شایعه GT 5 بر روی PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

devil eyes

کاربر سایت

توی سایت های دیگه شایعاتی مبنی وجود GT5 بر روی pcهست. این بازی انحصاریه ps3 هست که

اخیرا Yamauchi اعلام کرده که احتمال ندارد بازی روی دیگر کنسولی بیاید اما ممکن است ما GT5 را روی

pc بیاوریم و به خصوص ان را در بازار های چین گسترش دهیم این خبر در گیم اسپات و فروم

های دیگر همچنان در حال بحث است و همچنین یک تریلری هم اخیرا در مورد این شایعه

اومده که در پایین براتون گذاشتم میتونید دانلود کنید

یوتیوب 1

یوتیوب 2

منبع

آخرین ویرایش:
PC داران عزیز الکی دل خودتون رو صابون نزنید انتشار این بازی برای PC محاله!

اصلاً این خبر ارزش اینو داره که میاید توش پست میدید و آرزو میکنید که بیاد یا برعکس ؟!! :d
تا قیوم قیامت GT انحصاری سری PlayStation خواهد بود...

شما کی باشی که میگی این اتفاق نباید بیفته شما مثله اینکه از دعوا خوشت میاد ها ... فن من بازی درنیارین لطفا
این خبر در حد شایعه هست و هنوز اتفاقی نیفتاده که حول میکنین
ولی اگر راست باشه خیلی توپ میشه
...
میشه بگی تا الان چند تا GT از راه راست سونی خارج شدن که این دومیش باشه؟!
GT یکی از متعصب ترین عناوین سونی ـه. (مثل رائول برای رئال:دی)

میشه بگی تا الان چند تا GT از راه راست سونی خارج شدن که این دومیش باشه؟!
GT یکی از متعصب ترین عناوین سونی ـه. (مثل رائول برای رئال:دی)

خو مگه من گفتم نه حتما بازی میاد ... گفتم اگر بیاد با اغوش باز ازش پذیرایی میکنیم:d
یعنی میخوای بگی ما نباید یک ذره هم به این شایعه نظر داشته باشیم ؟؟ این که کاره اشتباهی هست که ...

این بچه بازیها چیه ؟!
از بعضی ها دیگه بعیده !
اتفاقا این شایعه حتی از حدود یکی دوسال پیش هم بود ...
گفته شده بود چون هزینه های ساخت بازی خیلی بالا رفته تنها راه زدن بازی روی پلتفرم PC هست که هم بنفع رقیب یعنی 360 نشه هم هزینه های بازی کمی جبران بشه ...
اصلا فرضو بر این بگیریم که خبر یا شایعه بی اساس هم باشه این برخوردهای بچه گانه واقعا مسخرس !

آره راست میگه من هم یکی دو سال پیش این خبر رو یه جایی خوندم. یه بار هم تو مجله ی بازینما یه مطلب در همین مورد نوشته بود.

سطح فهم و درک شما رو عشق است!
اون بنده خدا چی میگه شما چی میگی . هی روزگار!!!

اگر هم حرفی زده شده سیاستی درکار بوده. سطحی نگر نباشید. با همین حرف GT5 روی زبانها میفاته. همین بسه. هر چند الانش هم تنها بازی که سرزبونهاست در سطح ریسینگ GT5 ـه.
شما هم انگار از ریش سفیدی خوشت میاد؟اگه فکر میکنی سطح فرهنگ شما کامل تر از ایشونه جلو ملع عام همچین پستی نمیدادی.
-------------------------------------
در کل همچین چیزی غیر ممکن هست.

به به دلمون تنگ شده بود برای اینجور خبرها lol

این بچه بازیها چیه ؟!
از بعضی ها دیگه بعیده !
اتفاقا این شایعه حتی از حدود یکی دوسال پیش هم بود ...
گفته شده بود چون هزینه های ساخت بازی خیلی بالا رفته تنها راه سود بیشتر زدن بازی روی پلتفرم PC هست که هم بنفع رقیب یعنی 360 نشه هم هزینه های بازی کمی جبران بشه ...
اصلا فرضو بر این بگیریم که خبر یا شایعه بی اساس هم باشه این برخوردهای بچه گانه واقعا مسخرس !

یه لحظه فقط به اون قسمت bold شده فکر کن :دی نسخه Prologue به تنهای نزدیک 4 میلیون فروش داشته که با یه دو دوتا چهار تای ساده میشه فهمید همین نسخه بیشتر هزینه ساخت بازی رو تامین کرده! حتی قبل از اینکه بازی عرضه بشه.

حالا نه که فروش بازی ها روی PC خیلی زیاده و GT هم از نظر فروش عنوان داغونیه :))

سونی مغز خر نخورده از این کارها بکنه، شایعه هم خیلی قدیمی هست... البته آروز بر جوانان عیب نیست.

تاپیک قفل میشه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or