Tekken: Blood Vengaence معرفی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
l4ox16hpdi12o6lwb8y.jpg

درود.

سری تکن از آن دسته بازی هایی است که پتانسیل زیادی برای حضور در عرصه های مختلف دنیای سرگرمی را دارد. تکن تاکنون حضوری ناموفق در خارج از دنیای گیم داشته است چرا که در صنعت سینما با فیلم لایو-اکشن Tekken همانند دیگر فیلم های ساخته شده از بازی به یک شکست تبدیل شد و در دنیای انیمه نیز سالها پیش با Tekken: The Motion Picture توانست بدترین نمرات را ازان خود کند.
پس از عرضه و ساخت Advent Children، توسعه و ساختن فیلم های CG براساس عناوین گیم به یکی از اصلی ترین اهداف سازندگان بازی تبدیل شد و اکنون کاتسوهیرو هارادا ( خالق سری Tekken ) قصد دارد با عرضه Tekken: Blood Vengaence خود و سری محبوبش را در این عرصه محک بزند.
در روز های اخیر پروژه ای با نام TEKKEN PROJECT مطرح شده بود و برخلاف نظر اکثریت در رابطه با رونمایی از هفتمین قسمت از سری تکن، این پروژه چیزی نبود جز فیلم Computer-Animated که توسط هارادا امروز با انتشار تریلری رونمایی گردید.
کارگردان این فیلم آقای Youichi Mouri است که Opening های نسخه پنجم و ششم به عهده وی بوده است و توسط استودیو Digital Frontier که عنوان RESIDENT EVIL: DEGENERATION را در کارنامه خود دارد تهیه میشود. در این تریلر کوتاه، جمعی از محبوب ترین شخصیت های این سری از جمله: Jin, Kazuya, Xiayou, Alisa, Nina, Anna حضور دارند که میتوان حدس زد داستان بازی از نظر زمانی نزدیک به ششمین نسخه است. اما چیزی که باعث میشود احتمال اینکه Blood Vengaence داستانی جداگانه در سری را دارد؛ حضور شخصیتی جدید است در گوشه ای از تریلر نشان داده میشود و احتمال میرود از ارکان اصلی داستان BV محسوب خواهد شد.

این فیلم که توسط Namco Picture در دست توسعه است، در تابستان 2011 به صورت 3-بعدی در دسترس طرفداران خواهد بود و باید ببینیم میتواند موفقیت شاهکاری همچون Advent Children را تکرار کند یا بازهم شاهد سیر شکست این سری خواهیم بود.

-لینک تریلر را میتوانید از اینجا ( سرور Hotfile ) دانلود کنید. در صورت مشکل بگید تا جای دیگه آپلود کنم.
-تصاویر کپچر شده از تریلر است و چندان کیفیت بالایی ندارند.
-مطلب بالا تاکنون در هیچ یک از مراجع خبرگذاری قرار داده نشده است پس نگید " منبع کو؟ "

من گفتم شماره هفتمشه خیلی خوشحال شدم , چون تیکن آخرین شمارش تو هر نسل کنسولی بهترین بوده که اینم فیلم از آب در آمد!!!!!
7 رو مطمئن باشین اواخر این نسل تجربه میکنید... ساختش خیلی وقته تایید شده ( تو مادرید هم بود فکر کنم ).

ممنون شهاب
عالیه :دی یعنی خبر بهتر از این نمیشد .
ساختن انیمیشن خیلی بهتر از فیلم ( اگه بشه فیلم گذاشت اسمش رو ) و نسخه-ی 7 هست ( اگه بخواد مثل نسخه-ی 6 بازی مضخرف باشه :دی )
من که با RESIDENT EVIL: DEGENERATION خیلی خیلی حال کردم البته طراحیه صورت لیان زیاد خوب نبود ولی در کل خیلی قشنگ بود .
فیلمش که داغون بود . از انتخاب بازیگرهای داغون گرفته تا شباهت نداشتن به شخصیت-های بازی ( بجز رِیوِن و اِدی ) و داغون کردن داستان . که نینا و آنا با اون وضع تو اتاق کازویا بودن !! و اینکه هیهاچی یه پدر بزرگِ مهربون و دلسوز بود و . . . ! که رسما گند خورده بود به شخصیتشون .
امیدوارم این یکی بترکونه

• Like
Reactions: Trunks and shefer
منم مثل مازیار سال هاست منتظر ساخت یه CG از tekken بودم! واقعا خوشحال شدم! هر کسی عکسی داره از این کار بزاره که صواب داره!:دی میخوام ببینم به لحاظ فنی چجوری هست. هرچند بعید میدونم تی به نسخه HD حضرت Advent Children نزدیک هم بشه!

من که فکر میکنم چیز خوبی از آب دربیاد! البته اگه با SE میریختن رو هم بهتر هم میشد! خداییش SE توی CG های آخریش خصوصا Versus چیزی رو کرده که بقیه چند سال بعد هم بهش نمیرسن! به CG هاش دقت کنید متوجه میشید که انیمیشن های صورت چقدر پیشرفت کرده و حتی زیر چشم های کارکترها هم متحرکه!! واقعا انیمیشن های چهره رو بی نظیر درآوردن. بگذریم.

• Like
Reactions: Kainé
وای یه انیمیشن فوق العاده مثل RE:Degeneration. امیدوارم به خوبی اون و روایت داستانش عالی باشه. البته این که 3D میشه فکر کنم محض فروش بیشتر است و درباره بازی شماره 7 بگم که تایید شده اما میخوام بدونم چقدر این ها تکن میسازن؟ در ضمن این TEKKEN VS Street Fighter چی شد؟

این Street Fighter VS TEKKEN رو نمیگم که CAMPCOM ملعون میسازه:>

وای یه انیمیشن فوق العاده مثل RE:Degeneration. امیدوارم به خوبی اون و روایت داستانش عالی باشه. البته این که 3D میشه فکر کنم محض فروش بیشتر است و درباره بازی شماره 7 بگم که تایید شده اما میخوام بدونم چقدر این ها تکن میسازن؟ در ضمن این TEKKEN VS Street Fighter چی شد؟

این Street Fighter VS TEKKEN رو نمیگم که CAMPCOM ملعون میسازه:>
اینکه چقدر میسازن که خب کسی نمیدونه :دی! فایتینگم هست و وابستگی زیادی به داستان و اینا نداره. اما Tekken X Street Fighter در دست ساخت هستش اما 2012 اینا میادش و به احتمال زیاد بعد از عرضه Street Fighter X Tekken. یادمه آخرین عکس ها مدل های 3D ِ ریو اینا بودش...

اینکه چقدر میسازن که خب کسی نمیدونه :دی! فایتینگم هست و وابستگی زیادی به داستان و اینا نداره. اما Tekken X Street Fighter در دست ساخت هستش اما 2012 اینا میادش و به احتمال زیاد بعد از عرضه Street Fighter X Tekken. یادمه آخرین عکس ها مدل های 3D ِ ریو اینا بودش...
ممنون از جواب، ایا امکانش هست همون عکسو لینک بدی، ممنون میشم. من سرچ کردم گوگل پیدا نکردم

ممنون از جواب، ایا امکانش هست همون عکسو لینک بدی، ممنون میشم. من سرچ کردم گوگل پیدا نکردم
چه جالب... الان خبرش اومد که فعلا این پروژه رو گذاشتن کنار!

Katsuhiro Harada, Tekken producer, said it has not begun work on X Street Fighter Tekken.

"We really have not started X Tekken Street Fighter. More things are going well with Tekken and Street Fighter X may see more of it at E3," he said during a conference held in Dubai Namco Bandai.

Harada also admitted that the game will arrive very late, ie after Tekken Tag Tournament 2 in the arcades and consoles, and after the game from Capcom, Street Fighter Tekken X which is scheduled for 2012.

چه جالب... الان خبرش اومد که فعلا این پروژه رو گذاشتن کنار!

Katsuhiro Harada, Tekken producer, said it has not begun work on X Street Fighter Tekken.

"We really have not started X Tekken Street Fighter. More things are going well with Tekken and Street Fighter X may see more of it at E3," he said during a conference held in Dubai Namco Bandai.

Harada also admitted that the game will arrive very late, ie after Tekken Tag Tournament 2 in the arcades and consoles, and after the game from Capcom, Street Fighter Tekken X which is scheduled for 2012.

ممنون بابت عکس ها، تریلرو دیدم عاشقش شدم. کیفیت بالای انیمیشن منو یاد RE: Degeneration انداخت.
این Blood Revenge یعنی انتقام خونین، پس داستان میتونه درباره جنگ جین و کازاما بر سر قدرت باشه زد و خوردشونم جالب شده بود. مثل خبر، داستانش درباره 6 یا بین 5و6 هست. خبری از هیهاچی نبودش تو تریلر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or