Ezio da Firenze
کاربر سایت
دوستان این چه حرفیه من الان دیروز ابدیت کردم و از دیروز تا الان هیچ گونه ای مشکلی برام پیش نیامد تازه امروز صبح هم بازی کردم بدونه هیچ گونه مشکلی باز هم میگم به عیره از من چند نفری هم ابدیت کردنه و انها هم دارند حاشو میبرند
شماها هم اگر خواستید ابدیت کنید b-)
دوستان این چه حرفیه من الان دیروز ابدیت کردم و از دیروز تا الان هیچ گونه ای مشکلی برام پیش نیامد تازه امروز صبح هم بازی کردم بدونه هیچ گونه مشکلی باز هم میگم به عیره از من چند نفری هم ابدیت کردنه و انها هم دارند حاشو میبرند
شماها هم اگر خواستید ابدیت کنید b-)
البته بیراه هم نیست، منم صبر میکنم بعد از یه مدت آپدیت میکنم چون معمولن مشکلات کوچیکی به وجود میاد، نمیاد؟!:d ( منم میرم تو سایتها نظرات میخونم تا ببینم مشکلی گگزارش شده یا نه!! )منم ابدیت کردم هیچ مشکلی نداره...
:d:d:d:d:d یک سوال ... این آپدیت چیزی اضافه نمیکنه جز باگ امنیتی رو برطرف میکنه ... چیش این وسط دلیل شده که حال کنی (کنند) ؟ :d
ایراد هم تو کامنت ها باید دید ... مثل همیشه رو یک تعداد ایراد داشته ... رو یک تعداد نه :d چون یک تعداد کاربر میگیرن ... اینطوری میشه روی ۱۰۰ تا سیستم دید که چندتا ایراد داشتن ... من تو ون ۱۰۰ تا ۴ تا بیشتر ندیدم ! گرچه حدود ۴۰ ۵۰ نفر میگفتن که آپدیت نمیکنن چون چیزی نداره !
:d:d:d:d
حال میل با خودتان هست صبر کنید تا چند روزه دیگه ابدیت کنی
فکر نکنم مشکلی داشته باشه و من هم که مشکلی نبینم حالا که فعلا ابدیت کردم رفت
همین:d
منظور برای کپی خور کردنه؟! یعنی شما کپی خورش کردید یا نه؟!فرمور من 3.40 هست بنظر شما بهتره به 3.41 ارتقاء بدم یا نه ؟
باید حتمن نسخه ۳.۴۱ نصب باشه تا بشه کپی خورش کردفعلا نه ولی تصمیم دارم یه دانگل بخرم و میخواستم بدونم برای هک با دانگل همین 3.40 خوبه یا 3.41 ارتقاء بدم ؟
ببخشین من از وقتی به این جدیده اپدیت کردم وقتی توی استور میرم عکس ها رو نشون نمیده:d:d:d:d
حال میل با خودتان هست صبر کنید تا چند روزه دیگه ابدیت کنی
فکر نکنم مشکلی داشته باشه و من هم که مشکلی نبینم حالا که فعلا ابدیت کردم رفت
همین:d
نه مشکلی ندارمببخشین من از وقتی به این جدیده اپدیت کردم وقتی توی استور میرم عکس ها رو نشون نمیده
یا وقت روی استور تو زیرمجموعه گیم میرم تولیست پیش فرض عکسی رو نشون نمیده
چرا اینطور شده
شما ها مشکلی ندارین؟