Remedy در حال کار بر روی یک عنوان AAA جدیدو انحصاری برای 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Apóllōn

کاربر سایت

طبق لیست استخدامی که جدیدا شرکت Remedy منتشر کرده انها به دنبال یک طراح ارشد برای ساخت یک بازی جدید هستند.

در این اگهی دیده میشود:

"Remedy Entertainment خالق عناوین Max Payne و Alan Wake ویکی از پیشتازان مستقل استودیو های بازیسازی در دنیا در جستجوی یک طراح ارشد برای یک پروژه ی AAA کنسولی میباشد
همچنین در این اگهی این اطلاعات دیده میشود:

Categories: Producer / Director / Project Manager
Platforms: Xbox 360
Work Site: On site
به نظر میرسد که بازی هنوز در مراحل برنامه ریزی می باشد

این شرکت فعلا در حال کار بروی DLC یی است برای AW که قرار است در روز July 27 منتشر شود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: versus
نکنه همین Alan Wake 2 هست ؟
خدا نکنه! ، AW یه فیلم بود که بخاطر فهمیدن داستانش محکوم به تحمل گیم پلی تکراری ش بودم ، امیدوارم یه بازی با گیم پلی زیبا در کنار داستان خوب مثل مکس پین بسازن

شک نکنید alan wake 2 هست و همچنین اینطور میگن ممکنه remedy تیمش را بزرگ کنه که حرکت بسیار خوبیه هرچی هست بی صبرانه منتظرم .

خدا نکنه!
شما هرچی تجربه داشتی یا نداشتی به کسی ربطی نداره خیلی ها ارزوی همچین خبری دارن . مثل خودم برعکس شما بهترین تجربه ی نسل کنسولها بوده برام ! و ضمنا شما چه دلتون بخواد یا نخواد این بازی ادامه داره خیالت تخت !

شک نکنید چون انحصاری هست 90 % AW 2 هست ! این بازی واقعآ یه شاهکار و ابَر بازی بود برای 360 !

بی صبرانه منتظر اعلام AW2 هستیم (فکر کنم هستیم.:d) شماره یکش که واقعا تجربه عالیی بود و مطمئنا اگر بخوان شماره دو رو بسازن با بازی بزرگتری طرف خواهیم بود..

شما هرچی تجربه داشتی یا نداشتی به کسی ربطی نداره خیلی ها ارزوی همچین خبری دارن . مثل خودم برعکس شما بهترین تجربه ی نسل کنسولها بوده برام ! و ضمنا شما چه دلتون بخواد یا نخواد این بازی ادامه داره خیالت تخت !
خب از شما انتظار دیگه ای نمی رفت ، یادآوری می کنم اینجا انجمنه و دوست داشتم نظرمو بگم!
شخصا دوست ندارم پشت سر هم ملت رو با نور بترکونم بعد هم شلیک کنم ، به زور! تا یه کات سین ببینم! خیلی های دیگه هم از گیم پلی ایراد گرفتن ، کاملا سلیقه ای بوده!
همچنان امیدوارم یه بازی جدید باشه ، به خوبی مکس پین!
اگر هم کسی بگه AW تو سبک خودش بازی بهتری بود نسبت به MP تو سبک خودش ، (بهتر که نیست ، حتی نمیشه مقایسه کرد) میزان جو وارده و سرعت FAN رو مشخص میکنه!

خب از شما انتظار دیگه ای نمی رفت ، یادآوری می کنم اینجا انجمنه و دوست داشتم نظرمو بگم!
شخصا دوست ندارم پشت سر هم ملت رو با نور بترکونم بعد هم شلیک کنم ، به زور! تا یه کات سین ببینم! خیلی های دیگه هم از گیم پلی ایراد گرفتن ، کاملا سلیقه ای بوده!
همچنان امیدوارم یه بازی جدید باشه ، به خوبی مکس پین!

وای وای ! نخندون تر خدا .
شما اومدی پستی میزنی داری تصمیم یه ملت را میگیری !
نمیخوام بیشتر از این بحث کنم وقتی یه بازی با کلی ایده میاد جلو مطمئنا ایراداتی هم داره ( مثل یه ریسک میمونه که ممکنه برای بعضی ها عالی باشه برای بعضی ها نه ) ولی نکه خدا خدا کنی شماره 2 ساخته نشه که جای بسی سوال هست !
alan wake بازی پر پتانسیلی هست و به راحتی میتونن تمام ضعف هاش را حل کنه .
اگر هم کسی بگه AW تو سبک خودش بازی بهتری بود نسبت به MP تو سبک خودش ، (بهتر که نیست ، حتی نمیشه مقایسه کرد) میزان جو وارده و سرعت FAN رو مشخص میکنه!
alan wake تو سبک خودش بی رقیبه چون بازی نیست که شبیهش باشه .
طبق تمام گفته های سایتها از جمله خود eurogamer که بهش 7 داده گفته بازی تجربه یونیک هست حالا برو بگو سرعت فنشون زیاده .
شما سرعت فنت خیلی پایینه بهتره بیشترش کنی :)

آخرین ویرایش:
خدا نکنه! ، AW یه فیلم بود که بخاطر فهمیدن داستانش محکوم به تحمل گیم پلی تکراری ش بودم ، امیدوارم یه بازی با گیم پلی زیبا در کنار داستان خوب مثل مکس پین بسازن
گیم پلیش برای شما تکراری و بد بود!برای خیلی های دیگه از جمله من خیلی زیبا بود و تجربه ی جالبی بود!بسیار هم منتظر دومیش هستم!

این بازی واقعآ یه شاهکار و ابَر بازی بود برای 360 !
واقعا ؟!!!!!

فرخ بازم دعوا راه انداختی. هنوز بحث های گذشته از یادمون نرفته. شما آسمون هم برید زمین هم بیاید. خدا رو هم از اون بالا بیارین پایین این بازی یه بازی معمولی با داستان پیچیده بود و به هیچ وجه هم ارزش 5-6 سال صبر رو نداشت.همین.
دوستمون هم نظرش رو گفته که البته نامعقول هم نگفته.

شما هرچی تجربه داشتی یا نداشتی به کسی ربطی نداره

و البته نظر شخصی دیگران هم به شما ربط نداره و نمیتونید براشون تصمیم گیری کنید.شما دوست داری شماره بعدش بیاد یکی دیگه دوست نداره. مسلما دفعه بعد با این پست ها که باعث درگیری بشه برخورد میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or