مايکل پچر: MAFIA 2 پايين تر از سطح انتظارات است!

SaDrA-HhH

Loyal Member
mafiaII6.jpg

مايکل پچر: MAFIA 2 پايين تر از سطح انتظارات است!

اينanalyst معروف در اين باره ميگويد:

ميآنگين اين بازی در meta 74 است که خيلی پايين تر از سطح انتظارات از اين بازی است.
همان طور که ميبينيد اين بازی در روز های اوّل عرضه جايگاه خود در ليست پر فروش هارا از دست داده و به نظر نميرسد سود آوری چندانی داشته باشد !

او اضافه ميکند: T2 در سود آوری در سطح بالا تری نسبت به همسانان خود قرار دارد . و من يقين دارم که آن ها بايد روی آسان کردن پروسه ساخت بازيهای خود تمرکز کنن!
با وجود بازيهای زيادی که اين شرکت در دست ساخت دارد امّا سهام اين شرکت در حال پايين آمدن است و بازتاب آن هم نا اميدی سرمايه گزاران است و همن طور که ميبينيد خبری از GTA جديدی نيست و به نظر ميرسد برای 2012در نظر گرفته شده است!

آخرین ویرایش:
تا اینجا یعنی چپتر 9 که من اومدم اکشن بازی خیلی کمه! بیشتر بازی شده رانندگی!! داستانش هم به قوی سری اولش نیست. چپتر زندان هم ضعیف بود به نظرم. ولی در کل بازی خیلی خوبی است که میتونست بهتر از اینها باشه.

کلا بازی خوبی بود اما یه چیزهایی داشت که ضایع بازی بود خدایی دیگه انقد تو اون تاپیکها گفتم حوصله گفتنش رو ندارم
اما اینا هست
1.زیاد بودن رانندگی و نبود امکان تاکسی گرفتن که بعضی مواقع لازم میشد
2.تکراری شدن بیش از حد مردم شهر(مثلا حتی تو صف زندان یکی در میون همراها تکرار میشدن)
3.مصنوعی بودن حرکات صورت با اینکه زیاد رو جزییاتشون کار شده بود که خوب اینم خودش شاید دلیلش باشه.آدم نمیفهمید کاراکتر چه احساسی داره(البته نه همیشه) و کلا همه واسه خودشون یه لبخند ژکوند بودن.

5.صدای بعضی کاراکترها بد بود و بهشون نمیومد مثل صدا و لحن جو

گرافیکش که خوب بود . داستان هم خیلی خوب بود هرچند ناتمام بودنش بعد این همه انتظار زد تو ذوقم.
یه دوستی یه مقایسه کردن بین جی تی ای و مافیا که گفتن تو جی تی ای برای اینکه گیمر جذب بازی بشه از 3کs استفاده کردن که بله راست میگن تو مافیا همچین چیزی بود اصلا؟!!!!!!!!!!!!!!

از sadra-hhh هم به خاطر خبرشون تشکر میکنم

انقدر ها هم که شما دوستان میگید بازی بدی نیست فقط یک سری چیز ها کم داشت که دوست ما بهش اشاره کرد در کل بازی بدی نبود اما انتظارات مارو بر اورده نکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or