شما با این سیستم و تنظیمات High و حتی Ultra می تونی با فریم بالای 30 و بدون مشکل Starcraft II رو بازی کنی،اما با کارت پایینتر از این ممکنه توی بازی فریم کمتر و Lag داشته باشیسلام دوباره به همه . استادان اهل فن من بنا بر توصیه شما قراره برم یه Gigabyte GA-M52L-S 3 و Cpu am3 440 3.0 بگیرم فقط چند تا سوال دیگه قبل از خرید . یکی اینکه هارد 500 سی گیت 7200 rpm و 16 مگ بافر هست یا نه؟ در ضمن چون ممکنه رم patriot 2*2 ddr2 800 گیرم نیاد مدل های 2*2 ddr2 800 مارک های ژل یا ocz اگه بگیرم خوبه یا نه؟ کارت گرافیک هم که گفته بودین 250GTs با قيمت 145 تومن میشه بگید کودوم مارک و مدل منظورتونه؟ اگه امکان داره تو همین مرز 150 یه کارت خوب معرفی کنید(مدل و مارکش منظورم هست چون از کارت های هر شرک core clock و Memory clock مختلفی دارند) در اخر هم یه مانیتور lcd یا led (به جز مارک LG ) تو مرز 250 تومن (+-20) معرفی کنید حالا 20 یا 22 باشه فرقی نداره ترجیحا 1080p ساپورت کنه. در ضمن یه سوال دیگه الان اگه من با این مشخصات pc که میخوام رو هم کنم رزولوشن تصویر رو تو ویندوز بزارم 1920*1080 بعدش تو بازیه Starcraft 2 میتونم با تنضیمات high و رزولوشن 1080 بازی کنم؟ اگه کم بیاره بخوام رزولوشن رو کم کنم رو چه رزولوشنی تصویر واید خوب میده؟ مرسی
اینجا می تونی سرعت کارتای مختلف رو توی این بازی ببینی(کارت GTS 250 توی این بازی معادل 4870 راندمان میده)

حداقل 1TB باشه...