بازی‌سنتر: PlayStation Move Unboxing

Victarion

Loyal Member
move.jpg

اطلاعات و تصاویر مروبطه رو می توانید در صفحه اصلی مشاهده کنید.

مرسی دوست عزیز بابت مقاله......... .اطلاعات خوبی بود.

فقط یه سوال شما خودتون چطور دیدین این وسیله رو ؟؟؟(جدا از اون نوشته های مقاله)

سایت بازی سنتر جزو سایت های هستش که سونی بازی های انحصاری و وصایل ... رو براش میفرسته که برای کاربران ایرانی نقد ها و... شون رو بنویسن و... فکر کنم MOVE هم همین جوری به دست کیوان رسیده اما قبلا بازی های زیادی بهش دادن که نقد هاش هستش .;) برای اطلاعات بیشتر میتونی به این تاپیک بری .

بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

بابا اینو که میدونم

خواستم بدونم به نظر خود ایشون که این وسیله رو از نزدیک تجربه کرده ارزش خرید داره در اون حد متفاوت و لذتبخش هست؟؟چون اینا رو که نمیشه تو یه مقاله و با اون زبان رسمی گفت.......

آخرین ویرایش:
مرسی دوست عزیز بابت مقاله......... .اطلاعات خوبی بود.

سایت بازی سنتر جزو سایت های هستش که سونی بازی های انحصاری و وصایل ... رو براش میفرسته که برای کاربران ایرانی نقد ها و... شون رو بنویسن و... فکر کنم MOVE هم همین جوری به دست کیوان رسیده اما قبلا بازی های زیادی بهش دادن که نقد هاش هستش .;) برای اطلاعات بیشتر میتونی به این تاپیک بری .

بازی‌سنتر در Media List ناشران بزرگ!

خوب بله من دقت نکرده بودم صفحه اول خود کیوان جان گفته .

بالاخره شرکت سونی نسخه‌ای از PlayStation Move را برای سایت بازی‌سنتر فرستاد که می‌توانید تصاویر Unboxing آن را در زیر مشاهده کنید.

آخرین ویرایش:
قطعاً در آینده با عرضه بازی‌های مانند Killzone 2, Socom 4 و ... جایگاه بهتری بین مخاطبین بزرگسال خواهد داشت.
اخر متن این مطلب بالایی بود نوشته بودین killzone 2 گفتم بگم که متن به این کاملی دیگه هیچ نقصی نداشته باشه ;)

دستتون درد نکنه بسیار عالی بود !

اخر متن این مطلب بالایی بود نوشته بودین killzone 2 گفتم بگم که متن به این کاملی دیگه هیچ نقصی نداشته باشه
ممنون درست شد.

یه چیز هم دیدم که جالب بود اینجا بزارم:
اشتباه تو بازی ایجاد شده برای Bayonetta بود که تصحیح شد.

نظر شخصی من اینه که اگر فقط بازی های هاردکور براتون مهمه، بهتره تا عرضه SOCOM و KZ3 و دیگر بازی ها صبر کنید.

• Like
Reactions: HalfLife G

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or