رویای بزرگ Hideo Kojima در مورد NGP سونی

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
48481354cb3c0_featured_without_text_47f284b9eaefd_featured_without_text_mgs4.jpg

درود .

امروز روز بزرگی برای سونی بود و این شرکت بلاخره کنسول دستی جدید خود یعنی PSP2 را معرفی کرد این معرفی که در "Playstation Meeting 2011 در توکیو برگزار شد میهمانان بزرگی داشت که میتوان نام اقای Hideo Kojima خالق بازی زیبای متال گیر را گفت ایشون در این همایش در خصوص PSP2 ابراز خرسندی کرد و گفت شما ان حسی را که در PS3 داشتید را میتوانید در (PSP2 (NGP بدست اورید و شما کیفیت PS3 را در PSP2 تجربه خواهید کرد. در این کنفرانس دقایقی از بازی متال گیر به نمایش در امد و استاد کوجیما در این مورد گفت بازی که در حال حاظر بر روی ان کار میکنیم MGS4 نمیباشد و این پورتی میباشد برای اینکه قدرت PSP2 را نشان دهیم و خبرهای جدید را در E3 خواهم گفت وی همچنین در ادامه افزود با استفاده از Cloud Computing میخواهم رویایی را که داشتم را براورده کنم وی گفت دوست دارد مثلا بازیکنان وقتی دارند در خانه PS3 بازی میکنن و وقتی به بیرون میروند بتوانند ادامه بازی را در NGP بازی کنن و وقتی برگشتند باز هم با وصل شدن به PS3 ادامه بازی را انجام دهند. وی گفت وقتی داشتم بازی MGS Peace Walke میساختم یقین داشتم در اینده این کار میسر میشود وی در دامه گفت این رویا در اینده نزدیک به واقعیت خواهد پیوست و من در حال حاظر دارم بر روی این امر کار میکنم و این کار جز رویای من میباشد متاسفم الان نمیتوانم نشان بدهم این چیست ولی در کنفرانس E3 به شما توضیح خواهم داد .

آخرین ویرایش:
یعنی رو مبل دراز بکشیم با PS3 بشینیم MGS بازی کنیم بعدش که خواستیم بریم بیرون NGP رو با خودمون ببریم بعد ادامه همون MGS که روی PS3 انجام دادیم رو روی NGP انجام بدیم؟!;;):d

خوب مشخصه یه بازی میسازه که روی جفت دستگاه ها باشه حالا شما سیو بازی رو از روی PS3 میریزی روی PSP 2 و ادامه بازی ت رو میشینی بازی میکنی به همین راحتی یا بر عکس هم قادر هستی .

به چه شفافی گفته این همه کار خارق الاده ای هم نیست اما برای اولین بار باید باشه برای این که من یادم نمیاد بازی باشه که روی هر دو دستگاه بوده باشه که شما بتونی سیو های بازیت رو انتقال بدی و بشینی بازی کنی .

PS2 و PSP هم این امکان رو نداشتن به دلیل تفاوت زیاد سخت افزاری فکر کنم اما PSP2 مثل این که با PS3 خیلی نزدیکه که میخوان یه همچین کاری بکنن .

واقعا ایده ی جالبیه ! من که به شدت باهاش حال کردم ! بدرد بازیای طولانی می خوره ! :d امیدواریم با این ایده زیر مجموعه های هم به فکر بیفتن و بازیای طولانی تری بسازن :d
خوب مشخصه یه بازی میسازه که روی جفت دستگاه ها باشه حالا شما سیو بازی رو از روی PS3 میریزی روی PSP 2 و ادامه بازی ت رو میشینی بازی میکنی به همین راحتی یا بر عکس هم قادر هستی .

به چه شفافی گفته این همه کار خارق الاده ای هم نیست اما برای اولین بار باید باشه برای این که من یادم نمیاد بازی باشه که روی هر دو دستگاه بوده باشه که شما بتونی سیو های بازیت رو انتقال بدی و بشینی بازی کنی .
پسر گلم اگه کار خارق العاده ای نبود الان در حال بازی کردن GT 5 روی PS3 و PSP به طور همزمان می بودیم :d
فکر کنم این خط رو ندیدی .;)

PS2 و PSP هم این امکان رو نداشتن به دلیل تفاوت زیاد سخت افزاری فکر کنم اما PSP2 مثل این که با PS3 خیلی نزدیکه که میخوان یه همچین کاری بکنن .
چرا دیدم ولی جمله هات به هم نمی خورد :d
ولی در کل همین که قبلا امکان پذیر نبوده یا اینکه کسی به ذهنش نمیرسیده ولی الان امکان پذیره خودش خارق العادس :d

آخرین ویرایش:
ایده ی بدی نیست ولی آدم باید خوره ی بازی باشه که تا زمانی که میخواد بره بیرون بازی کنه و بیرون هم بازی کنه و وقتی هم بر میگیرده خونه بازم بازش کنه!!!:d
(این کار ها فقط از پس معتاد به گیم بر میاد!!)

البته ربطی به انتقال save نداره. احتمالاً با استفاده از قابلیت هایی که برای NGP معرفی شده مثل Near, PS Suite و ... cloud computing و cloud save روش قابل استفاده هست. یعنی مثلاً 1 اکانت داری شما save ها روی اون اکانت ذخیره میشن چه روی NGP بازی کنی چه روی PS3 میتونی از همون save استفاده کنی.
بین تمام بازی هایی که برای NGP معرفی شدن بیشتر از همه مشتاق این بازی Kojima هستم. یادمه اون زمان که این حرفو زده بود همه تو این سایت پریدن به طرف و گفتن می خواد تبلیغ کنه برای بازیش، یه تختش کمه و از این حرفها... الان مشتاقم ببینم واقعاً تجربه خارق العاده ای میشه یا نه.

واقعا ایده ی جالبیه ! من که به شدت باهاش حال کردم ! بدرد بازیای طولانی می خوره ! :d امیدواریم با این ایده زیر مجموعه های هم به فکر بیفتن و بازیای طولانی تری بسازن :d

منم به شدت حال کردم و هم موافقم .

پسر گلم اگه کار خارق العاده ای نبود الان در حال بازی کردن GT 5 روی PS3 و PSP به طور همزمان می بودیم :d

فکر کنم این خط رو ندیدی .;)

خارق الاده نیست اما کاری نبوده که قبلا صورت گرفته باشه مثل کاری که VALVE با بازی PORTAL داره انجام میده و به دارنده های کنسولی PS3 اجازه میده که با pc باز ها بازی کنن قبلا صورت نگرفته اما دیر یا زود داشته اما سوخت و سوز نداشته .:d;)

این جوری هم فکر میکنم میتونه خارق الاده هم باشه بابا من نمیدونم بازی رو بده بقیه چیز هاش بعدم مشخص میشه .

البته ربطی به انتقال save نداره. احتمالاً با استفاده از قابلیت هایی که برای NGP معرفی شده مثل Near, PS Suite و ... cloud computing و cloud save روش قابل استفاده هست. یعنی مثلاً 1 اکانت داری شما save ها روی اون اکانت ذخیره میشن چه روی NGP بازی کنی چه روی PS3 میتونی از همون save استفاده کنی.
بین تمام بازی هایی که برای NGP معرفی شدن بیشتر از همه مشتاق این بازی Kojima هستم. یادمه اون زمان که این حرفو زده بود همه تو این سایت پریدن به طرف و گفتن می خواد تبلیغ کنه برای بازیش، یه تختش کمه و از این حرفها... الان مشتاقم ببینم واقعاً تجربه خارق العاده ای میشه یا نه.

اینم نظری هستش کیوان جان این هم میتونه باشه احتمالش کم نیست .

کلا من خودم کوجیما رو خیلی قبولش دارم همه میدونن دیگه طرفدار MGS مگه میشه کوجیما رو قبول نداشه باشه برای همین همیشه منتظرم ببینم چجوری ما رو سوپرایز میکنه با بازی جدیدش و این کاری که قرار هستش انجام بده .

آخرین ویرایش:
اگه کوجیما تو این انجمن عضو بود به خاطر ایدش بهش یه اعتبار میدادم:))
اما اگه یه چنین چیزی امکان داشته باشه دیگر بازی ساز ها هم میتونن استفاده کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or