Phoenix555
کاربر سایت
دوستان من میخوام Save های بازی هام رو که رو کنسول هست به کامپیوتر منتقل کنم
میخواستم ببینم شدنیه؟ اگه اره چجوری؟
من هم LCD کاملا مشابه شماست ولی اصلا یه همچین چیزی رو نشنیده بودم اگر فهمیدی حتما به من هم بگو ...:smile:دیروز 1چیز جالب اتفاق افتاد واسم.دستگام 120اسلیم هست.ال سی دی هم سونی w550هست.داشیم اسلیم پسر داییم رو با ال سی دی امتحان میکردیم با اچ دی ام آی و ای وی.بعدا که کارمون تموم شد.و اسلیم خودم رو وصل کرده بودم تو منو ی کابل های ال سی دی بودم که دیدم 1کابل جدید به گزینه ها اضافه شده وقتی روش زدم پی اس3 رو خودش روشن کرد:confused:با کنترل ال سی دی.بعد کنترل ال سی دی تو منوی پی اس3 کاملا کار کردحالا جریان چیه؟همه کنترل سونی ها به پی اس3 میخورن؟اگه آره چجوری میشه وصلش کرد؟چون من که اصلا نفهمیدم چجوری شد تا کنترل رو شناخت...
سلام من يه هارد اكسترنال دارم SeaGate 500GB هست ميخوام از PS3 ايمBack_Upبگيرم ولي اصلا نميشناسه دستگاهم هارد رو چيكار كنم؟
حتما باید هارد شما دارای فورمت FAT32 باشه تا PS3 بشناستش ....
بله میشه !دوستان من میخوام Save های بازی هام رو که رو کنسول هست به کامپیوتر منتقل کنم
روی ps3 چیزی نصب نمیشه شما این نرم افزار رو ، تو سیستمت نصب میکنی بعد کنسولت رو با pc شبکه میکنی حالا با توجه به سخت افزار سیستمت میتونی فایل های تصویری با پسوندهای مختلف رو تو ps3 ببینی.جایی خوندم که اگه روی PS3 برنامه PS3 media server رو نصب کنیم میتونه فرمت MKV رو هم بخونه. کسی میتونه در این باره توضیحی بده؟؟
مرسی
شما به یه نرمافزار مثل partition magic یا paragon نیاز داری تا بتونی system fileشو عوض کنی.خب چه جوري به FAT32 تبديلش كنم
نگاه كردم حق با شما بود فرمت الان هاردم NTFS هست.
ميخوام فرمتش كنم كه FAT32 ش كنم اون گزينه اش فقط NTFS داره نميشه عوضش كرد.
ممكنه كمكم كنيد چجوري با پارتيشن مجيك FAT32 ش كنم؟شما به یه نرمافزار مثل partition magic یا paragon نیاز داری تا بتونی system fileشو عوض کنی.
خیلی سادس فقط آهنگا رو از هر نوع می ریزی تو فلش بعد وصل میکنی و در قسمت آهنگا از فلش پیدا می کنی.در ضمن چطور ميشه فايل هاي صوتي و تصويري(موزيك و ويدئو)رو رو روي هارد PS3 ريخت؟لطفا راهنمايي كنيد.
ببخشید یه سوال !خیلی سادس فقط آهنگا رو از هر نوع می ریزی تو فلش بعد وصل میکنی و در قسمت آهنگا از فلش پیدا می کنی.
واسه فیلمم برنامه های مختلفی جهت تغییر فرمت فیلم ها برای psp.ps3.iphone.mp4هست که حتی به فرمت بلوریم تبدیل میکنن پیدا کردنشم خیلی سادس اگر خواستی بگو بات بزارم اگه نه راحت برنامه ی تغییر فرمت های ویدیویی به یک دیگر رو سرچ کن راحت پیدا میشه.بعد همون جوری بریز تو دستگاه
البته فکر نکنم کار خواستی انجام بدی همون تنظیمات که توی وایرلیس یا adsl انجام بدیهی کافیمن الان دارم اینترنت ماهواره ای میگیریم برای وصل شدن به ps3 چه چیز هایی لازم داره بعد راهنمای تنظیمات ps3 برای وصل شدن به اینترنت
در ضمن این مدل کارت DVB چطوره ؟
Prof 7301