سوالات و مشکلات PSP

یه سوالی داشتم که ممنون میشم جواب بدید
دوستم میخواست PSP بخره منم مثلا واسش کلاس گذاشتم و از این جور حرف ها گفتم برو PSP GO بخر حالا رفته خریده میگه نه مموری داره نه میشه بازی روش نصب کرد
از دوستای گلم خواهش دارم که جواب منو بدن که چیکار میشه واسه این PSP GO کرد؟
آیا میشه هکش کرد و روش بازی نصب کرد؟
باید چیکار کنه ؟

یه سوالی داشتم که ممنون میشم جواب بدید
دوستم میخواست PSP بخره منم مثلا واسش کلاس گذاشتم و از این جور حرف ها گفتم برو PSP GO بخر حالا رفته خریده میگه نه مموری داره نه میشه بازی روش نصب کرد
از دوستای گلم خواهش دارم که جواب منو بدن که چیکار میشه واسه این PSP GO کرد؟
آیا میشه هکش کرد و روش بازی نصب کرد؟
باید چیکار کنه ؟
فعلا هکی برای این پی اس پی نیامده که بشه بازی های خود پی اس پی رو روش اجرا کرد!
ایشون باید بره از PSN بازی هاش رو بخره یا ببره بیرون براش بریزن حدود 11 تومن براش در میاد هر بازی

مرسی از این همه اظهار لطف من واسه remote play مشکل دارم وقتی می خوام register کنم ps3 ارور میده صفحه psp هم redscreen چیکار کنم؟
برو این لینک رو بخون ببین چیزی دست گیرت می شه!!
لینک
فکر کنم دستگاه نباید هک باشه که بتونه به ps3 وصل شده فکر کنم

با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خوام از یکی از دوستان مموری کارت برای psp بخرم که پلمپ هست و روش نوشته که magic gate رو ساپورت می کنه ؟!! (طبقه گفته دوستمون دارای گارانتی 5 سال ایران رهجو هستش !!!)
حالا من از کجا باید بفهمم که این مموری اصله و گارانتی ایران رهجو هستش ؟!
طبق گفته دوستمون مموری هیچ گونه برگ گارانتی نداره ؟!! و اینکه تمام مموری های شرکت ایران رهجو روی سیستم شرکت ثبت هستش !!
از دوستانی که از شرکت ایران رهجو مموری کارت خریده اند خواهشمندم که بیان و بگن آیا تجربه خرید آن ها هم به همین صورت هست یا نه ؟!!
آیا آن ها هم برگه گارانتی نداشته اند ؟؟
ضمنا امکان اینکه مموری رو باز کنیم و ببینیم که magic gate رو ساپورت می کنه یا نه نیست !!! چون این دوستمون قبول نمی کنه که پلمپ دستگاه باز بشه !!!

ممنون از دوستان !!!​

با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خوام از یکی از دوستان مموری کارت برای psp بخرم که پلمپ هست و روش نوشته که magic gate رو ساپورت می کنه ؟!! (طبقه گفته دوستمون دارای گارانتی 5 سال ایران رهجو هستش !!!)
حالا من از کجا باید بفهمم که این مموری اصله و گارانتی ایران رهجو هستش ؟!
طبق گفته دوستمون مموری هیچ گونه برگ گارانتی نداره ؟!! و اینکه تمام مموری های شرکت ایران رهجو روی سیستم شرکت ثبت هستش !!
از دوستانی که از شرکت ایران رهجو مموری کارت خریده اند خواهشمندم که بیان و بگن آیا تجربه خرید آن ها هم به همین صورت هست یا نه ؟!!
آیا آن ها هم برگه گارانتی نداشته اند ؟؟
ضمنا امکان اینکه مموری رو باز کنیم و ببینیم که magic gate رو ساپورت می کنه یا نه نیست !!! چون این دوستمون قبول نمی کنه که پلمپ دستگاه باز بشه !!!

ممنون از دوستان !!!​
دقیقا دقیقا من 4 سال پیش همچنین مموری خریدم پلپم بدون برگ گارانتی!تا به حال مموری بهتر از این ندیدم
چون یه 8 گیگ گرفتم عکس ها و فیلم هارو سریع لود نمی کنه در صورتی که اون 4 گیگ سریع!!

سلام یعنی شما میگی ok هستش بخرم !!!
اینم عکسش
imhjlhco3ju7edvl52bg.jpg

فعلا هکی برای این پی اس پی نیامده که بشه بازی های خود پی اس پی رو روش اجرا کرد!
ایشون باید بره از PSN بازی هاش رو بخره یا ببره بیرون براش بریزن حدود 11 تومن براش در میاد هر بازی

سلام فکر نکم بازی هاش دونه 11 تومان باشه کمش 30-40 تومان است

مگه با یو ام دی از نظر قیمت فرق نمی کنه

salam,man taze PSP slim kharidam bara hamin nemidunam chetori bayad be internet vas sham age mishe harchi sareetar tarzesho begin mamnun misham TANX.
نحوه اتصال بصورت زیر است :
1.PSP را روشن کنید
2.کلید WLAN را در حالت روشن قرار دهید
3.از درون منوی PSP به قسمت Settings رفته و گزینه Network Settings را بزنید
4.گزینه Infrastructure Mode را انتخاب کنید
5.حال گزینه New Connection را بزنید
6.گزینه Scan را بزنید تا شروع به جست وجوی شبکه نماید
7.در صورت یافتن شبکه گزینه WiFi Networks SSID را انتخاب کنید
8.در مرحله بعدی Easy را بزنید
9.مرحله بعدی تایید تنظیمات اتصال میباشد
10.در اخر عبارت Test The Connectino را بزنید
پس از انجام این مراحل شما به اینترنت وصل هستید و کافیست به منوی اصلی PSP بیایید و گزینه و از قسمت Network بر روی Internet Browser کلید تایید را بزنید

سلام
من دوباره یه مشکل پیدا کرده pspم
وقتی با usb وصل می کنم psp رو به pc
وقتی می خوام چیزی تو psp م بریزم توی قسمت removable disc اصلا پوشه های معمولی وجود نداره توش
و چند تا پوشه که بیشترشون خالین هستن
یعنی چی شده؟:(
backup هم ندارم ازش
یکی کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or