System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

دوستان این چه حرفیه من الان دیروز ابدیت کردم و از دیروز تا الان هیچ گونه ای مشکلی برام پیش نیامد تازه امروز صبح هم بازی کردم بدونه هیچ گونه مشکلی باز هم میگم به عیره از من چند نفری هم ابدیت کردنه و انها هم دارند حاشو میبرند
شماها هم اگر خواستید ابدیت کنید b-)

:d یک سوال ... این آپدیت چیزی اضافه نمیکنه جز باگ امنیتی رو برطرف میکنه ... چیش این وسط دلیل شده که حال کنی (کنند) ؟ :d

ایراد هم تو کامنت ها باید دید ... مثل همیشه رو یک تعداد ایراد داشته ... رو یک تعداد نه :d چون یک تعداد کاربر میگیرن ... اینطوری میشه روی ۱۰۰ تا سیستم دید که چندتا ایراد داشتن ... من تو ون ۱۰۰ تا ۴ تا بیشتر ندیدم ! گرچه حدود ۴۰ ۵۰ نفر میگفتن که آپدیت نمیکنن چون چیزی نداره !

دوستان این چه حرفیه من الان دیروز ابدیت کردم و از دیروز تا الان هیچ گونه ای مشکلی برام پیش نیامد تازه امروز صبح هم بازی کردم بدونه هیچ گونه مشکلی باز هم میگم به عیره از من چند نفری هم ابدیت کردنه و انها هم دارند حاشو میبرند
شماها هم اگر خواستید ابدیت کنید b-)

منم ابدیت کردم هیچ مشکلی نداره...
البته بیراه هم نیست، منم صبر میکنم بعد از یه مدت آپدیت میکنم چون معمولن مشکلات کوچیکی به وجود میاد، نمیاد؟!:d ( منم میرم تو سایتها نظرات میخونم تا ببینم مشکلی گگزارش شده یا نه!! )
ولی اکثرن دخلی به ما ایرانی ها نداره=))

:d یک سوال ... این آپدیت چیزی اضافه نمیکنه جز باگ امنیتی رو برطرف میکنه ... چیش این وسط دلیل شده که حال کنی (کنند) ؟ :d

ایراد هم تو کامنت ها باید دید ... مثل همیشه رو یک تعداد ایراد داشته ... رو یک تعداد نه :d چون یک تعداد کاربر میگیرن ... اینطوری میشه روی ۱۰۰ تا سیستم دید که چندتا ایراد داشتن ... من تو ون ۱۰۰ تا ۴ تا بیشتر ندیدم ! گرچه حدود ۴۰ ۵۰ نفر میگفتن که آپدیت نمیکنن چون چیزی نداره !
:d:d:d:d
حال میل با خودتان هست صبر کنید تا چند روزه دیگه ابدیت کنی
فکر نکنم مشکلی داشته باشه و من هم که مشکلی نبینم حالا که فعلا ابدیت کردم رفت
همین:d

نه حسین جان ... من آپدیت نمیکنم کلا ... چون PSN هم نمیرم ! برام فرقی نداره ... منتظر میشم آپدیت بعدی رو بگیرم که یک چیزی توش باشه ...

ای بابا چقدر سخت میگیرد. منکه کلاً مخالف هکم رفتم سریع آپدیت کردم.>:d<
فعلاً اولین چیزی که دیدم اضافه شده قسمت lovefilm هست که میشه واردش شد و برای دیدن فیلمهای که داخلش هست هزینه ی رو پرداخت کنی و ببینی ( یه چیزی تو مایع های apple tv ) که البته طبق معمول برای ما توی ایران کاربردی نداره البته دوستانی که کردیت کارت دارند میتونند ثبت نام کنند و .....

ببخشین من از وقتی به این جدیده اپدیت کردم وقتی توی استور میرم عکس ها رو نشون نمیده
یا وقت روی استور تو زیرمجموعه گیم میرم تولیست پیش فرض عکسی رو نشون نمیده
چرا اینطور شده
شما ها مشکلی ندارین؟

ببخشین من از وقتی به این جدیده اپدیت کردم وقتی توی استور میرم عکس ها رو نشون نمیده
یا وقت روی استور تو زیرمجموعه گیم میرم تولیست پیش فرض عکسی رو نشون نمیده
چرا اینطور شده
شما ها مشکلی ندارین؟
نه مشکلی ندارم :-/
:d:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or