behtash_jabbari
کاربر سایت
من هم موافقم . دستگات به فنا میره بد می گی ( ببخشیدا) چه غلطی کردم!:laughing:ولی من پیشنهاد میکنم ببری تعمیر میزنی یه بلایی سرش میاری اونوقت دیگه راهی نیست وپشیمونی سودی نداره![]()
من هم موافقم . دستگات به فنا میره بد می گی ( ببخشیدا) چه غلطی کردم!:laughing:ولی من پیشنهاد میکنم ببری تعمیر میزنی یه بلایی سرش میاری اونوقت دیگه راهی نیست وپشیمونی سودی نداره![]()
خوب اکثرا کنسول های جدید گرفتن و میزان خرابی کم هست وگرنه ...تایپیک سوت و کوری شده کسی نمی اد توش![]()
خوب اکثرا کنسول های جدید گرفتن و میزان خرابی کم هست وگرنه ...
بابا کسی انجا نمیتونه با عکس تنظیم لنز بزاره یا آموزش بده؟![]()
اتفاقا برای من هم ارور 0020 رو داد دادم نکست جن تعمییر شد و به احتمال قوی قابل تعمییره هزینه اش 40 تومنسلام به همه بچه های. من بازی کال اف 4 رو گرفتم وقتی تو دستگاه گذاشتم 5 دقیقه بعد تصویر رفت و صفحه سیاه شد بعدش که کنسول رو خاموش کردم و روشنش کردم سه چراغ داد،ارور 0021 رو داد، بلافاصله که خاموشش کردم و دوباره روشن کردمش 0020 داد. بعد از 20 دقیقه هم که امتحان کردم دستگاه سالم و ردیف بالا میاد . مشکل از چیه؟ ( این رو هم بگم که وقتی Dvd تو دستگاه می چرخید احساس می کردم سرعتش با بقیه دی وی دی ها زیاد تره) - دی وی دی ها هم مالزی هست. اگه امکان داره کمک کنید چون جمعه هست و آقا طاهر هم گوششیش رو برنمی داره
بده تعمیرش کنن الان دیگه تعمیر360کارسختی نیست:cheesygriدستگاه من اروور E 74 با 1 چراغ قرمز داده چیکار کنم ؟:confused:

درایو دستگاه رو باز کنی و ببندی ... دست به هیچیشم نمی زنی ....... این کار چه فایده ای داره؟؟؟؟؟ببخشید من میخام درایو کنسول رو باز کنم و یه بررسیش بکنم البته به هیچی دست نمیزنم اگه بازش کنم و ببندمش مشکلی پیش نمی اد؟
کسی چیزی بهمون نمیگه![]()
اگه میخوای دستگاهت روبترکونی وکلا لهش کنی راههای زیادی هست که خیلی هم سخت نیست:cheesygriببخشید من میخام درایو کنسول رو باز کنم و یه بررسیش بکنم البته به هیچی دست نمیزنم اگه بازش کنم و ببندمش مشکلی پیش نمی اد؟
کسی چیزی بهمون نمیگه![]()