نسخه کلکسیونی Mortal Kombat رونمایی شد

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
mortal-kombat-600x170.jpg

کمپانی Warner Bros از Collectors Edition عنوان Mortal Kombat پرده برداری کرد.

ویژگی ها و امکانات این پک عبارتند از:
  • یک اکشن فیگور بسیار زیبا از شخصیت های Scorpion و Sub-Zero
  • یک آرتبوک 110 صفحه ای و جزئیات در مورد هنر های MK
  • لباسی دیگر برای شخصیت Ermac در بازی
  • آواتارهای انحصاری برای نسخه X360
  • آواتار و تم های انحصاری برای نسخه PS3

شما میتوانید این پک را به قیمت £50 از اینجا و اینجا پیش خرید کنید.

mk9_collector_uk_bbfc_mock-up-600x450.jpg
MK در 21 آوریل سال جاری بصورت رسمی برای PS3 , X360 لانچ خواهد شد.
http://www.vg247.com/2011/03/18/mortal-kombat-kollectors-edition-announced-by-warner/

آخرین ویرایش:
اون یکی رو هم که اسکورپیون ، ساب زیرو رو ترکونده بود! حداقل این رو باید برای طرفدارای ساب زیرو طراحی میکردن :d

فقط این فکر کنم خیلی وقته معرفی شده :-" :d

کدوم یکی ؟ کی معرفی شد ما خبر نداریم ؟ :دی

همونی که 2-3 ماه پیش معرفی شده بود دیگه:دی البته من این پک رو حدود 1 ماه پیش عکسش رو دیده بودم ولی اون موقع اسمش fire edition بود و اونکی پکی که آخر اکثر تریلرها هم نشونش میداد Kollector Edition بودش.

همونی که 2-3 ماه پیش معرفی شده بود دیگه:دی البته من این پک رو حدود 1 ماه پیش عکسش رو دیده بودم ولی اون موقع اسمش fire edition بود و اونکی پکی که آخر اکثر تریلرها هم نشونش میداد Kollector Edition بودش.

VG دیوونه شده یا Warner :دی؟!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=36645

ای بابا :دی البته این جدیده یکم خبرش کاملتره اگر اشتباه نکنم (همین لباس ارمک آواتار قیمتُ اینا...):d

نه بابا به جدیدی و اینا نیستش:دی تنها یک احتمال وجود داره. اینی که تو الان خبرش رو گذاشتی قیمتش به پوند هست دیگه برای همین ممکنه این پک مخصوص انگلستان یا اروپا باشه و اونی که 2-3 ماه پیش معرفی شد مخصوص امریکا باشه. البته دقیق نمیدونم چون جایی اشاره ای ندیدم اما از روی واحد پول هایی که گفتند حدس میزنم!
یورو یا پوند ؟ :دی این هم میتونه باشه

آخرین ویرایش:
ای بابا :دی البته این جدیده یکم خبرش کاملتره اگر اشتباه نکنم (همین لباس ارمک آواتار قیمتُ اینا...):d
نه بابا به جدیدی و اینا نیستش:دی تنها یک احتمال وجود داره. اینی که تو الان خبرش رو گذاشتی قیمتش به پوند هست دیگه برای همین ممکنه این پک مخصوص انگلستان یا اروپا باشه و اونی که 2-3 ماه پیش معرفی شد مخصوص امریکا باشه. البته دقیق نمیدونم چون جایی اشاره ای ندیدم اما از روی واحد پول هایی که گفتند حدس میزنم!

توي تريلر نوب سايبوت يك اكشن فيگور ديگه نشون ميداد ( اسكورپيون از پشت ديوار اون تنابشو انداخته بود به اسكورپيون !! )

اون يه چيز ديگست يا عوض شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or