شایعه معرفی Mass Effect 1&2 برای کنسول PS3 در کنفرانس خبری EA یا Sony!!

Cloud Strife

Loyal Member
باز هم به شروع یک نمایشگاه بزرگ نزدیک شده و بازار شایعات داغ شده است! اینبار شایعات و اخبار تایید نشده مختلف بازی Mass Effect را هدف گرفته‌اند! به گفته کاربری در فروم‌های NepGAF او مدعی است اطلاعات محرمانه‌ای را در اختیار دارد که مبنی بر آن‌ها در کنفرانس خبری شرکت EA و یا به احتمال فراوان شرکت Sony بالاخره نسخه PS3 بازی Mass Effect با نام Mass Effect: Genesis که در واقع شمال دوشماره اول بازی است، معرفی خواهد شد.

هنوز صحت و سقم این شایعه از سوی EA و یا Sony تایید و یا تکذیب نشده است. باید تا شروع و کنفرانس خبری این دو شرکت انتظار کشید تا دید چه اتفاقی خواهد افتاد.

وقتی نسخه دو بازی بیاد به احتمال خیلی خیلی زیاد نسخه 3 بازی هم میاد. ولی فکر نکنم این شماره دویی که میدن دقیقا مثل 360 باشه
فکر کنم تمام DLC های بازی رو هم روش عرضه کنن.چون بازی خالی نمیشه که
نه خیر جناب، پست های گذشته من در مورد این بازی موجوده میتونید جستجو کنید و بخونید.
انشاا... هر وقت بی کار شدیم،میریم میگردیم.انشاا..................................................................................................................................................................................................................................................................................

ماکان چرا دور برمیداری؟:دی کسی به اون صورت چیزی نگفت که! این در مقابل ده ها بازی که از اونطرف مولتی شدن خیلی به چشم نمیاد:دی من هم مطمئن بودم مولتی میشه بالاخره، از پست صفحه اولم هم مشخص بود. بازی که Third Partyـیه و فروش خیلی نجومی هم نداشته (در حد 2-2.5 میلیون بوده فکر کنم). خُب معلومه رو PS3 هم کلی سود داره واسه EA :دی

فقط من نفهمیدم، چرا شماره اولش رو ندادن! یه حالت کالکشن عرضه میکردن خیلی بهتر بود، فروش خیلی بیشتری هم میکرد.:thinking:

دیگه 3 سالی میشه از release ش گذشته.شماره دومش گرافیکش بالاتره و هم جدیدتره.شایدم چون ناشر نسخه 360ش ماکرو هست نتونستن بیارنش رو ps3.البته نسخه pc قسمت اولش ناشرش EA بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or