@DieDie
مرسی
ضمن عذر خواهی لطفا نوشته ی من رو از پست اول بردارید چون متاسفانه نتیجه گیری غیر تخصصی و....................... شما کماکان در انتهای پست اول هست. از نظر من مقاله شما ایراد داره و باز هم از نظر من خشت اول اگر درست نباشه با اضافه کردن مطلب از این ور و اونور نمیشه به نتیجه رسید.
دنبال کردن اینگونه بحث ها با وجود برخی جهت گیری ها برای من جذابیتی نداره.
ممنون،موفق باشید.
نتیجه گیری همون طور که گفتم نظر شخصی نگارنده هست .
در ضمن اون نتیجه گیری فقط و فقط با توجه به وضع بازار ایران نوشته شده ، و در مورد بازار جهانی کاملا میتونه متفاوت باشه . وضع بازار ایران وبازی های کپی اقتضا میکرد که نگارنده چنین نتیجه گیری رو انجام بده . به هر حال نظرات شما هم مهمه و اگر از قسمتی یا حتی کل نتیجه ناراضی هستید بگین تغییرش بدیم .
چون هدف من فقط و فقط ارتقای سطح دانش عمومی با کمک همه هست . وگرنه بیکار نیستم که این همه وقت بذارم ( با توجه به اینکه به کامپیوتر دسترسی ندارم !! )
در ضمن اون ایراد ها فقط به خاطر ویراست نشدن مقاله هست ( که مقاله ای در این حد و با و.ضعیتی که نگارنده داره ) ، جمع اوریش و ویراستش بسیار کار مشکل و وقت گیری بود .
تمام ایراد ها به همین دلیله ( وگرنه اول فونت های سیاه بود که کاملا بدون نقص و ویراست شده بود . فونت های سبز به دلیل ویراست نشدن و در جهت کوتاه شدن مطلب حذف شده بودن که با اصرار دوستان ما اونها رو بدون ویرایش گذاشتیم تو مقاله که خوب 100% مشخص ایراد هم داره ) .
به هر حال با توجه به جواب بالا اگر دوست دارید پست شما از صفحه اول پاک بشه ، یه بار دیگه بگین تا ورش دارم .