ساخت Batman: Arkham City به پایان رسیده است

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
batman4.jpg

طبق آخرین پادکست مجله OPM، ساخت Batman: Arkham City تکمیل شده است. به این معنی که میتوانید آن را از ابتدا تا پایان بدون مشکل بازی کنید.

اما از امروز تا زمان ریلیز بازی (پاییز) شرکت Rocksteady بازی را پولیش خواهد کرد تا بدون هیچ مشکلی به دست مصرف کننده برسد.
همچنین در پادکست به قابلیت جدیدی اشاره شد. اگر به یاد داشته باشید در Arkham Asylum وسیله طناب مانندی به نام Grapple داشتید که به وسیله آن از ارتفاعات بالا می رفتید. در این شماره می توانید بعد از انداختن Grapple خود را بالا کشیده و بر سپس بر ارتفاعات به پرواز در بیایید. برای درک بهتر Just cause 2 را بیاد بیاندازید.

RockSteady از توضیحات و تایید حالت Co-op در بازی سر باز زد و اعلام کرد: "هنوز در مورد این قابلیت حرفی نخواهیم زد."

این بازی در فصل پاییز برای هر سه پلتفرم PC, Xbox 360 , PS3 منتشر خواهد شد.

منبع

من با Lego Batman روی PS2 خیلی حال کردم ! خیلی فان بود ! ولی دیوونه خونه آرکهام رو هنوز تست نکردم که ازش خیلی تعریف میکنن ... پیش به سوی بازی زیبا و جذاب ... فک کنم جز معدود بازی هایی باشه ک از فیلم گرفته میشه و خوب باشه ...

چه زود ساختن؟!:d
یه وقت داستان رو سرهم بندی نکرده باشن!

من ارزومه این بت موبیل یا Batpodبود فک کنم رو سوار بشم!

نسخه اول که نورپردازیش خوب نبود امیدوارم این رو طبیعی کنن !

:-o:-oاون مورد بالا +زن گربه ای:d
ولی طراحی شخصیت زن گربه ای شبیه 1 بچه هست که من 1 جا دیگم دیده بودم ولی یادم نمیاد
Baby Face
!!

فک کنم جز معدود بازی هایی باشه ک از فیلم گرفته میشه و خوب باشه ...

به خدا اين از روي كميكه :d . يعني همه چيش از روي كميكه از قيافه و استايل بگير تا جو بازي !
كلا هيچ دخلي به TDK نداره .

منظور از content complete رسیدن از pre alpha به alpha هستش نه اینکه بازی ساختش تمام شده خوده alpha تا beta و beta تا مرحله gold شدن کلی طول میکشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or