که نمیخواهند سختی بکشند و صرفا می خوان یک فوتبالی بازی کرده باشند که کمی شبیه واقعیت باشه.... اما برای کسی که عاشق فوتبال بیش از هر چیز گیم پلی بازی مهم نه رنگ لباس طرح لباس یا چیزی که شما بعهش میگی لایسنس!! اری من اگر در اقلیت هم باشم ترجیح میدهم فیلمی ببینم که به من چیزی اضافه کنه نه صرفا منو گه گاهی بخندونه و بازی رو انجام میدم که بیش از هر بازی دیگری به فوتبال واقعی نزدیک باشه و دوست دارم پاسی بدهم شوتی بزنم که وقتی این شوت و این پاس را میدهم از سرنوشت توپ نا آگاه باشم.....
ما اینجا هم اقتصاد دان نیستیم که راجب سود و ضرر بازی ها قضاوت کنیم. به شخصه هیچ جا ندیدم کسی از ضرر کردن pes بخواد حرفی بزنه اما قبول دارم که کونامی زیاد به pes بها نمیده که اگه میداد شاید کسی سمت و سوی فیفا هم نمیرفت......
اینم اون پست من خیلی خوشحال میشم بگی من کجای متنم گفتم که لایسنس مهم نیست؟

کی گفته ملت از pes ناراضین؟ اینا حرف کساییه که یا طرفدار فیفان یا چون pes نسبت به فیفا بازیش سختتره پاس دادن سختره و گل زدن سختره به pes ایراد میگیرن!! تنها نقطه ضعف pes داوریشه که انصافا ضعیفه!! لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! و هزار دلیل ریز و درشت دیگه!! خوبه پاس هاش مثل فیفا راداری باشه که هر پاسی که میدی به مقصد برسه؟ من نمیدونم کی میگه توی pes از وسط زمین همش میشه گل زد؟ کی میگه کاشته زدن سخته و این حرفا..... الکی چون بازی باب میل یه عده نیست که اصل بازی زیر سوال نمیبرن!! منم خیلی راحت میتونم هزار تا عیب روی فیفا بزارم نظیر مصنوعی بودن شوت هاش اسان بودن در نحوه گلزنی و پاس دادن این حرفا!! بعدام دوستان یه نکته ای رو یادشون رفته فیفا یک بازی بر مبنای فوتبال واقعی و شبیه سازی شده!! اما pes یه بازی freedom و اگه دقت کرده باشید حتی در انتخاب های نمایشگاه های متفاوت pes در بخش بازی های ورزشی حتی قرار هم نمیگیره و معمولا فیفا چون حریفی قدرت مند نداره برنده میشه دلیلش فقط اینه که تنها بازی که شبیه سازی از روی فوتبال واقعیعه فیفا که همچی دست اونه نه pes. اما واقعیت اینه که pes به قدری در این سالها(از سال 2007 به بعد) خوب کار کرد همهگان pes رو شبیه سازی از فوتبال واقعیت میدانند.
اون دوستانی هم که می گویند با مسی و رونالدو میشه همه رو دریبل کرد هم بگم که اصلا امکان چنین چیزی خیلی ضعیفه به خصوص در درجه top player بازی بعدام شما واقعا نمیدونید چرا به این 2بازیکن میگن بهترین بازیکن های جهان؟

ببین بحثو تموم کن دوست من ! اصلا آقا من معذرت میخوام ! همین الان میرم PES رو میزارم تا صبح بازی میکنم اصلا ...

شما تو این متن نوشتی لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! اون چیزی که من متوجه شدم منظورت این بوده که مهم نیست ! اگر اشتباه متوجه شدم بازم معذرت میخوام ...

باشه ! تو بزرگی دوست محترم ! ماها که میگیم فیفا بهتره هممون دروغ میگیم شماها که میگید pes بهتره راست میگید ...تعدادمون هم که تو پست های قبلی معلوم نیست اصلا !! هرکی هم که نظر مخالف شما رو داشته باشه اشتباه کرده و شما هم اصلا قبول نکن و هی پست بزن دفاع کن !! هی بگو توهین و تمسخر !! ( خواستی خودمم میام کمکت );)
من و یا دوستانی که میگن فیفا , اصلا حرفه ای نیستیم و تازه فهمیدیم که ای بابا این پلیرا از تو LCD بیرون نمیان !!! ولی شما از بدو تولد با کنترلر کنسول به دنیا اومدی و یه دستت فیفا بوده و یه دستت هم pes !!! آره عزیز فقط شما pes بازای محترم حرفه ای بودید و فنی ... ما نبودیم !!!;)

خود من به شخصه سبک بازیم جوریه که رو ارنج و سیستم و تاکتیک بازی میکنم تا حرکات ژانگولری بازی کنا و مهارتهای شخصیشون , قبل بازی با توجه به تیم حریف و سبک بازیش و ... و.... و.... تیم میچینم و نتیجه میگیرم ( البته توانایی خوب بازی کردن هم خیلی مهمه ) حتی بین نیمه با تغییرات تاکتیکی تیم رو که عقبه برنده از زمین بیرون میارم .... خوب برای من با این سبک بازی مسلما فیفا بهتر جواب داد !!! تو pes حس میکنم جواب تاکتیکی از بازیکنا نمیگیرم !!! داور گیجه , دفاع شاسمه , حمله نیست یا اگر هم هست تو آفسایده !!! ( لطفا نگید بلد نیستم ترکیب بچینم , که خوب بلدم ) به خدا خیلی تو pes کار کردم که بتونم تاکتیک پذیرشون کنم بتونم بفهمونم که بابا ضد حمله با all out attack فرق میکنه !!! بفهمونم که الان باید همه برید تو دفاع بفهمونم که .... همرو هم تنظیم میکردم ولی نمیشد !! نه که اصلا نشه , تو فیفا خیلی بهتر میشد ... حالا این نظر من بود ... دیگه لایسنس و بقیه چیزا رو که بیخیال ...
(حالا الان یکی میاد میگه : ای داد , ای هوار , نه خیر!!!! تو pes تاکتیک پذیری خیلی بهتره !!! میگی نه ؟؟!!! نگا کن حالا ... )

ادعایی ندارم ولی با خیلیا بازی کردم هم تو فیفا هم تو pes .. شاید باورش سخت باشه ولی هنوز به کسی نباختم !!! کسایی که عمریه تو کلوپ شرطی فوتبال بازی میکنن اونم شرط های سنگین ...

به هر حال

لطفا لطفا دیگه شما جواب این پست منو نده چون تعصب داری رو PES و تا زمانی که به خاطر یه گیم اینجوری داغ میکنی نمیتونی بی طرف نظر بدی ... البته تو این سن و سال شما کاملا طبیعیه این داغ کردنا ....:d

ما هرچی گفتیم گفتی تمسخر و توهین !!!! اینم از من داشته باش که یه گیم ارزش نداره انقدر بخاطرش حرص و جوش بزنی !!! دو روز دیگه تو زندگیت چیزای مهمتری هست که باید بخاطرش حرص بخوری عزیز ;) اگر بازم هنوز فشارت و ضربان قلبت بالاست و خون جلوی چشماتو گرفته میخوایی بیا یه دوتا تو گوش ما هم بزن که چرا طرفدار فیفا هستیم و میگیم PES مزخرفه ...:))

موفق باشید

---------- نوشته در 02:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 AM ارسال شده بود ----------

دوستان الان دوباره داد وقال راه نندازین که چرا ؟؟!!! و چگونه !!!!

جهت اطلاع عرض کنم ( از اونجایی که تو پست ها گفتم فیفا بازم )

الان یه چند وقتی هست که دوباره (pes رو کلا بوسیده بودم گذاشته بودم کنار) PES 2011 بازی میکنم اونم به دلیل اینکه یکی از دوستام که خیلی کل کل فوتبال داریم باهم PES بازه ... به خاطر اینکه دستم مجددا را بیوفته تو pes دارم این کارو میکنم ...

کلا با فیفا که مقایسه میکنم خندم میگیره باور کنید !!!

آقایون به خدا نظر شخصی بود ! اگر اینجا حق نداریم نظر شخصی بدیم , بگید !
لطفا الان دوباره بنده رو بمب باران انتقادی نکنید که فنی نیستی و ... !!!:)) به پیر به پیغمبر من با هیچ کس دعوا ندارم !!! اونم جایی که مجازیه , حالا اگر حضوری بود یه چیزی .. اینجا ماشا... همه قاتل بروسلی شدن و خودشونو با شخصیت های گیم های اکشن اشتباه گرفتن !!!

آخرین ویرایش:
نتیجه:هرکی یه سلیقه ای داره و فن های یک بازی با دلایل منطقی قانع نمیشن.
پس این تاپیک بیهوده بوده و هیچ پیشرفت در فکر اعضا صورت نگرفته.
البته به سلیقه ی هر فرد احترام میزرام و منظور جمله ی اولم بد نیست.

هدفه این تاپیک چیه اقا؟؟؟؟؟؟؟
چیه؟
یه عده مثله من بیان تو اون تاپیکه تصاویر PES 12 دلایله منطقی بیارن بعد یه عده عاشقان سینه چاک و منطق دان و فیلسوف بیا بصوت داوطلبانه و در ره کونامی ازش دفاع کنند
اقایون بگیرین ببندین تاپیکو
بی هدف ترین تاپیک هایی بود که تا حالا دیدم
نسخه اشغاله بعدیش دو ماه دیگه میاد اقا تازه اومده میگه برای چی ارزضا کننده نبود؟؟؟؟؟
عجب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or