بهترین استدیو در سال 2010

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین استدیو بازیسازی در سال 2010

• مجموع رای دهنده‌ها
    77

Trunks

کاربر سایت
درود .

امسال سال پر پیچ و خمی برای دنیای گیم بود ! سالی که عناوین سطح بالا زیادی عرضه شدند و از این رو قصد داریم بهترین استدیو بازیسازی در سال 2010 را رای گیری کنیم .

یه تاپیک هم زدم که متاسفانه ایراد فنی داشت و این جایگزین اون شد :دی !

فقط هم به 3 تا رای بدید . فـــــــقـــــط !

رای های من :
Platinum Games
دو تا از Top 5 ِ این نسل من رو ساخت ! عاشقانه بیونتا و ونکوئیش رو دوست دارم .

Arc System
یکی دیگر از بهترین های این نسل من و دقیقا چیزی که از یه بازی مبارزه ای و Blazblue می خواستم !

Abstraction Games
واقعا استدیو خوش ذوقی هست ! با اینکه یه بازی 10 مگی ساخته ، ولی 3 روزه یه ضرب پشتشم . فکر کنم واسه بقیه هم همین باشه . دقیقا گیم یعنی Angry Birds !

R* San Diego
احتیاجی به توضیح نیست. Red Dead Redemption با ترکیب گیم پلی استاندارد و پالیش شده ی اکشن و چندین مینی گیم، داستان و دیالوگ نویسی بی نظیر ، فضاسازی عالی و کانتنت فوق العاده ای که ارائه میداد، کار هر استودیویی نیست.

Bioware
با اینکه مدت زیادی از عرضه ی DA:O نگذشته بود، اما ME2 خیلی خیلی کامل بود.

Vigil Games
من اصلا این استودیو رو نمیشناسم و فقط همون اولین بازیشون یعنی Darksiders رو بازی کردم، ولی میتونم بگم اعضای این استودیو بیشتر گیمر هستن تا گیم میکر.

جا داره اینجا از REMEDY ، Quantic Dream ، PlayDead و Arc Systems به خاطر جرئت ساخت بازیهای متفاوت، قدردانی کنم:biggrin1:

Quantic Dream - Heavy Rain
Rockstar San Diego - Red Dead Redemption
Remedy - Alan Wake
رای دادم
اما اگه یه گزینه میذاشتی که انتخاب کنیم بهتر بود الان همه رو میشد انتخاب کنیم و ممکنه بعضی ها اشتب کنن

Quantic Dream - Heavy Rain
Rockstar San Diego - Red Dead Redemption
Remedy - Alan Wake
رای دادم
اما اگه یه گزینه میذاشتی که انتخاب کنیم بهتر بود الان همه رو میشد انتخاب کنیم و ممکنه بعضی ها اشتب کنن
میخواستم همین کارو کنم اما به دلیل تعداد بالای گزینه ها ( اول می خواستم 10 تا بذارم بعد دیدم بساط داریم اونوقت ! ) چند گزینه ای رو فعال کردم .

فقط یک رای:
Platinum Games

بقیه حتی قابل مقایسه نیستن. استدیو توی یه سال 2 تا بازی درجه یک داده که یکیش اولین پیشروی واقعی ژانر بعد از Devil May Cry باشه (و شخصا جزو بهترین های نسل می دونمش) و اون یکی هم به سبک بی روح و خشک شوتر سوم شخص کاور دار سرعت و هیجان ببخشه.

• Like
Reactions: Trunks
اول:معلومه دیگه Santamonica که یه PS3 رودست ما انداخت ولی چه حالی با این کریتوس کردیم.(پدر گرافیک)
دوم:RockStar چه زندگی کردم با این John Mariston!!
سوم:Ubisoft نسبت خویشاوندی با Jade:d:d:d

مفت!!!!:))

ايول خيلي باهال بود كارت
من به ترتيب يه اينا راي دادم
BioWare - Mass Effect 2
DICE - Battlefield Bad Company 2 and Medal of Honor Online
Ubisoft Monteral - Assassin's Creed: Brotherhood
ولي ميتونستي fifa از ea sports رو هم توي نظر سنجي بذاري.چون امسال يكي از موفق ترين سالهاي اين بازي بود.هم از لحاظ فني و هم اقتصادي
ولي در هر صورت مرسي;)

اول تشکر از آریا واسه اصلاح نظر سنجی!:دی
نظر سنجی از تحریم در اومد!:دی

1. Ubisoft Montreal for Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
  2. Bioware for Mass Effect 2
  3. Bungie for Halo Reach

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or