David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

امیدوارم همچین چیزی که میگه بشه چون فیفا 11 روی PC خیلی تغییر کرده بود اینشالله انقلاب میکنه شاید هم جنگ جهانی 3 رخ بده :d

من نمیدونم دیگه اینا چقدر این میخوان این بازی رو وسعت بدن؟ همینجوریش هم فوق العاده اس و هم PES رو نابود کرده(فنها ناراحت نشن:d)

ای ول فیفا امیدوارم این انقلاب واسه نسخه پی سی هم باشه چون هنوز هم نسخه کنسولی برتر از پی سی هست ولی دلم هم واسه pes تنگ شده اونا هم باید یه دستی به بازیشون بکشن این به نفع گیمر هاست

انقلاب پیشکش.یه زحمت بکشن این تیمها رو مثل آدم درست کنن.نه اینکه تو آنلاین با بیرمنگام بشه همه تیمها رو زد لوله کرد.بعد با بارسا آدم به غلط کردن بیوفته.ماشااله dzeko و بالوتلی و jeromi هم که بهترین بازیکناش هستن.از اونور مسی و ژاوی به درد غاز چروندن میخورن.

مشکلهای تیمها از خود گیم پلیه.قدرت بدنی و سرعت یکم بیش از حد تو این بازی تاثیر گذاره.برای همین بالوتلی گنده بک از مسی بیشتر به درد می خوره.احتمالا دنبال تغییر همینها هستن.

مشکلهای تیمها از خود گیم پلیه.قدرت بدنی و سرعت یکم بیش از حد تو این بازی تاثیر گذاره.برای همین بالوتلی گنده بک از مسی بیشتر به درد می خوره.احتمالا دنبال تغییر همینها هستن.
ای قربون شکل ماهت برم.بالاخره یکی پیدا شد اینجا که حرف منو بفهمه.ما که هرموقع خواستیم از این بازی انتقاد کنیم،زدن ناک اوتمون کردن.دقیقا مشکل همینه.یعنی من خودم میخوام بازی کنم،اول از همه میرم میبینم strange بازیکن چنده،بعدش هم سرعت،وگرنه باقی چیزا زیاد مهم نیست.برای همین کسانی مثل dzeko-ballotelli-zigic-drogba-ronaldo-adebayor-doumbia به صدتای messi - villa میارزن.از اونور هم که فقط کافیه بری نزدیک خط کرنر یکم کج بشه و سانتر کنی و 100 درصد گل میشه.واقعا از فیفا 11 به شدت بدم میاد.به نظر خودم بهترین فوتبالی که تا حالا ساخته شده رو world cup 2010 میدونم.واقعا لقب افسانه ایی برازندش هست.هیچ کدوم از این مسخره بازیها رو نداشت.مسی واقعا عالی و مفید بود.و روش و قلق خاصی برای گلزنی وجود نداشت.امیدوارم بجای اینکه راه فیفا 11 رو ادامه بدن،همون راه ورلد کاپ رو ادامه بدن.

• Like
Reactions: Dr.Trax
11 که از نظر گرافیک و گیم پلی پیشرفت خوبی داشت ولی خدا کنه قدرت تیم هارا مثل مدل واقعیشون درست کنند نه بقول حسین بارسا بیاد لوله بشه از یک تیم معمولی
در کل اگه همه چیزشودرست باشه از اول و مجبور به پچ دادن نشوند خیلی خوب میشه

انقلاب کنند ولی قدرت این بازیکن ها درست بسازند اخه چجوری یه بازیکنی که تو یه فصل ترکونده از یه بازیکنی که تو یه فصل هیچ کاری نکرده قوی تر هست

فیفا عالی بود و هیچ مشکلی هم نداشت مشکل دوستان اینه که مسی تو این بازی عین Pes (بازیگر فیلم هندی) نیست و قدرتش توی SS تا 106 نرفت!!!!
دوستانی که انقد علاقه به بارسا دارن میتونن PES رو بازی کنن اونجا با بارسلون چشم بسته تمام تیمهارو میشه رو TOP LAYER نابود کرد(چشم بسته)

• Like
Reactions: POOYA1989

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or