بازگشت شکوه از دست رفته یا وعده های سالیانه؟

آیا این فوتبال در سال 2011 به دوران اوج خود باز خواهد گشت؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

درود

طبق وعده ای که هفته گذشته به شما داده ایم این بار با پیش نمایش PES 2011 در خدمت شما هستیم و برای مشاهده آن با استفاده از این لینک یا کلیک کردن بر روی عکس بالا به صفحه مورد نظر هدایت می شوید و می توانید با امکانات و پیشرفت های این بازی بیشتر آشنا بشوید.

باز هم مثل همیشه یک نظرسنجی برای شما ترتیب داده ایم و از شما خواهش مند هستم که بعد از مطالعه پیش نمایش رای خود را ارسال کنید و بگویید آیا به این نسخه از PES امیدوار هستید یا فکر می کنید مانند سال هایی که در این نسل گذشت بار دیگر طرفداران خود را مایوس می کند.

پیشاپیش هم از همه شما تمنا می کنم که به مقایسه این بازی با فوتبال های دیگر نپردازید و به نظرات و عقاید یکدیگر احترام بزاریم زیرا سلیقه ها متفاوت است و بر همین مبنا ویزگی ها و امکانات متفاوتی توسط شرکت های مختلف خلق می شود تا تمامی افراد با سلیقه های گوناگون راضی باشند و به سرگرمی خود بپردازند.

با تشکر

سلام
من این تریلری که میگین رو ندیدم .
ولی اگر سعی کردن بازی رو به گیم پلی آرکیدی که قدیم داشت نزدیک کنن کار بسیار پسندیده ای کردن .
از وقتی که از آرکید بودن دست کشیدن و سعی کردن به طرف شبیه سازی برن این بلاها سر PES اومد .
پس بهتره اصلا طرف این نسخه نرید . حتی تریلرشم نبینید . چون که بازی عملا Simulationـه کامل شده !
منم از این قضیه خوشحال نیستم .

پس بهتره اصلا طرف این نسخه نرید . حتی تریلرشم نبینید . چون که بازی عملا Simulationـه کامل شده !
منم از این قضیه خوشحال نیستم .
اتفاقا که این نسخه حالت آرکید بیشتری نسبت به قبل گرفته به طوری که می تونی 4 تا تکنیک رو انتخاب کنید و خیلی راحت اون رو اجرا کنید. توضیحات بیشتر رو می تونید تو پیش نمایش بعدی سایت بازیسنتر که از دموی PES 2011 تهیه خواهد شد مشاهده کنید

اتفاقا که این نسخه حالت آرکید بیشتری نسبت به قبل گرفته به طوری که می تونی 4 تا تکنیک رو انتخاب کنید و خیلی راحت اون رو اجرا کنید. توضیحات بیشتر رو می تونید تو پیش نمایش بعدی سایت بازیسنتر که از دموی PES 2011 تهیه خواهد شد مشاهده کنید
چهار تا؟!! مطمئنی؟ برهان من یه تریلر دیدم که بیش از 4تا میتونستی انتخاب کنی. مثلا 2 بار یا 3 بار آنالوگ رو به سمت بالا حرکت بدی.

untitled.jpg

دقیقا من همین تریلر رو دیدم فردین. فکر کنم یکم قبل ترش بود که توی یک جایی مثل arena داشتی 4 تا حرکت برای 4 تا جهت انتخاب می کردی و بعد پیدا کردش. حالا امروز که بازی رو تجربه کردم تو پیش نمایش همه چی رو کامل توضیح میدم.

دقیقا من همین تریلر رو دیدم فردین. فکر کنم یکم قبل ترش بود که توی یک جایی مثل arena داشتی 4 تا حرکت برای 4 تا جهت انتخاب می کردی و بعد پیدا کردش. حالا امروز که بازی رو تجربه کردم تو پیش نمایش همه چی رو کامل توضیح میدم.
انگار باسه هر جهت میتونی 4نوع انتخاب کنی که با گرفتن آنالوگ اون جهت اجراشون کنی .

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1125452:
انگار باسه هر جهت میتونی 4نوع انتخاب کنی که با گرفتن آنالوگ اون جهت اجراشون کنی .
دوست عزیز برو ثانیه 55 رو نگاه کن. 4 تا حرکت بیشتر نمیشه انتخاب کرد که با گرفتن L و تکون دادن آنالوگ راست می تونید اون ها رو پیدا کنید از ترتیب 1 تا 4. حالا 1 ساعت دیگه خودم تست می کنم و به زودی به صورت کامل تو پیش نمایش در مورد همه چی از Game Plan گرفته تا 360 Degree Pass همه رو توضیح میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or