مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام...منم میخواستم یه کیس ببندم برای 3dmax در حد 3500000 تومن....منتها چون خیلی اطلاعات ندارم میخواستم دوستان منو راهنمایی کنند...خودم شنیدم cpu و ram بیشتری میخواد....به نظرم اومد 980x بگیرم با 3تا 4 گیگ تریپل با باس 1600.....فکر کنم برای سیستم خنک کننده اش هم باید از این سیستم های مایع بذارم....اگه دوستان لطف کنن و یه کیس در همین حدود قیمت با مخلفاتش پیشنهاد بدن ممنون میشم....
سلام دوست عزيز
بودجه مناسبي رو براي اين كار انتخاب كردين.
براي كارت گرافيكي سراغ كارت گرافيكي مختص به اين كار رو پيشنهاد مي‌دم كه حتي 480 به صورت 4 SLI هم در كاربردي كه داريد به گرد پاش نمي‌رسه!
سيستم پيشنهادي من به اين شرح هست:
MB: ASUS P6T i7 260
CPU: i7 930 340
VGA: PNY Quadro FX3800 1.600
RAM: 2 * (Corsair Dominator 1600MHz 3*2GIG) 270*2
HDD1 : Patriot Zephyre 500 GB SSD 200
HDD1 : Samsung F3 1TB 95
POWER:Green GP885 180
CASE: GREEN INFINITY
به خنك كننده آبي هم نيازي نيست.
خنك كننده [FONT=&quot]IFX-14 Intel BP[/FONT] از [FONT=&quot]Thermalright[/FONT] با قيمت 90 تومن رو پيشنهاد مي‌دم.
جمع كل= 3.430 هزار تومن.
خريد پردازنده 980 تنها خرج اضافه هست. اما در صورت كسري احتمالي كارت گرافيك FX3800 همه موارد رو جبران مي‌كنه و جاي هيچ‌گونه نگراني نيست.

سلام دوست عزيز
بودجه مناسبي رو براي اين كار انتخاب كردين.
براي كارت گرافيكي سراغ كارت گرافيكي مختص به اين كار رو پيشنهاد مي‌دم كه حتي 480 به صورت 4 SLI هم در كاربردي كه داريد به گرد پاش نمي‌رسه!
سيستم پيشنهادي من به اين شرح هست:
MB: ASUS P6T i7 260
CPU: i7 930 340
VGA: PNY Quadro FX3800 1.600
RAM: 2 * (Corsair Dominator 1600MHz 3*2GIG) 270*2
HDD1 : Patriot Zephyre 500 GB SSD 200
HDD1 : Samsung F3 1TB 95
POWER:Green GP885 180
CASE: GREEN INFINITY
به خنك كننده آبي هم نيازي نيست.
خنك كننده [FONT=&quot]IFX-14 Intel BP[/FONT] از [FONT=&quot]Thermalright[/FONT] با قيمت 90 تومن رو پيشنهاد مي‌دم.
جمع كل= 3.430 هزار تومن.
خريد پردازنده 980 تنها خرج اضافه هست. اما در صورت كسري احتمالي كارت گرافيك FX3800 همه موارد رو جبران مي‌كنه و جاي هيچ‌گونه نگراني نيست.
خیلی ممنونم از جواب کاملتون...فقط 2 ،3 تا سوال دیگه هم داشتم...یکی اینکه من شنیدم که برای کار 3dmax سی پی یو خیلی مهمه....اینکه قسمت اصلی رو به کارت گرافیک دادین چه جوریه؟ ودیگه اینکه این قیمت ها رو از کجا دارین؟ یعنی از سایت خاصی هستش؟ چون من مشهد هستم فکر نکنم این کارت گرافیک پیدا بشه اینجا....اگه جای خاصی میشناسید تو تهران یا سایت خاصی که قیمتها رو از توش در آوردین ممنون میشم بگین....
یه سوال دیگه هم داشتم...این جریان کارتهای pny رو هم اگه میشه یه توضیحی بدین...چون من هم که مشخصاتشون رو میدیدم مثلا تکنولوژی پایینتری نسبت بهradeon 5970 یا gtx480 ساپورت میکرد مثل ی directx 10 .....ولی قیمتهاش بالاتر بود...اگه میشه در این رابطه هم توضیح بدین....ممنون

خیلی ممنونم از جواب کاملتون...فقط 2 ،3 تا سوال دیگه هم داشتم...یکی اینکه من شنیدم که برای کار 3dmax سی پی یو خیلی مهمه....اینکه قسمت اصلی رو به کارت گرافیک دادین چه جوریه؟ ودیگه اینکه این قیمت ها رو از کجا دارین؟ یعنی از سایت خاصی هستش؟ چون من مشهد هستم فکر نکنم این کارت گرافیک پیدا بشه اینجا....اگه جای خاصی میشناسید تو تهران یا سایت خاصی که قیمتها رو از توش در آوردین ممنون میشم بگین....
یه سوال دیگه هم داشتم...این جریان کارتهای pny رو هم اگه میشه یه توضیحی بدین...چون من هم که مشخصاتشون رو میدیدم مثلا تکنولوژی پایینتری نسبت بهradeon 5970 یا gtx480 ساپورت میکرد مثل ی directx 10 .....ولی قیمتهاش بالاتر بود...اگه میشه در این رابطه هم توضیح بدین....ممنون
اون پردازنده كه معرفي كرذم بسيار پرقدرت هست و براي سيستم‌هاي سرور هم استفاده مي‌شه، چندان اون پردازنده رو دست كم نگيريد. پردازنده 930 چهار هسته داره اما توانايي اجراي دو دستورالعمل همزمان رو داره كه موجب مي‌شه اين پردازنده 8 هسته‌اي بشه.
اين كارت گرافيك از سري كوآدرو انويديا هست كه مختص انيميشن‌ سازي و كارهاي گرافيكي هست. و از رابطهاي OpenGL و OpenCL هم علاوه بر دايركس پشتيباني مي‌كنه كه باعث سرعت بسيار بالاي اين كارت در پردازش‌هاي ذكر شده مي‌شه.

من قيمت‌ها رو از فروشنده‌ها گرفتم. سايتي هست كه براي شما در پيغام خصوصي آدرسش رو ارسال مي‌كنم.

برند اون كارت PNY هست. مثل ساير برندها(اسوس، گيگابايت و...) كه قطعات توليد مي‌كنند. PNY هم به اين دليل پيشنهاد دادم كه اين سري كارتها به صورت گسترده از برند PNY توزيع شدن.
دليل قيمت بالا رو هم گفتم كه اين كارت مختص كارهاي گرافيكي و كار با 3dmax و به طور كلي برنامه‌هاي گرافيكي سنگين توليد شده و از رابطهاي OpenGL و OpenCL پشتيباني مي‌كنه. اون دو كارت 5970 و 480 بعد از توليد كارت FX3800 توليد شدن و زماني كه اين كارت توليد شده دايركس 11 هنوز عرضه نشده بود.

سلام...منم میخواستم یه کیس ببندم برای 3dmax در حد 3500000 تومن....منتها چون خیلی اطلاعات ندارم میخواستم دوستان منو راهنمایی کنند...خودم شنیدم cpu و ram بیشتری میخواد....به نظرم اومد 980x بگیرم با 3تا 4 گیگ تریپل با باس 1600.....فکر کنم برای سیستم خنک کننده اش هم باید از این سیستم های مایع بذارم....اگه دوستان لطف کنن و یه کیس در همین حدود قیمت با مخلفاتش پیشنهاد بدن ممنون میشم....

بله،برای 3DMAX مهمترین قطعه CPU هست و هر چه قدر سریعتر باشه کار پردازش هم سریعتره و نسبت یک به یک دارن،بنابراین سیستم دو سوکتی زیر پیشنهاد میشه:

CPU:2X INTEL XEON E5506
RAM:3*4GB KINGESTON DDR3 1333 ECC
M/B:ASUS Z8NA-D6/Intel Server Board S5500BC
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
HDD:2XSEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W SEASONIC 80+
CASE:ANTEC NINEHUNDRED

این سیستم یه سیستم سرور/Workstation جرفه ای هست،بنابراین به خنک کننده ی گرون قیمت هم احتیاج نداره و سرعتش هم با وجود 16 واحد پردازش همزمان با یه CPU ی 930 و حتی 980 قابل قیاس نیست.
احتیاجی هم به کارت گرافیک گرون قیمت نیست مگر اینکه بعدا بخوای یه کارت Quadro روی سیستم بندازی.

بله،برای 3DMAX مهمترین قطعه CPU هست و هر چه قدر سریعتر باشه کار پردازش هم سریعتره و نسبت یک به یک دارن،بنابراین سیستم دو سوکتی زیر پیشنهاد میشه:

CPU:2X INTEL XEON E5506
RAM:3*4GB KINGESTON DDR3 1333 ECC
M/B:ASUS Z8NA-D6/Intel Server Board S5500BC
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
HDD:2XSEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W SEASONIC 80+
CASE:ANTEC NINEHUNDRED

این سیستم یه سیستم سرور/Workstation جرفه ای هست،بنابراین به خنک کننده ی گرون قیمت هم احتیاج نداره و سرعتش هم با وجود 16 واحد پردازش همزمان با یه CPU ی 930 و حتی 980 قابل قیاس نیست.
احتیاجی هم به کارت گرافیک گرون قیمت نیست مگر اینکه بعدا بخوای یه کارت Quadro روی سیستم بندازی.
با تشکر از شما و lords بالاخره من نفهمیدم که قسمت اصلی پول رو روی کارت گرافیک بذارم یا روی سی پی یو ...چون شما نظرتون با دوستمون فرق میکرد...اون مطلبی هم که lords داد برای مقایسه دو سری کارتهای گرافیک ati و nvidia بود...اگه میشه سنگاتون رو از هم وابکنید:d:x نتیجه اش رو بگید....ممنون....یه سوال دیگه هم داشتم...توی این سایتی که دوستمون داد مثلا قیمت کارت گرافیک توی ایران میشه Quadro fx3800 برابر 1600000 تومن در صورتی که اگه از اینجا ببینید
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133271
قیمت 850000 تومن میشه....خودم قبلا یکی دو تا سایت هم پیدا کردم مثل http://www.original4u.com/
که میتونی لینک خریدت رو بدی و اونا برات خرید میکنن البته اول بهت میگن که قیمت خرید از سایتهای خارجی و وارد کردنش چقدر در میاد....من چند مورد رو بهشون لینک دادم و دیدم قیمت قطعات به طور متوسط حدود 150000 تومن میاد روش....یعنی قیمت این کارت گرافیک با خریدش از اون سایت و تحویلش حدود 1 میلیون تومن میشه که نسبت به خرید داخلی که 1600000 میشد خیلی به صرفه است....یه توضیحی هم اگه میشه بدین چون ممکنه یه سری از معایب این کار رو ندونم...خودم که به نظرم از نظر گارانتی ممکنه مسئله ای دار بشه ( که البته برای گارانتی جنس داخلی هم زیاد مطمئن نیستم) و یکی دیگه که رفتم با این شرکت زنگ زدم و سایتشون دیدم...دفتر کار دارن و خلاصه به نظر درست میاد....اگه میشه شما هم یه راهنمایی بکنین
و دیگه اینکه یه توضیحی درباره cpu های سرور و mainboard اونا و اینکه چرا رم با باس 1600 رو ساپورت نمیکنن و تفاوت مثلا همین cpu که شما گفتین با 980x هم میشه بدین چون فکر کردم این 4 هسته ایه و اون 6 هسته ای... ( کلا من چون خیلی حالیم نمیشه :((;;) بگین چه فرقایی دارن) با تشکر...ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی چون میخوام یه سیستمی بگیرم که برای چند سال کار کنه نمیخوام چیزی از قلم بیفته....با تشکر

با تشکر از شما و lords بالاخره من نفهمیدم که قسمت اصلی پول رو روی کارت گرافیک بذارم یا روی سی پی یو ...چون شما نظرتون با دوستمون فرق میکرد...اون مطلبی هم که lords داد برای مقایسه دو سری کارتهای گرافیک ati و nvidia بود...اگه میشه سنگاتون رو از هم وابکنید:d:x نتیجه اش رو بگید....ممنون....یه سوال دیگه هم داشتم...توی این سایتی که دوستمون داد مثلا قیمت کارت گرافیک توی ایران میشه Quadro fx3800 برابر 1600000 تومن در صورتی که اگه از اینجا ببینید
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133271
قیمت 850000 تومن میشه....خودم قبلا یکی دو تا سایت هم پیدا کردم مثل http://www.original4u.com/
که میتونی لینک خریدت رو بدی و اونا برات خرید میکنن البته اول بهت میگن که قیمت خرید از سایتهای خارجی و وارد کردنش چقدر در میاد....من چند مورد رو بهشون لینک دادم و دیدم قیمت قطعات به طور متوسط حدود 150000 تومن میاد روش....یعنی قیمت این کارت گرافیک با خریدش از اون سایت و تحویلش حدود 1 میلیون تومن میشه که نسبت به خرید داخلی که 1600000 میشد خیلی به صرفه است....یه توضیحی هم اگه میشه بدین چون ممکنه یه سری از معایب این کار رو ندونم...خودم که به نظرم از نظر گارانتی ممکنه مسئله ای دار بشه ( که البته برای گارانتی جنس داخلی هم زیاد مطمئن نیستم) و یکی دیگه که رفتم با این شرکت زنگ زدم و سایتشون دیدم...دفتر کار دارن و خلاصه به نظر درست میاد....اگه میشه شما هم یه راهنمایی بکنین
و دیگه اینکه یه توضیحی درباره cpu های سرور و mainboard اونا و اینکه چرا رم با باس 1600 رو ساپورت نمیکنن و تفاوت مثلا همین cpu که شما گفتین با 980x هم میشه بدین چون فکر کردم این 4 هسته ایه و اون 6 هسته ای... ( کلا من چون خیلی حالیم نمیشه :((;;) بگین چه فرقایی دارن) با تشکر...ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی چون میخوام یه سیستمی بگیرم که برای چند سال کار کنه نمیخوام چیزی از قلم بیفته....با تشکر
همونطور که گفتم بهتره پولت رو برای CPU خرج کنی،همون قطعاتی که گفتم
کارت گرافیک شما(حالا چه GTX باشه و چه QUADRO) هیچ نقشی در زمان رندر و اتمام نهایی Scene شما توی 3DMAX نداره و اونجا فقط CPU هست که کار پردازش رو بر عهده داره،بنابراین اولویت با همون مادربرد دو پردازنده ای هست و بعد با 980X
قبلا هم توی همین تاپیک تذکر داده بودم که کارتای گرافیک QUADRO/FIRE GL فقط کار نمایش Preview ها و پیش نمایش های داخل نرم افزار در هنگام کار رو سرعت می بخشن و نه پردازش نهایی رو،اما دوستانی که تجربه ی کار با برنامه های سه بعدی رو ندارن اینا رو با هم اشتباه می گیرن.

بنابراین خرید کارت QUADRO برای کسانی که می خوان بعد از اطمینان از داشتن CPU ی سریع هنگام کار با صحنه ها هم چند فریم بیشتر و اجرای نرم تری بگیرن توصیه میشه،فک می کنم توضیحات روشن باشه.
با خرید قطعه از اون سایتها هم باید قید گارانتی قطعات گرون قیمتت رو بزنی

پردازنده ها و مادربردهای سرور هم تفاوتشون با قطعات معمولی در اینه که میشه چند تا از اون CPU ها رو روی یه مادربرد در کنار هم قرار داد در حالی که با CPU های معمولی نمیشه این کار رو کرد.

سلام دوباره به همه . استادان اهل فن من بنا بر توصیه شما قراره برم یه Gigabyte GA-M52L-S 3 و Cpu am3 440 3.0 بگیرم فقط چند تا سوال دیگه قبل از خرید . یکی اینکه هارد 500 سی گیت 7200 rpm و 16 مگ بافر هست یا نه؟ در ضمن چون ممکنه رم patriot 2*2 ddr2 800 گیرم نیاد مدل های 2*2 ddr2 800 مارک های ژل یا ocz اگه بگیرم خوبه یا نه؟ کارت گرافیک هم که گفته بودین 250GTs با قيمت 145 تومن میشه بگید کودوم مارک و مدل منظورتونه؟ اگه امکان داره تو همین مرز 150 یه کارت خوب معرفی کنید(مدل و مارکش منظورم هست چون از کارت های هر شرک core clock و Memory clock مختلفی دارند) در اخر هم یه مانیتور lcd یا led (به جز مارک LG ) تو مرز 250 تومن (+-20) معرفی کنید حالا 20 یا 22 باشه فرقی نداره ترجیحا 1080p ساپورت کنه. در ضمن یه سوال دیگه الان اگه من با این مشخصات pc که میخوام رو هم کنم رزولوشن تصویر رو تو ویندوز بزارم 1920*1080 بعدش تو بازیه Starcraft 2 میتونم با تنضیمات high و رزولوشن 1080 بازی کنم؟ اگه کم بیاره بخوام رزولوشن رو کم کنم رو چه رزولوشنی تصویر واید خوب میده؟ مرسی

سلام دوباره به همه . استادان اهل فن من بنا بر توصیه شما قراره برم یه Gigabyte GA-M52L-S 3 و Cpu am3 440 3.0 بگیرم فقط چند تا سوال دیگه قبل از خرید . یکی اینکه هارد 500 سی گیت 7200 rpm و 16 مگ بافر هست یا نه؟ در ضمن چون ممکنه رم patriot 2*2 ddr2 800 گیرم نیاد مدل های 2*2 ddr2 800 مارک های ژل یا ocz اگه بگیرم خوبه یا نه؟ کارت گرافیک هم که گفته بودین 250GTs با قيمت 145 تومن میشه بگید کودوم مارک و مدل منظورتونه؟ اگه امکان داره تو همین مرز 150 یه کارت خوب معرفی کنید(مدل و مارکش منظورم هست چون از کارت های هر شرک core clock و Memory clock مختلفی دارند) در اخر هم یه مانیتور lcd یا led (به جز مارک LG ) تو مرز 250 تومن (+-20) معرفی کنید حالا 20 یا 22 باشه فرقی نداره ترجیحا 1080p ساپورت کنه. در ضمن یه سوال دیگه الان اگه من با این مشخصات pc که میخوام رو هم کنم رزولوشن تصویر رو تو ویندوز بزارم 1920*1080 بعدش تو بازیه Starcraft 2 میتونم با تنضیمات high و رزولوشن 1080 بازی کنم؟ اگه کم بیاره بخوام رزولوشن رو کم کنم رو چه رزولوشنی تصویر واید خوب میده؟ مرسی
سلام دوست عزيز
هارد 32 مگ بافر هست.
مشكلي نيست، حافظه از مدلهاي ديگه بگيرين. فقط كينگ مكس نگيرين.
كارت گرافيك از برند زوتاك
در مرز 150 تومن كه همون كارت 250 هست. كمي پايينتر مدل 4770HD هست از برند سافاير با قيمت 130 تومن.
مانيتور رو من ASUS VH232T پيشنهاد مي‌دم با قيمت 260 تومن كه 23 اينچ هم هست.
احتمالا توي بازي استار كرفت با رزولوشن 1080p به مشكل برنمي‌خوريد. اما كمتر 1440*900 براي وايد خوب هست. كمتر از اين هم 1280 * 1024

شما با این سیستم و تنظیمات High و حتی Ultra می تونی با فریم بالای 30 و بدون مشکل Starcraft II رو بازی کنی،اما با کارت پایینتر از این ممکنه توی بازی فریم کمتر و Lag داشته باشی

اینجا می تونی سرعت کارتای مختلف رو توی این بازی ببینی(کارت GTS 250 توی این بازی معادل 4870 راندمان میده)

مرسی از اقای لرد و فرشاد بابت راهنمایی . فقط یه موضوع این مانیتوری که معرفی کردین از ایسوس همه چیش خوبه ولی به نصبت بعضی از مدل های دیگه خود ایسوس مشخصات کم تری داره این مدلی که گفتین اسپیکر هم داره که فکر نمیکنم لازم باشه در ضمن کنتراست 20000 و 5ms هست این در حالیه که مدل ms226h دارای مشخصات با لاتری هست که البته مشکل stability داره رو میز و یه سری ایراد در ویندوز سون . فقط میخواستم ببینم علتی که این مانیتور رو پیشنهاد دادید چی هست. مرسی

یه مانیتور میخوام که:
1-نهایتا 300 تومن باشه
2-ریسپانس تایم خوبی داشته باشه
3-اگه ممکنه واید نباشه
4-نوزده اینچ باشه
5-سامسونگ باشه

آخرین ویرایش:
شما که همه رو گفتی مدلشم خودت انتخاب میکردی دیگه نیازی به مشاوره نبود ! :d
در کل مانیتور بالای "15 که واید نباشه به شدت نایابه (بهتر بگم اصلا نیست) تا 300 هم اکثر مانیتورا بالای "20 هستن حالا شما بگو با بالاتر از 19 مشکلی داری یا نه.
در کل تا "20 میتونی p20700 رو در نظر بگیری.(تو مایه های 210 تومن هستش)

این پست رو توی تاپیک "خارج از تاپیک" زده بودم،کسی نمیدونست،یکی فقط گفت که اینجا بپرسم،ممنون میشم راهنمایی کنید! :d

یه چند تا سوال در مورد هارد های اکسترنال! :d

توی هارد های Seagate فرق این مدل هارد ها با هم چیه؟
Seagate 1TB Expansion Portable 175
Seagate 1TB Expansion External 89
Seagate 1TB FreeAgent Desk 92
Seagate 1TB FreeAgent Go 180
Seagate 2TB FreaAgent Desk 184

(قیمت ها رو جلوشون نوشتم!)
مثلا فرق این Expansion Portable با Expansion External چیه،با توجه به اینکه هر دو 1 ترا هستن ولی نزدیک 90 تومن اختلاف قیمت دارن؟! :-??
یا فرق desk با Go چیه؟ Go یک ترا با Desk دو ترا تقریبا هم قیمت هستن ولی 1 ترا تفاوت دارن!! چه ویژگی داره که یکی حاضر بشه به خاطرش 100 تومن بیشتر بده و از 1 ترا هم بیخیال بشه؟!

توی هارد های Western Digital:
WD 1TB My Book Essential 101
WD 1TB My Book World Edition Netwrok 238
WD 1TB My Passport Essential SE 192
WD 2TB My Book World Edition II 414
WD 2TB My Book Essential 195

واسه این هارد ها هم اگر توضیح بدین ممنون میشم،مثل بالا دیگه! :d تفاوت های خیلی زیادی دارن! (My book edition 2TB با My Book Essential مثلا! چرا اینقدر تفاوت قیمت آخه؟؟؟)

اگر هم راهنمایی کنین من یه هارد بخرم ممنون میشم، از نظر برند منظورمه. الان خودم یه Transcend 250GB دارم ولی خیلی کمه واسه کاره من! :-" حداقل 1TB باشه...

خیلی ممنون :)

پ.ن. قیمت ها بروز نیستن،حدودیه...

اینجا می تونی سرعت کارتای مختلف رو توی این بازی ببینی(کارت GTS 250 توی این بازی معادل 4870 راندمان میده)
wtf??? این چجوریه 4890 تو این بازی همش کم تر از 5750 فریم داده!!!لعنت به من که 5750 دادم رفت به جاش یه 4890 گرفتم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or