Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Jun 16, 2010 #1 خوب این بازی هم امشب بالاخره رونمایی شد! عالی بود! رونماییشم خیلی باحال بود! خودتون برید ببینید :d اینم فعلا 5 تا عکس از بازی : Reactions: Aʍir Rәzʌ and HL2-GF
خوب این بازی هم امشب بالاخره رونمایی شد! عالی بود! رونماییشم خیلی باحال بود! خودتون برید ببینید :d اینم فعلا 5 تا عکس از بازی :
Fenris Wolf کاربر سایت Jul 23, 2011 #5 نوشته شده توسط Tehanu: بیشتر... یادش بخیر فک کنم اینا ماله PS2 ـش باشه! ولی فقط PS1 ـاش خوب بود!
Tehanu کاربر سایت Jul 23, 2011 #6 نوشته شده توسط jaki: یادش بخیر فک کنم اینا ماله PS2 ـش باشه! ولی فقط PS1 ـاش خوب بود! بیشتر... الان مسخره کردی؟ :d اسم تاپیک Twisted Metal ـه شماره نزده که... :d
نوشته شده توسط jaki: یادش بخیر فک کنم اینا ماله PS2 ـش باشه! ولی فقط PS1 ـاش خوب بود! بیشتر... الان مسخره کردی؟ :d اسم تاپیک Twisted Metal ـه شماره نزده که... :d
Fenris Wolf کاربر سایت Feb 8, 2012 #12 بابا من کی مسخره کردم؟ من گفتم فک کنم این عکسا ماله نسخه ps2 باشه! چرا منو میزنین!
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Feb 11, 2012 #14 اینم چند تا عکس جدید از دیوید جفی Co Director ـه بازی . تصاویر مربوط به آخرین تریلر بازی هستن که خود جفی توش هست و همش هم فحش میده
اینم چند تا عکس جدید از دیوید جفی Co Director ـه بازی . تصاویر مربوط به آخرین تریلر بازی هستن که خود جفی توش هست و همش هم فحش میده