مصاحبه آقای Masachika Kawata با MarcaPlayer.در مورد رزیدنت اویل 6

hmd2009

کاربر سایت
Resident_Evil_6_-_Logo.jpeg

به نام خدا

این دقیقا ترجمه ی متن بیانه ای هست که آقای Masachika Kawata در مورد این دنباله در سری بازی های رزیدنت اویل یعنی رزیدنت اویل 6 در مصاحبه با MarcaPlayer. گفتن

"این مجموعه یک بازسازی کامل رو در هر سطحی تو عنوان بعدی رزیدنت اویل نشان خواهد داد.اما ما نمیتونیم عنوان های قبلی بازی رو فراموش کنیم که منجر به ایجاد امکانات زیادی تو این فرانچایز شد.من نمیتونم بگم که ما میخوایم این بازی رو ترسناک بسازیم یا اکشن اما میتونم بگم که یک چیز کاملا متفاوت خواهد بود."

منبع: http://www.marcaplayer.com/2011/04/18/xbox360/1303137518.html

خوب باید بگم که عملیات راکون سیتی رو با همه تغییراتش میشه به عنوان یه spin off پذیرفت ولی اگر re6 از عناصر اصلی دور بشه به هیچ عنوان ارزش بازی نداره

الان اینی که گفت کاملا متفاوت یعنی چی ؟؟؟؟ یکی اینو معنی کنه ....
نکنه میخوان بیخیال سری های قدیمی و داستان و جو و ........ بشند برند سراغ یک بازی جدید با شخصیتهای جدید ؟؟؟؟ یعنی واقعا محبوبترین بازی عمرم آره ؟ !!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟

احتمالآ اینجا منظورش این بوده که کلآ قصد داریم رزیدنت اویل رو نابود کنیم !

حالا معلوم هم نیست شایدم ترسناک بسازنش اول گفته بودن که رزیدنت اویل 6 به همون ریشه های خودش یعنی ترس و وحشت بر میگرده ولی نمیدونم شاید وقتی این رولیشن رو ترسناک ساختن باز میخوان این یکی و اکشن بسازن .شایدم ترسناک باشه اینم . یادتونه شایعه شده بود که بازی در لندن قراره باشه و ترسناک هم هست ... باز چه انفاقاتی قراره بیفته و چه بلایی به سر این فرانچایز محبوبمون میخواد بیاد خدا میدونه.

آخرین ویرایش:
رسما RES به باي رفته.اون از 5 اين هم از اين.واقعا هر وقت ياد نسخه 4 ميفتم از فوق العاده بودن اين بازي تمام بدنم ميلرزه
به نظرم اين سري بايد با ايده هاي جديد وارد بشه چون اين هم مثل NFS يك دو سال پيش شايد با كمبود ايده و خلاقيت مواجه شده!

من نمیتونم بگم که ما میخوایم این بازی رو ترسناک بسازیم یا اکشن
نمونه ي كامل يك درگير كه هنوز نميدونه چي ميخواد بسازه!!!:|

یادتونه شایعه شده بود که بازی در لندن قراره باشه و ترسناک هم هست ... باز چه انفاقاتی قراره بیفته و چه بلایی به سر این فرانچایز محبوبمون میخواد بیاد خدا میدونه.
اتفاقا به نظر من اگه تو لندن باشه خیلی خوبه.چون لندن بستر خیلی خوبی داره واسه اون جو و اتمسفر کلاسیک.هم اینکه تو محیطای شهریه و بسته,معماری ساختموناش خیلی به حالت کلاسیک نزدیکه,همیشه ابریه و از مه همیشگیش هم میشه خیلی تو گیم پلی استفاده کرد و... اونم همه با گیم پلی جدید سری.نه دوربین ایزومتری که الان دیگه جواب نمیده.

رسما با این حرفش که میفرمایند نمیدونیم میخوایم بازی رو ترسناک بسازیم یا اکشن ترکوند!
:|
اتفاقا به نظر من اگه تو لندن باشه خیلی خوبه.چون لندن بستر خیلی خوبی داره واسه اون جو و اتمسفر کلاسیک.هم اینکه تو محیطای شهریه و بسته,معماری ساختموناش خیلی به حالت کلاسیک نزدیکه,همیشه ابریه و از مه همیشگیش هم میشه خیلی تو گیم پلی استفاده کرد و... اونم همه با گیم پلی جدید سری.نه دوربین ایزومتری که الان دیگه جواب نمیده.
دقیقا باهات موافقم سینا.
لندن به نظرم جو خیلی خوبی داره برا این بازی! مخصوصا با گیم پلی جدید سری خیلی عالی میشه! میشه یه چیز تو مایه های Lost In Nightmares :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or