شایعه سه گانه Splinter Cell و Prince Of Persia به صورت انحصاری برای PS3

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
splinter-cell-trilogy.jpg

امروز سایت Amazon فرانسه بازی Splinter Cell Trilogy رو به صورت انحصاری برای PS3 و با تاریخ عرضه نوامبر 2010 در لیستش قرار داد!بنا بر حدس TheSixthAxis احتمالا Ubisoft قصد عرضه ی بازسازی HD سه نسخه اول رو داره.
همچنین این سایت (آمازون فرانسه) بازی Prince Of Persia Trilogy رو هم اضافه کرده. بازهم فقط برای PS3 !
البته هیچکدوم اینها تایید شده نیستند و فعلا فقط شایعه هستند.

قربون آدم چیز فهم.

بخدا خیلی حال کردم از نوشته هات. بهتره آدم همه جوانب رو در نظر بگیره. مثلا من خودم درسته فن SC هستم اما هیچ وقت MGSرو رد نکردم و حتی پست هام موجوده که همیشه از داستان و بعضی از موارد MGS به عنوان یه شاهکار نام بردم. اما حالا خوب من نتوستم با هسته بازی ارتباط برقرار کنم. از همون شماره اولش عذاب کشیدم وقتی بازی میکردم تا همین شماره 4 ـش.
اما همیشه به خاطر داستانش این سری رو ادامه دادم. حتی به غیر از بازی کلی مقاله میخوندم که از سوراخ سمبه های داستانش سر در بیارم که الان هم به خاطر پیچیدگی زیادش تقریبا یادم رفته :دی حالا دلیل نمیشه بیام بگم گور بابای MGS.

• Like
Reactions: Mojtaba
فردین "SC که گور باباش" به این معنی هست که این سری برای من پشیزی ارزش نداره. نه توهین به بازی هست، نه به طرفداران زیادش! قرار نیست هر کسی از هر بازی خوشش بیاد که!

مشکل ما توی این سایت این هست که هر کسی از هر بازی خوشش میاد انتظار داره همه جلوش دولا راست بشن. مثلا فقط کافی هست یک کلمه اینجا بگی من از بازی Mafia خوشم نمیاد، 500 نفر میریزن سرت که های فلان و بهمان!

پ.ن: بعد به قول صدرا تا زمانی که MGS Collection هست کی میره سراغ SC Collection؟ :دی

ببين فردين کنسولی که بهترين بازی سبک مخفی کاری جزو بازيهای اختصاصيش هست نيازی به بازی دوم اين سبک داره؟

به طور کلی فکر کنم منظور ماکان اين بود که تا وقتی که MGS هست SC حساب نميشه :دی

espionage به معنی مبارزه مخفيانس و tactical espionage action يعنی بازی مبارزه مخفيانه تاکتيکی :دی که کل مفهوم يعنی مخفی کاری! همه جا هم ميگن stealth action نه stealth خالی!

تو ميتونی از اون RPG و اينا استفاده کنی ميتونی نکنی! به طور کلی بازی واسه همه قابل بازيه و مثل نسخه های قبل SC نيست!

اون جعبه و اسلحه و اينا که نميدونم اسنيک کجاش ميکنه يجورايی از اون اغراق هاييه که تو همه چيز ژاپنيا از انيمه بگير تا مانگا هاشون وجود داره!

در کل مهم نيست رو جلد بازی چی مينويسه مهم اينه که اين سری رو به مخفی کاری ميشناسن و بازيهای قبل از نسخه چهارم بيشتر قسمتای بازی بدون مخفی کاری اصلاً رد نميشد!

و مقايسه نسخه به نسخه يا حتی ميآنگين گرفتن از امتيازای همه نسخه های هر دو سری و تعداد جوايزی که کل بازيهای هر دو سری دريافت کردن و فروش کلی هر دو سری نشون ميده MGS برتری داره پس اين بحث قديمی که همه جای دنيا برتری MGS رو قبول دارن رو بيخيال بشی بهتره!

من گفتم ماکان نظرش اين ميتونه باشه نگفتم حتماً بايد اين قضيه انجام بشه!
جالبه وقتی snake میتونه از rpg اینا استفاده کنه ولی اگه نکنه بازی مخفیانه 100% هستش ولی وقتی نوبت که به سم فیشر توی کانوکشن میرسه که میتونه mp5 هم برداره بازی میشه اکشن محض....

آخرین ویرایش:
فردین "SC که گور باباش" به این معنی هست که این سری برای من پشیزی ارزش نداره. نه توهین به بازی هست، نه به طرفداران زیادش! قرار نیست هر کسی از هر بازی خوشش بیاد که!

مشکل ما توی این سایت این هست که هر کسی از هر بازی خوشش میاد انتظار داره همه جلوش دولا راست بشن. مثلا فقط کافی هست یک کلمه اینجا بگی من از بازی Mafia خوشم نمیاد، 500 نفر میریزن سرت که های فلان و بهمان!

پ.ن: بعد به قول صدرا تا زمانی که MGS Collection هست کی میره سراغ SC Collection؟ :دی
پس منم میتونم حرف دلمو بزنم!؟!:دی

گور بابای MGS و FF !!
SC کالکشن رو بچسب!!>:d<

پ.ن: طبق نظر ایشون کسی حق نداره بهش بر بخوره!!

فردین "SC که گور باباش" به این معنی هست که این سری برای من پشیزی ارزش نداره.
خوب آخه ماکان اینجوری فکر میکنی تو. الان منم بگم فاینال برام من پشیزی ارزش نداره چطوریم میشی؟ واقعا گفتم اینو اندازه یه سوپر ماریوهم برام ارزش نداره اما تاحالا شده جایی اینطوری بگم؟!

جالبه وقتی snake میتونه از rpg اینا استفاده کنه ولی اگه نکنه بازی مخفیانه 100% هستش ولی وقتی نوبت که به سم فیشر توی کانوکشن میرسه که میتونه mp5 هم برداره بازی میشه اکشن محض....

کانويکشن با اون مرحله عراق کل بازيرو زير سؤال برد!

در ضمن کانويکش قبلاً شما راه حلی به جز مخفی کاری نداشتی ولی MGS ميتونستيد بدون مخفی کاری هم کار کنيد که بيشتر مراحل غير ممکن بود! امّا اين تغيير تو کانويکشن زياد منتقدين خوششون نيومد!

کانويکشن با اون مرحله عراق کل بازيرو زير سؤال برد!

در ضمن کانويکش قبلاً شما راه حلی به جز مخفی کاری نداشتی ولی MGS ميتونستيد بدون مخفی کاری هم کار کنيد که بيشتر مراحل غير ممکن بود! امّا اين تغيير تو کانويکشن زياد منتقدين خوششون نيومد!
فنای بازی هم خوششون نیومد. ولی 100 برابر فنای بازی نوب وجود داره که اونا خوششون اومد! همین بلا سر mgs هم داره میاد....
در کل هیچکی دوست نداره به سلیقش همینجوری رو هوا توهین بشه. وگرنه منم از فاینال فانتزی به شدت متنفر هستم ولی همیشه هم میگم که واقعا سبک فوق العاده ای هستش و این از بدسلیقه ای منه که ازش خوشم نمیاد :)

فنای بازی هم خوششون نیومد. ولی 100 برابر فنای بازی نوب وجود داره که اونا خوششون اومد! همین بلا سر mgs هم داره میاد....
در کل هیچکی دوست نداره به سلیقش همینجوری رو هوا توهین بشه. وگرنه منم از فاینال فانتزی به شدت متنفر هستم ولی همیشه هم میگم که واقعا سبک فوق العاده ای هستش و این از بدسلیقه ای منه که ازش خوشم نمیاد :)

همين تفاوت بين تجربه سازنده هارو نشون ميده وقتی کوجيما ديد تو اين نسل فروش حرف اوّلو ميزنه اومد هسته کلی بازيو حفظ کرد ولی برای بقيه بازيکنا امکان شوتر بازی کردن رو هم گزاشت با درجه های سختی مختلف که هر کدوم يه مقدار مهارت و يک نوع سبک بازی مناسبشون بود و درجه سختی آخر مخصوص مخفی کار های PRO بود!

پس منم میتونم حرف دلمو بزنم!؟!:دی

گور بابای MGS و FF !!
SC کالکشن رو بچسب!!>:d<

پ.ن: طبق نظر ایشون کسی حق نداره بهش بر بخوره!!
آخه عزیز من نظر شما برای چی باید برای من مهم باشه که حالا نقل قولش کنم و ...؟ شما مجازی هر نظری رو در مورد هر بازی داشته باشی، به هیچ کس هم ربطی نداره! حتی اگه بری توی ترد ان بازی و ازش هم بد بگی بازم به کسی ربطی نداره چون فروم برای بحث و نظر دادن هست و هیچ قانونی هم وجود نداره که بگه نظر همه باید حتما یک مدل و به صورت تعریف باشه!

FF یا MGS یا هر بازی دیگه پیغمبر نیستن که نشه بهشون چیزی گفت! خود من مثلا الان میگم FFXII, FFXIII یکی از یکی اشغال تر بودن و ابروی مارو بردن! :دی

خوب آخه ماکان اینجوری فکر میکنی تو. الان منم بگم فاینال برام من پشیزی ارزش نداره چطوریم میشی؟ واقعا گفتم اینو اندازه یه سوپر ماریوهم برام ارزش نداره اما تاحالا شده جایی اینطوری بگم؟!
هان؟:dکسی به جناب ماریو توهین کرد؟
آآآآآآی نفس کششششش

Cloud Strife عزیز.کاری به بقیه صحبتا ندارم.
واقعا به نظر خودت مثلا درسته من وسط یه مشت طرفدار پرسپولیس برم بگم "گور باباش" ؟
درسته من به چیزی که یکی خوشش میاد جلوی خودش توهین کنم؟
بابا ول کنید دیگه. یه چیز میگی تا ده روز بعدش صد نفر میاد نقل قولش میکنن میگن درست نیست و فلان! هرکسی ناراحت شد یا جنبش رو ببره بالا و یا اصلا این پست رو نخونه! قرار نیست همه بیان بازی های مورد علاقتون رو بپرستن که!
الان اگه mgs بود مطمئنا اینجا اخطار بارون شده بود.

آخرین ویرایش:
بابا ول کنید دیگه. یه چیز میگی تا ده روز بعدش صد نفر میاد نقل قولش میکنن میگن درست نیست و فلان! هرکسی ناراحت شد یا جنبش رو ببره بالا و یا اصلا این پست رو نخونه! قرار نیست همه بیان بازی های مورد علاقتون رو بپرستن که!

قرار هم نیست دیگران بیان توهین کنن. ما هم از کسی درخواست نکردیم که بیاید بازی های مورد علاقه ما رو بپرستید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or