emperor 69 Killer کاربر سایت Jun 8, 2011 #1 سلام دقیق یادم نیست تاپیک تکراریه یا نه اگه تکراری بود بگید منتقل میشه بازی برای سال 2012 برای هر سه پلتفرم pc و x360 , ps3 در نظر گرفته شده
سلام دقیق یادم نیست تاپیک تکراریه یا نه اگه تکراری بود بگید منتقل میشه بازی برای سال 2012 برای هر سه پلتفرم pc و x360 , ps3 در نظر گرفته شده
LOST کاربر سایت Jun 8, 2011 #2 خدای چیه این بازی chainsaw کلنگ گرفته دستش اسمشو باید میذاشتن Left 4 Arms ! Reactions: pedramstalker
shahnam کاربر سایت Jun 8, 2011 #5 چرا همش دست کاراکتر بازی کلنگه؟؟:d اسمشو باید میذاشتن:Brothers in Arms:kolang4 Reactions: DeanAmbrose
Ezio da Firenze کاربر سایت Jun 8, 2011 #7 BIA دیگه دورانش به اتمام رسید برا من این بازی bia نیست team fortress هست. بنده خواهش می کنم به Team Fortress بی احترامی نکنید . ممنون ! بیشتر... بی احترامی کجا بود . آخرین ویرایش: Jun 8, 2011
BIA دیگه دورانش به اتمام رسید برا من این بازی bia نیست team fortress هست. بنده خواهش می کنم به Team Fortress بی احترامی نکنید . ممنون ! بیشتر... بی احترامی کجا بود .
Neo کاربر سایت Jun 8, 2011 #9 دیگه دورانش به اتمام رسید برا من این بازی bia نیست team fortress هست. بیشتر... بنده خواهش می کنم به Team Fortress بی احترامی نکنید . ممنون !
دیگه دورانش به اتمام رسید برا من این بازی bia نیست team fortress هست. بیشتر... بنده خواهش می کنم به Team Fortress بی احترامی نکنید . ممنون !
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Jun 8, 2011 #10 انقد اين POSTAL 3 رو ندادن تا بازي ها ساز ها ناراحت شدن و يه نسخه از بازيشون رو كلا به سبكه اون در آوردن :d
انقد اين POSTAL 3 رو ندادن تا بازي ها ساز ها ناراحت شدن و يه نسخه از بازيشون رو كلا به سبكه اون در آوردن :d
Sweet Lucifer کاربر سایت Jun 8, 2011 #11 فک نکنم از Single Player باشه...حتما یه بخشی مثه چلنجی چیزیه.!
bluestar کاربر سایت Jun 8, 2011 #14 این دیگه چه مضخرفیه!!! بازی به اون زیبایی و تاکتیکی رو ... زدند رفت!!! یکی نیست بگه نسازید . مگه مجبورید آخه! Reactions: hosein me
این دیگه چه مضخرفیه!!! بازی به اون زیبایی و تاکتیکی رو ... زدند رفت!!! یکی نیست بگه نسازید . مگه مجبورید آخه!
P pedramb کاربر سایت Jun 8, 2011 #15 یه سوال !! واقعا این Brother in Arms هه؟ همه زدن تو خط reboot و تنوع