من تو زندگیم یاد گرفتم بزرگی هیچوقت به سن و سال نبوده و نیست و اینکه شما 32 سالته برای من هیچ فرقی با یک بچه 10 ساله ندارید که مخاطبتونو بخاطر دیدگاهش به تمسخر میگیرید من کل پستم رو در انتهای همین پیام کپی میکنم و یکی به من نشون بده کجای پستم من گفتم لایسنس مهم نیست؟ کجاش؟
در ارتباط با بحث نظر سنجی من کاملا با شما موافقم فیفا برای آدم هاییست که نمیخواهند سختی بکشند و صرفا می خوان یک فوتبالی بازی کرده باشند که کمی شبیه واقعیت باشه.... اما برای کسی که عاشق فوتبال بیش از هر چیز گیم پلی بازی مهم نه رنگ لباس طرح لباس یا چیزی که شما بعهش میگی لایسنس!! اری من اگر در اقلیت هم باشم ترجیح میدهم فیلمی ببینم که به من چیزی اضافه کنه نه صرفا منو گه گاهی بخندونه و بازی رو انجام میدم که بیش از هر بازی دیگری به فوتبال واقعی نزدیک باشه و دوست دارم پاسی بدهم شوتی بزنم که وقتی این شوت و این پاس را میدهم از سرنوشت توپ نا آگاه باشم.....
ما اینجا هم اقتصاد دان نیستیم که راجب سود و ضرر بازی ها قضاوت کنیم. به شخصه هیچ جا ندیدم کسی از ضرر کردن pes بخواد حرفی بزنه اما قبول دارم که کونامی زیاد به pes بها نمیده که اگه میداد شاید کسی سمت و سوی فیفا هم نمیرفت......
اینم اون پست من خیلی خوشحال میشم بگی من کجای متنم گفتم که لایسنس مهم نیست؟
کی گفته ملت از pes ناراضین؟ اینا حرف کساییه که یا طرفدار فیفان یا چون pes نسبت به فیفا بازیش سختتره پاس دادن سختره و گل زدن سختره به pes ایراد میگیرن!! تنها نقطه ضعف pes داوریشه که انصافا ضعیفه!! لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! و هزار دلیل ریز و درشت دیگه!! خوبه پاس هاش مثل فیفا راداری باشه که هر پاسی که میدی به مقصد برسه؟ من نمیدونم کی میگه توی pes از وسط زمین همش میشه گل زد؟ کی میگه کاشته زدن سخته و این حرفا..... الکی چون بازی باب میل یه عده نیست که اصل بازی زیر سوال نمیبرن!! منم خیلی راحت میتونم هزار تا عیب روی فیفا بزارم نظیر مصنوعی بودن شوت هاش اسان بودن در نحوه گلزنی و پاس دادن این حرفا!! بعدام دوستان یه نکته ای رو یادشون رفته فیفا یک بازی بر مبنای فوتبال واقعی و شبیه سازی شده!! اما pes یه بازی freedom و اگه دقت کرده باشید حتی در انتخاب های نمایشگاه های متفاوت pes در بخش بازی های ورزشی حتی قرار هم نمیگیره و معمولا فیفا چون حریفی قدرت مند نداره برنده میشه دلیلش فقط اینه که تنها بازی که شبیه سازی از روی فوتبال واقعیعه فیفا که همچی دست اونه نه pes. اما واقعیت اینه که pes به قدری در این سالها(از سال 2007 به بعد) خوب کار کرد همهگان pes رو شبیه سازی از فوتبال واقعیت میدانند.
اون دوستانی هم که می گویند با مسی و رونالدو میشه همه رو دریبل کرد هم بگم که اصلا امکان چنین چیزی خیلی ضعیفه به خصوص در درجه top player بازی بعدام شما واقعا نمیدونید چرا به این 2بازیکن میگن بهترین بازیکن های جهان؟
ببین بحثو تموم کن دوست من ! اصلا آقا من معذرت میخوام ! همین الان میرم PES رو میزارم تا صبح بازی میکنم اصلا ...
شما تو این متن نوشتی
لایسنس تیم که ضعف بازی نیست همونطور که دوستمون گفت فیفا این لایسنس هارو نمیده!! اون چیزی که من متوجه شدم منظورت این بوده که مهم نیست ! اگر اشتباه متوجه شدم بازم معذرت میخوام ...
باشه ! تو بزرگی دوست محترم ! ماها که میگیم فیفا بهتره هممون دروغ میگیم شماها که میگید pes بهتره راست میگید ...تعدادمون هم که تو پست های قبلی معلوم نیست اصلا !! هرکی هم که نظر مخالف شما رو داشته باشه اشتباه کرده و شما هم اصلا قبول نکن و هی پست بزن دفاع کن !! هی بگو توهین و تمسخر !! ( خواستی خودمم میام کمکت )
من و یا دوستانی که میگن فیفا , اصلا حرفه ای نیستیم و تازه فهمیدیم که ای بابا این پلیرا از تو LCD بیرون نمیان !!! ولی شما از بدو تولد با کنترلر کنسول به دنیا اومدی و یه دستت فیفا بوده و یه دستت هم pes !!! آره عزیز فقط شما pes بازای محترم حرفه ای بودید و فنی ... ما نبودیم !!!
خود من به شخصه سبک بازیم جوریه که رو ارنج و سیستم و تاکتیک بازی میکنم تا حرکات ژانگولری بازی کنا و مهارتهای شخصیشون , قبل بازی با توجه به تیم حریف و سبک بازیش و ... و.... و.... تیم میچینم و نتیجه میگیرم ( البته توانایی خوب بازی کردن هم خیلی مهمه ) حتی بین نیمه با تغییرات تاکتیکی تیم رو که عقبه برنده از زمین بیرون میارم .... خوب برای من با این سبک بازی مسلما فیفا بهتر جواب داد !!! تو pes حس میکنم جواب تاکتیکی از بازیکنا نمیگیرم !!! داور گیجه , دفاع شاسمه , حمله نیست یا اگر هم هست تو آفسایده !!! ( لطفا نگید بلد نیستم ترکیب بچینم , که خوب بلدم ) به خدا خیلی تو pes کار کردم که بتونم تاکتیک پذیرشون کنم بتونم بفهمونم که بابا ضد حمله با all out attack فرق میکنه !!! بفهمونم که الان باید همه برید تو دفاع بفهمونم که .... همرو هم تنظیم میکردم ولی نمیشد !! نه که اصلا نشه , تو فیفا خیلی بهتر میشد ... حالا این نظر من بود ... دیگه لایسنس و بقیه چیزا رو که بیخیال ...
(حالا الان یکی میاد میگه : ای داد , ای هوار , نه خیر!!!! تو pes تاکتیک پذیری خیلی بهتره !!! میگی نه ؟؟!!! نگا کن حالا ... )
ادعایی ندارم ولی با خیلیا بازی کردم هم تو فیفا هم تو pes .. شاید باورش سخت باشه ولی هنوز به کسی نباختم !!! کسایی که عمریه تو کلوپ شرطی فوتبال بازی میکنن اونم شرط های سنگین ...
به هر حال
لطفا لطفا دیگه شما جواب این پست منو نده چون تعصب داری رو PES و تا زمانی که به خاطر یه گیم اینجوری داغ میکنی نمیتونی بی طرف نظر بدی ... البته تو این سن و سال شما کاملا طبیعیه این داغ کردنا ....:d
ما هرچی گفتیم گفتی تمسخر و توهین !!!! اینم از من داشته باش که یه گیم ارزش نداره انقدر بخاطرش حرص و جوش بزنی !!! دو روز دیگه تو زندگیت چیزای مهمتری هست که باید بخاطرش حرص بخوری عزیز
اگر بازم هنوز فشارت و ضربان قلبت بالاست و خون جلوی چشماتو گرفته میخوایی بیا یه دوتا تو گوش ما هم بزن که چرا طرفدار فیفا هستیم و میگیم PES مزخرفه ...
موفق باشید
---------- نوشته در 02:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 AM ارسال شده بود ----------
دوستان الان دوباره داد وقال راه نندازین که چرا ؟؟!!! و چگونه !!!!
جهت اطلاع عرض کنم ( از اونجایی که تو پست ها گفتم فیفا بازم )
الان یه چند وقتی هست که
دوباره (pes رو کلا بوسیده بودم گذاشته بودم کنار) PES 2011 بازی میکنم اونم به دلیل اینکه یکی از دوستام که خیلی کل کل فوتبال داریم باهم PES بازه ... به خاطر اینکه دستم
مجددا را بیوفته تو pes دارم این کارو میکنم ...
کلا با فیفا که مقایسه میکنم خندم میگیره باور کنید !!!
آقایون به خدا نظر شخصی بود ! اگر اینجا حق نداریم نظر شخصی بدیم , بگید !
لطفا الان دوباره بنده رو بمب باران انتقادی نکنید که فنی نیستی و ... !!!
به پیر به پیغمبر من با هیچ کس دعوا ندارم !!! اونم جایی که مجازیه , حالا اگر حضوری بود یه چیزی .. اینجا ماشا... همه قاتل بروسلی شدن و خودشونو با شخصیت های گیم های اکشن اشتباه گرفتن !!!