لذت killzone 3 برای همه قابل دسترس است!

SaDrA-HhH

Loyal Member
killzone-3.jpg

لذت killzone 3 برای همه قابل دسترس است!

dan nunn از گوريلا به VG247 گفته است: تجربه مالتي پلير اين بازی برای کاربران 2D هم اندازه 3D لذت بخش است!

و همچنين ميگويد پشتيبانی از move تأثيری روی gameplay بازی نميگزارد .

ادامه ميدهد: در کل اگر شما ميخوايد ميتوانيد از MOVE استفاده کنيد ! وقتی شما يک وسيله جديد داريد بايد آن را امتحان کنيد! امّا اگر با sixaxis راحت هستيد با همان کار کنيد!

قضيه سه بعدی هم فرقی در کارايی محصول فرقی ايجاد نميکند و در واقع ما هيچ چيز را فدای اين مسئله نميکنيم!

شما چه به صورت 3D بازی کنيد چه معمولی فرقی در گيم پلی ايجاد نميشود!

• Like
Reactions: ar22
کنترل بازی با Move به نمایش گذاشته شده. من خودم ندیدم اما همه سایت های خبری میگن کاملا بدون تاخیر بوده و یک کنترل کاملا 1 به 1 تحویل دادن! واقعا باید به GG تبریک گفت.

کنترل بازی با Move به نمایش گذاشته شده. من خودم ندیدم اما همه سایت های خبری میگن کاملا بدون تاخیر بوده و یک کنترل کاملا 1 به 1 تحویل دادن! واقعا باید به GG تبریک گفت.
من دموش رو دیدم ماکان. واقعا از لحاظ تاخیر و این حرف ها عالی هست و مشکلی نداره. من به نظرم تنها مشکل سخت شدن بازی و عدم هماهنگ بود که البته آدم باید تو دست خودش باشه چون ممکنه این مشکل پیش نیاد اصلا

من خودم ندیدم و نمیتونم نظر بدم اما سایت هایی که میزنم فقط تعریف بوده. اکثرا میگن کنترل بازی با Move خیلی راحت و جذاب بوده و که خوب بیشتر انها هم از روی تریلر نظر میدن!

به قول خودت باید این مورد رو حتما آدم از نزدیک تجربه کنه و از روی تریلر نمیشه فهمید کنترل بازی واقعا چه حسی داره.

من خودم ندیدم و نمیتونم نظر بدم اما سایت هایی که میزنم فقط تعریف بوده. اکثرا میگن کنترل بازی با Move خیلی راحت و جذاب بوده و که خوب بیشتر انها هم از روی تریلر نظر میدن!

به قول خودت باید این مورد رو حتما آدم از نزدیک تجربه کنه و از روی تریلر نمیشه فهمید کنترل بازی واقعا چه حسی داره.
ببین sorcery رو نمی دونم تریلرهای GCـش رو دیدی یا نه. اگه دیده باشی نشون میده که تو یک دست پسر بچه move هست و تو دست دیگه اون کنترل بازی که برای حرکت دادن شخصیت بازی لازمه. این کار به نظر من خیلی خیلی سخت و از جذابیت کار کم می کنه. اما نکته مثبت نحوه خوردن معجون ها، میکس کردن اونا، نحوه اجرای جادوها و ... هست که جالب بود.

فکر می کنم توی KZ3 هم همین قضیه باشه که اگه این جوری باشه به نظرم یکی سخت میشه و من ترجیح میدم از خود دسته استفاده کنم. البته بازم میگم تا خودمون از نزدیک امتحان نکنیم نمیشه حرف قاطع و صحیحی رو زد.

ببین sorcery رو نمی دونم تریلرهای GCـش رو دیدی یا نه. اگه دیده باشی نشون میده که تو یک دست پسر بچه move هست و تو دست دیگه اون کنترل بازی که برای حرکت دادن شخصیت بازی لازمه. این کار به نظر من خیلی خیلی سخت و از جذابیت کار کم می کنه. اما نکته مثبت نحوه خوردن معجون ها، میکس کردن اونا، نحوه اجرای جادوها و ... هست که جالب بود.

فکر می کنم توی KZ3 هم همین قضیه باشه که اگه این جوری باشه به نظرم یکی سخت میشه و من ترجیح میدم از خود دسته استفاده کنم. البته بازم میگم تا خودمون از نزدیک امتحان نکنیم نمیشه حرف قاطع و صحیحی رو زد.

باید تفنګش هم بخری...
این جوری به نظرمن هم بازی سخت می شه!!!
من هم باید از نزدیک امتحان کنم تا نظر بدم اما له نظرم با تفنګ خیلی راحت می شه!!

برعکس من فکر میکنم با ان دسته خیلی راحت تر میشه بازی کرد! خیلی راحت خود دستهر و توی دستت میگیری و حرکت رو کنترل میکنی، با ان یکی دستت هم Move رو تکنون میدی و با جا به جایی ان هدف رو میچرخونی و راحت شلیک میکنی!

توی Sorcery هم همینطور! طرف خیلی راحت با دسته کارکتر رو جابه جا میکرد و با خود Move طلسم میکرد!:دی

بعد برهان تنها با خود Move که نمیشه بازی کرد!

یه عنوان زیبای دیگه:))
ترجمه مناسب عنوان خبر:
Guerrila: تجربه مالتی پلیر KillZone 3 با نمایشگر های دو بعدی و سه بعدی تقریبا یکسان خواهد بود

نمکدون!

بالاخره هر کاری بکنن بازم اوّلش براتون سخت به نظر ميرسه ولی بعد يه مدت عادت ميکنيد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or