5 بازی که هرگز روشنی را به چشم نخواهند دید!

Quantic Dream

کاربر سایت
بسمه تعالی

top5gamesneverfeature-630x218.jpg

مقدمه
به طور معمول هنگامی که یک بازی از قسمت پردازش و ساخت خارج نمیشود ، حتما یک دلیل منطقی در پشت این مساله نهفته است. دلایلی همچون عدم علاقه ، کمبود بودجه ، بسته شدن استودیوی سارنده و ...
متاسفانه بسیاری از بازی ها نمیتوانند موفقیت چندانی کسب کنند و این اتفاق یک اتفاق رایج و معمول است.
این مایه خوشحالیست که برخی از استودیو ها از دادن خسارت بیشتر برای ارائه یک بازی که با استاندارد های روز هماهنگ نیست دست میکشند ، با این وجود بازی های شایسته و زیبایی وجود دارند که ارزش رها شدن و ارائه شدن به بازار را دارند اما تهیه کننده و ناشر بازی به دلایلی از انجام این کار امنتناع می کنند.
در این مقاله 5 بازی بزرگ معرفی خواهند شد که میتوانستند به موفقیت چشم گیری دست بیابند بشرط اینکه در تاریخ مشخصی عرضه می شدند!

thrillkill_front.jpg

Thrill Kill
بازی ای که قرار بود سری Mortal Kombat را از لحاظ خشونت زیر سوال ببرد در حدی که کسی نتواند تصور آن را بکند! Thrill Kill یک بازی مبارزه ای سه بعدی بود که قرار بود خشونت و خونریزی را سرلوحه گیم پلی اش قرار دهد در حالی که یک بخش مبارزه 4 نفره را که بر پایه ضربات نزدیک و مبارزه با سلاح بنا شده بود معرفی میکرد. بازی دچار هایپ و بزرگنمایی شد و در بیشتر محافل جنجالی بزرگ به پا کرد ، این جنجال و هیاهو برای این بازی ارزشمند گران تمام شد و بازی چند روز قبل از عرضه کنسل شد. همچنین سایت ESRB به این بازی درجه سنیAdul.t Only داد و بجرات میتوان گفت که این بازی تنها عنوانی است که فقط بدلیل خشونت بیش از حد این درجه سنی را به خود اختصاص داد(شاید دلیل کنسل شدن بازی هم همین بود.) بعد ها یک نسخه Leak شده از بازی توسط برخی افراد تیم سازنده بر روی اینترنت قرار گرفت.
تعدادی اسکرین شات از این بازی خشن:

rqe83c29x9ev2a5suf81.gif

db92d6vyn6j18vafjyb.jpg

Shenmue III
اینکه بازی Shenmue III در این لیست حضور دارد واقعا ناراحت کننده است و قلب تمامی طرفداران این سری را میشکند ، شماره سوم باید بعنوان خاتمه دهنده داستانی که اکنون ناتمام مانده وارد میشد و آن را در اوج به پایان میرساند. پروژه بلند پروازانه و جاه طلبانه Yu Suzuki اولین بار بر روی DreamCast آغاز شد و پس از مدت کوتاهی طرفدارن زیادی بر روی کنسول محبوب شرکت سگا بدست آورد. متاسفانه بدلیل بی توجهی و کم علاقگی مصرف کنندگان به شماره دوم(که بر روی XBOX عرضه شد) و هزینه سرسام آور ساخت بازی ، شماره سوم این بازی هرگز توسط سگا انتشار نیافت. اما حداقل ما 4 عنوان از سری Yakuza در اختیار داریم.... درست است؟!(شکلک تیکه انداختن به شرکت سگا)

rqe83c29x9ev2a5suf81.gif

k24stfb24fk73n9rnc.jpg

Star Fox 2
بازی برای انتشار در اواخر عمر کنسول Snes شرکت نینتندو تایید شده بود و این بازی میتوانست در این روز های پایانی جهش بزرگی را در این کنسول 16 بیتی فوق العاده محبوب بوجود بیاورد. اما متاسفانه استارت شروع ساخت بازی دیر زده شد و تعدادی از مسئولان نینتندو پیش بینی کردند که ممکن است این بازی گوی سبقت را از نسخه N64 این بازی برباید و برای همین عرضه آن را کنسل کردند(بازی حتی باکس شات رسمی هم داشت) با وجود اینکه بازی بسیار عالی ساخته شده بود. باید منتظر بود و دید آیا نینتندو قصد دارد که نسخه دوم این بازی را بعنوان یک بازی کوچک بر روی کنسول های Wii و DS عرضه کند یا خیر؟!

rqe83c29x9ev2a5suf81.gif

pby5g1sbzten4re6hns.jpg

WarCraft Adventures:Lord Of The Clans
یک بازی ماجراجویی اشاره و کلیک(Adventure) که قرار بود در دنیای بزرگ WarCraft اتفاق بیافتد بازی دیگریست که هیچ وقت رنگ این دنیا را به چشم خود ندید. این بازی قرار بود المان های دنیای وارکرافت را با انیمیشن این سری درآمیزد و لیستی از با تجربه ترین بازیگران برای دوبله آن انتخاب شده بود. این بازی میتوانست باعث پیشرفت بزرگی در سبک Adventure در زمان خود شود(سبکی که در آغاز بسیار مورد توجه بود اما امروزه از محبوبیت آن کاسته شده) اما حتی تنوانست از مسیر ساخت و توسعه بیرون بیاید در حالی که اعلام شده بود که بازی در آخرین مراحل ساخت قرار دارد.بعد از آن تعدادی از مردم گزارش دادند که نسخه نهایی را توانسته اند بر روی برخی از سایت های Torrent پیدا کنند!

rqe83c29x9ev2a5suf81.gif

qlm6o2d51tqtjlwzlahb.jpg

StarCraft:Ghost
این بازی یکی از بزرگترین بازی های این لیست به حساب می آید ، بازی در نمایشگاه E3 بصورت قابل بازی در اختیار علاقه مندان قرار گرفت و نمایش های باشکوهی از آن در E3 انجام شد و هواداران بی صبر و مشتاق این سری منتظر اطلاعات بیشتر و مهم تر از این بازی اکشن مخفی کاری(Action/Stealth) بودند ، بازی قرار بود بر روی PC و کنسول های PS2 ، Xbox و Game Cube عرضه شود اما این اتفاق هرگز رقم نخورد. حتی بلیزارد در هیچ محفلی خبری از کنسل شدن بازی نداد و هیچ خبر دیگری در زمینه تکمیل مراحل ساخت بازی داده نشد(شاید دلیلش این بود که بلیزارد خود را برای ساخت بازی های کنسولی ناتوان میدانست!) بسیاری از وبسایت های بازی در پروفایل بازی آن را کنسل شده اعلام کردند.
اسکرین هایی از نمایش بازی در E3 و گیم پلی بازی:

rqe83c29x9ev2a5suf81.gif

kbmr0s92n70luzrqef5u.jpg

DUKE NUKEM For Ever
پدربزرگ تمام بازی های ناپدید شده ، Duke Nukem Forever تبدیل به یک جک بزرگ شد نه تنها بخاطر نام کنایه آمیزش(زیرا بطور ناخواسته یادآور زمان ساخت پایان ناپذیر بازی بود!) متاسفانه بازی با مشکلات فراوانانی استارت خورد و با ورشکست شدن شرکت سازنده بازی(3D Realms) این بازی نیز دچار شکست شد. با این وجود شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه 2K Games قصد دارد با بگارگیری تیم GearBox ساخت بازی را به اتمام برساند و آن را در ماه سپتامبر یا اکتبر عرضه کند.
اسکرین شات هایی از این بازی:

سخن نویسنده(Shang Tsung): امیدوارم این مطلب مفید بوده به اطلاعات شما افزوده باشد ، در پایان اگر از این مقاله خوشتان آمده از دادن نظر دریغ نفرمایید.

اقا یاشار کارت درسته
فقط میخوام بدونم starcraft و سبک stealth ؟ :-/
مگه عنوان استراتژیک نیست این بازی ؟ :-/
یاشار؟ مطمئنی اشتباه نگرفتی؟:d
StarCraft:Ghost یک بازی سوم شخص شوتر بود که شما در اون در نقش نوا بازی میکردید(که قابلیت های مخفی کاری زیادی داشت و توی نسخه دوم استارکرافت هم حضور موثری داره) این بازی اط لحاظ سبک متفاوت با سری StarCraft بود و قرار بود برای کنسول ها هم عرضه بشه(شاید یکی از دلایل کنسل شدنش هم همین سبک غیر استراتژیکش بود)

یاشار؟ مطمئنی اشتباه نگرفتی؟:d
StarCraft:Ghost یک بازی سوم شخص شوتر بود که شما در اون در نقش نوا بازی میکردید(که قابلیت های مخفی کاری زیادی داشت و توی نسخه دوم استارکرافت هم حضور موثری داره) این بازی اط لحاظ سبک متفاوت با سری StarCraft بود و قرار بود برای کنسول ها هم عرضه بشه(شاید یکی از دلایل کنسل شدنش هم همین سبک غیر استراتژیکش بود)

بابا قاطی کردم ببخشید :دی
اخه نه این که اسمت ماله یکی از شخصیت های کومبته من با اقا یاشار که عشقه کمبته اشتب گرفتم :دی

گفته می شد که Duke Nukem Forever از یه موتور گرافیکی مخصوص استفاده می کنه که تا حالا تو هیچ بازی ای استفاده نشده...واقعا حیف شد که کنسل شد.
ضمنا wardevil رو هم می شد به این 5 بازی اضافه کرد.

اتفاقا به نظرم همون بهتر که نیومد.
تریلر های بازی واقعا نابود بود و به نظرم اگه میومد یک شکست بزرگ برای Blizzard می شد.

من خودمم ناراحت بودم که برای کنسول میاد... ولی هم عاشق بازیش و داستانش بودم و به همین خاطر به شدت منتظرش بودم!
از یه طرف هم Action/Stealth بود که وقتی فکر میکنم همچین سبکی میتونست با همچین داستانی بیاد ولی نیومد خیلی ناراحت میشم!

از بین همشون فقط Shenmue III واقعا حیف شد...امیدوارم بالاخره یه روزی بیاد..:d.. اون starcraft:Ghost هم همون بهتر که نیومده چون فقط اسم این بازی رو یدک میکشید و هیچ نشونه ای از عنوان SC رو نداشت...کلا لکه ی ننگ SC میشد..:d..

بازی Thrill kill رو من دارم ! اما واقعا خشن بود ! واقعا !
(دنلود هم نکرده بودم .! خریده بودم بازی رو ! )
درمورد starcraft هم مطمعنم تو مغازه یکی از دوستام اینو دیدم! البته برای PC ! مطمعنید نیومده ! ؟ چون من مطمعنم که دیدمش ! همش هم جلوی چشمم بود باکسش ! ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or