نمرات بازی Crackdown 2

D.A.K.E

کاربر سایت
این بازی اولین نمره ی خود رو از Famitsu گرفت

Crackdown 2 (360) – 7/8/7/8

بقیه ی نمرات این ماه Famitsu :
White Knight Chronicles 2 (PS3) – 8/9/8/8
Bokujou Monogatari: Futago no Mura (DS) – 8/8/8/8
Crackdown 2 (360) – 7/8/7/8
Dead to Rights: Retribution (PS3/360) – 7/8/7/7
Toy Story 3 (DS) – 7/7/8/7
Zikande Fantasia (PSP) – 6/7/8/7
The Conveni Portable (PSP) – 7/7/7/6

آخرین ویرایش:
Edge کبیر به بازی 8/10 داد

اینم داشته باشید-جدید و قدیمیش قاطیه:دی

اینجور که از امتیازا بر میاد با یه عنوان کاملا معمولی طرفیم...

نمیدونم چزا جدیدا عناوین انحصاری 360 اونطور که انتظار میره ظاهر نمیشن.از شماره پیششم ضعیفتره.بهتره یه مقدار با حساسیت بیشتری بازی بسازن و مقداری هم از دنیای امپریالیستی فاصله بگیرن و کیفیت رو سرلوحه کارشون قرار بدن.همه چی شده پول.

اورج ِ بازی در سایت MC از 43 تا ریویو 73 هست.
نمیدونم چزا جدیدا عناوین انحصاری 360 اونطور که انتظار میره ظاهر نمیشن.از شماره پیششم ضعیفتره.بهتره یه مقدار با حساسیت بیشتری بازی بسازن و مقداری هم از دنیای امپریالیستی فاصله بگیرن و کیفیت رو سرلوحه کارشون قرار بدن.همه چی شده پول.
از Crackdown که کلا کسی انتظار نداره...:دی

این شماره جدید FABLE هم من زیاد انتظاری ازش ندارم!!! کلا فشار رو میندازن روی Reach و GOW3 .بقیه بازیا رو بی خیالن.فعلا هم که مسئولان MS عاشق Kinect ـــِشون شدن.معلوم نیست دارن چی میکنن:دی.از لحاظ بازی انحصاری جدا گند زدن ولی بازی های مولتی پلتفرم خوبی وجود داره،غصه نخورید:d

GAME Trailers به بازی 7.9 /10 داد:)

مقایسه رو هرجور نگه کردم،انگار این شماره 1 بوده و شماره 1 نسخه جدید:دی

فقط در رمینه ی جزئیات پیشرفت کرده،تو بقیه مسائل پسرفت

آخرین ویرایش:
GAME Trailers به بازی 7.9 /10 داد:)

مقایسه رو هرجور نگه کردم،انگار این شماره 1 بوده و شماره 1 نسخه جدید:دی

فقط در رمینه ی جزئیات پیشرفت کرده،تو بقیه مسائل پسرفت

بابا تو هم كشتي اين بازي رو چي مي خواي از جونش:d
من خودم ديروز بازي رو انجام دادم از نسخه اولش انصافا بهتره گرافيكشم بهتره و پر جزئيات تر شده ماموريت هاشم يكم متنوع تر شده از همه مهم تر يه ازاي هر تكوني تو بازي يه اوچو بهت مي ده 120 تا تو نيم ساعت اول بهم داد بعد از اونم به همين ترتيب بازم بهت مي ده:d
اما نكته اينجاست تو اين 3 سال چي كار مي كردن بعد اصلا فلسفه ي زامبي تو اين بازي چيه؟

سه سال رو این بازی کار نکردن , خودشون گفتن 8 ماه !
اگه به امتیاز های 1 هم نگاه کنید همین بود .
اون زمان یکش خیلی حال میداد اگه از یکش خوشتون اومد 100% از این هم خوشتون میاد.
فقط کسی نیست باهاش co op برم ! onlineش هم 16 نفر با تانک , هلی و . . . میریزن رو سر هم :d
15 تا اوارد هم داره :x

مي دونم 3 سال كار نكردن روش منظورم بعد از 3 سال بود در حقيقت اون موقع اوايل اين نسل بود و انتطارات مسلما انتظارات كمتر از الان بود

ميانگين نمرات اوليش در 83.5 هست حدودا نسخه ي دوم فعلا 7.4 هست همچين كمم نيست اختلافشون

بابا تو هم كشتي اين بازي رو چي مي خواي از جونش:d
من خودم ديروز بازي رو انجام دادم از نسخه اولش انصافا بهتره گرافيكشم بهتره و پر جزئيات تر شده ماموريت هاشم يكم متنوع تر شده از همه مهم تر يه ازاي هر تكوني تو بازي يه اوچو بهت مي ده 120 تا تو نيم ساعت اول بهم داد بعد از اونم به همين ترتيب بازم بهت مي ده:d

:دی من کاریش ندارم، ولی انصافا مقایسه به این مزخرفی ندیده بودم!فته بود توی نقاط یکسان مقایسه رو انجام داده بود،وقتی نقد GT ؤو دیدم،خودم هم خیلی امیدوار شدم!

ویدئو مقایسه فقط ضربه به من وارد کرد،ولی نقد ش رو دیدم،امیدوارم کرد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or