این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
عزیز چی رو میخوای ثابت کنی؟ یه بازی مثل crack down اصلا در سطح و قابل مقایسه با مافیا 2 هست؟؟؟؟Crackdown 2 هم تا چند روز بعد از عرضه در رتبه ی اول قرار داشت!!
یعنی کل منتقدین انتظار بیجا داشتن؟! عـــجـــب!
اصل این نیست که بازی در همون روزهای اول انتشار پرفروش و در صدر باشه! اصل اینه که همونطوری به فروش بالاش تا مدت ها ادامه بده. در ضمن اگه مافیا 2 در صدره اصلا نباید تعجب کرد. دلیلش هم کاملا مشخصه و نیازی به توضیح فکر نکنم داشته باشه.
کل کل سر 4تا بازی میکنید که چی بشه؟چی به شماها میرسه؟GTA IV هم دليل فروش زيادش پس خيلی مشخصه!
."Madden NFL 11 once again made August 'Madden Month' at retail," says NPD's Anita Frazier. "Sales of this year's game were about 6% higher than last year's in its debut month, but interestingly, all of the gains occurred on the PS3 platform, reflecting the impact of the hardware sales momentum on corresponding software sales."
Blizzard's PC game Starcraft II: Wings of Liberty -- had it qualified as a console video game -- actually would hit the charts with more than 300,000 copies sold. "In fact, PC games retail dollar sales saw a 35% increase over last August," Frazier says.
However, sales were not enough to prevent the industry's fifth straight decline. Total sales of video games, systems and accessories amounted to about $819 million, 10% below August 2009, according to NPD's report. Hardware sales dropped 5%, while software sales dropped 14%.
"In fact, this month reflected the lowest sales for August since 2006," says NPD's Anita Frazier. "While all categories are down in both dollars and units, the portable portion of the industry is down to a greater extent than is the console portion
یعنی چی؟؟؟؟چه جالب! آخر شدن میشه فروش خوب؟![]()
اولا ps3 اخر نیست و یکی مونده به آخر ....:dچه جالب! آخر شدن میشه فروش خوب؟![]()
با خودت درگیری مگه ...:dنوشته شده توسط mohammd007
من روی ۳۶۰ تاکید بیشتری هم کردم!!!
۳۶۰ تازه مدل اسلیم رو داده بیرون!!
این ماه 360 اسلیم ۴ ګیګی هم توی بازار وجود داشت!!
به نظرت اګه بګم فوق العاده و استثنایی دور از نطق تحلیل نکردم!!!!
پ.ن۲:از روی وجدانت بګو!!!وجدانا با توجه به شرایط بالا باید ګفت فوقالعاده!!!
:d
اولا ps3 اخر نیست و یکی مونده به آخر ....:d
دوما از آخر حساب کنیم دوم هست ...
با خودت درگیری مگه ...:d
یعنی چی؟؟؟؟
من روی ۳۶۰ تاکید بیشتری هم کردم!!!
۳۶۰ تازه مدل اسلیم رو داده بیرون!!
اګه اشتباه نکنم این ماه 360 اسلیم ۴ ګیګی هم توی بازار وجود داشت!!
بزرګترین بازی انحصاری ۳۶۰ هم داره عرضه می شه!!!
تازه بازار آمریکا از قبل هم شاهد فروش بیشتر ۳۶۰ بود!!!
عمده فروش ۳۶۰ هم توی آمریکا هست!!!
با این حال تونسته حدود ۱۳۰ هزار تا دستګاه بیشتر از PS3 بفروشه!!
به نظرت اګه بګم فوق العاده و استثنایی دور از نطق تحلیل نکردم!!!!
پ.ن:اګه بخوام این جوری تحلیل کنم که برای هر بار که آمار ژاپن عرضه می شه جلوی فروش PS3 هزار بار فوق العاده بګم!!!
پ.ن۲:از روی وجدانت بګو!!!وجدانا با توجه به شرایط بالا باید ګفت فوقالعاده!!!
در ضمن اګه می خوای بګی ۉفروش 360 از NDS بیشتر هست پس فوقالعاده هست.باید ګفت به نظرم اون برای قبل از معرفی 3DS بود!!!االان به نظرم فروش DS یکم کم شده!!!
همچنین فروش فوق العاده maddan هم روی ps3 توی این ماه قابل توجه هست.
اگه این بود که توی توضیحات میگفتند.کلا همیشه فروش PS3 خوبه،اول اخر وسط و اصلا نفروختنش مهم نیست،مهم اینه که فروشش خوبه...:dفکر کنم دوستمون منظورش از فروش خوب PS3
مربوط به این میشه که فروش PS3 در این ماه نسبت به سال گذشته باز هم رشد داشته .
ما چی میگیم ،شما چی میگی...the PS3 has now had 13 months of consecutive sales growth
خوب این هم به اطلاعات کمتون مربوط می شه!!!(با عرض پوزش من قصد تخریب ندارم.کم بودن اطلاعات توهین نیست)اینقدر نوشتی نمی شد بی طرفانه نقد کنی! اگر بچه ها غرضی تو حرفات نمی دیدند گیر نمی دادند!:d
حالا خوب نبود بگید فروش خوب بازی روی ps3 و x360 !
قصد اصلا تخریب نیست فقط انتقاد دوستانه بود.
من همین آمار رو هم توی بازی رایانه ګذاشتم برید رو ببینید اون جا اینقدر بحث شد!!!!!اگه این بود که توی توضیحات میگفتند.کلا همیشه فروش PS3 خوبه،اول اخر وسط و اصلا نفروختنش مهم نیست،مهم اینه که فروشش خوبه...
پس از این به بعد اګه توی یه هفته ۳۶۰ توی ژاپن ۱۵ هزار تا کنسول بفروشه چون از ps3 و wii فروشش کمتر بوده پس فروشش خوب نبوده!!!lolگه این بود که توی توضیحات میگفتند.کلا همیشه فروش PS3 خوبه،اول اخر وسط و اصلا نفروختنش مهم نیست،مهم اینه که فروشش خوبه...