آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired

ببین میثم ربطی به سونی نداره این ابدیته خوده بازی هست و خوده شرکته سازنده ابدیت را میده بیرون
که البته اینم بیخودی نیست که ابدیت میده مثلا این ابدیتها امکانات جدید به بازی اضافه میکنند که اونم البته پولی هست نه مجانی :d
چی میگی تو :-/ خودم هم میدونم شرکت سازنده بیرون میده b-)
میدونم برای رفع گلیچی یا 2x یا ... هیچ اپدیتی تا الان اومده پولی نبوده :-*که اینا باشن اونی که تو میگی dlc هستش :x منظورم اینه وقتی بازی من مثلا توی انچارتد یا کال اف ورژن اپدیتم ب1.6.12 هست وقتی اپدیت جدید میاد که باید بشه1.6.13 باید 2 یا 3 روز صبر کنم ولی برای دیگر دوستان اینجوری نیست راحت بازیشونو میکنن #:-s گفتم سوال فنی هست در کل ممنون بابت جواب :-*

سلام. اینجا کسی تونسته با وایمکس ایرانسل وصل شه و بازی کنه؟اگه آره لطف کنه یه توضیحی به من بده.
من از مودم ایندور استفاده میکنم.
من mgo رو تست کردم. لاگین میکنه ولی وقتی start میزنم میگه نمیتونه اطلاعات کارکتر رو بدست بیاره.

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال فنی جریان چیه هر اپدیتی واسه ما میاد بعد 1 روز میاد :d توی بازی های انچارتد 2 و کال 6 همنجوریه تنظیمات خاصی باید انجام بدم :-/ اگه جواب بدید ممنون میشم :x
یعنی سوال سختی پرسیدم :-/کسی نیست به داد ما برسه :-o

دوستان من یه مشکلی دارم تا به psn وصل میشم بعد میرم تو fifa 11 یا هر بازی دیگه زود من و dc میکنه
دلیلیش چیه ؟
کلافم کرده ممنون میشم کسی کمکم کنه . اصلاً نمیزاره وصل بمونم زود dc میکنه
ping منم روی 250 هستش مشکل از isp اصلاً نیست !

دوستان من یه مشکلی دارم تا به psn وصل میشم بعد میرم تو fifa 11 یا هر بازی دیگه زود من و dc میکنه
دلیلیش چیه ؟

مشکل منم دقیقا همینه !
کسی راهنمایی میکنه ؟

دلیلیش چیه ؟

مشکل منم دقیقا همینه !
کسی راهنمایی میکنه ؟

شما ۲ نفر ... این مشکل رو دارید ؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1175143&postcount=1186

وقتی وصل میشید ... به PSN لیست دوستاتون رو میاره ... درسته ؟
زمانی که بازی رو میزارید حدودا ۱ دقیقه بعد قطع میشه... PSN که مینویسه Signed Out شدید ...
درسته؟

سلام به همه اساتید.من قبلا قرار بود ps3 بگیرم و در مورد اینترنتش هم سوال پرسیده بودم ولی جور نشد . اما لان ps3 خریدم حالا چند تا سوال هر چند تکراری دارم ممنون میشم جواب بدین
الان من تو خونه adsl 512 با پینگ یاهو 200-300 دارم مودمی هم که دارم با سیم و مارک dlink هست . ps3 توی اتاق جداگانه ای از کامپیوتر قرار داره . الان اولین کاری که من باید بکنم چیه؟ باید یه مودم با سیم دیگه بخرم واسه ps3 یا نمیشه باید یه بیسیم بخرم واسه هر دوتا(هم کامپیوتر و هم ps3 ).مرسی منتظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or