Test Drive Unlimited 2 ~ PC Thread

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
990994_20100512_790screen001.jpg

Atari
Eden
Driving
Release: Q3 2010​

Test Drive Unlimited 2 Ibiza Trailer​

ممنون ...
اگه گرافیک این بازی همونی باشه که تو عکس بالا میبینیم ، شاهکار که چه عرض کنم ، فوق العاده هست ...
تریلر رو دانلود میکنیم تا از جزئیات بازی بیشتر بفهمیم .

ممنون ...
اگه گرافیک این بازی همونی باشه که تو عکس بالا میبینیم ، شاهکار که چه عرض کنم ، فوق العاده هست ...
تریلر رو دانلود میکنیم تا از جزئیات بازی بیشتر بفهمیم .

گول عکس نخور ما گیم پلی بازی دیدیم مثل همون شماره قیلی هست زیاد فرقی نکرده:cheesygri

راستی من تریلر هم دیدم ، قشنگ بود ، منتظر بازی هستیم ، راستی دارای صحنه های :cheesygri هم هست که کاشکی نبود .

من تریلرش را دیدم بد نبود!
فقط در مورد داستان بازی توضیح می دید؟! یا فقط باید مسابقه بدیم؟!

من تریلرش را دیدم بد نبود!
فقط در مورد داستان بازی توضیح می دید؟! یا فقط باید مسابقه بدیم؟!
عزیز من ، به نظر من اگه نسخه یک رو بازی کرده باشید میدونید ، مثل Driver3 تو شخصیت هستی سوار ماشین میشی مسابقه میدی ، و مثل sims اول بازی میتونی شخصیت بازی رو طراحی کنی ، جالبه درضمن ، به نظر من در این نسخه امکانات بیشتری به بازی افزوده شده ، به نظر من دارن شرکت بازی سازی این بازی ، دوباره این بازی رو شبیه GTA میکنه ، که اگه اینطور بشه ، دوباره مردم اعتراض میکنن ، و همچنین کودتای RockStar شروع میشه .:-"

دوستان من توی بتا ثبت نام کردم ولی هنوز ایمیلی برام نیومده اگه کسی اینکارو کرده خبر بده!

نسخه یک اش که خیلی خوب بود مخصوصا فراری یا AstonMartin سوار می شدی

نسخه دوم که دیگه عالی هست امید وارم ماشین Aston Martin DBR9 رو داشته باشه

وای خدا من عاشق این بازی هستم ، مخصوصا تو Unlimited که ترکوند ؛ ببین نسخه ۲ دیگه چی میشه :cheesygri

آقا این بازی ۲ تاپیک داره ، خواهشا مدیران عزیز یکی رو با عنوان تاپیک اصلی بگن که تو اون بحث صورت بگیره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or